• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Canım yazdım ama gelmemiş bugün 9 günüm benim. Gerindigimde batmalarim var. Hafif goguslerim şiş ve acıyor. Bide ani hareketlerde batma oluyor. Sende neler var

arkadaslar size bir açıklama yapacağım ama bni yanlış anlamayin.bn gcen ay ilk aşılamamı yaptırdım.ve tam 15 gün ilk yapıldığı günden tahlil gnume kdar bu sayfalarda dolaştım.grmedgim internet sayfası kalmadı.kendimi yedim btirdim.herkesin belirtilerini okudum AA bu bnde var tmam tuttu dedi.bi yorum gordum ah bu sfer kesin dedim.size tavsiye okumayin.aldanmayin.bnm snuc negatif.bu hayal kırıklığını siz dsunun işte.szde yaşamayı bunu diye soluyrum.kafaniza takilani sorun ama sındaki belirti bnde var tutmuş bndde kesin tuttu düşüncesi insanı uçuruma oturuyor.braz uzunoldu okurmusunuz bilmyrum ama cçok zorlu bi süreç olduğu için bilgi vermek istedm yaşayan biri olarak.ve ben 4ay ara verdim cnku bu yüzden çok yıprattı bu süreç bni.

arkadaslar size bir açıklama yapacağım ama bni yanlış anlamayin.bn gcen ay ilk aşılamamı yaptırdım.ve tam 15 gün ilk yapıldığı günden tahlil gnume kdar bu sayfalarda dolaştım.grmedgim internet sayfası kalmadı.kendimi yedim btirdim.herkesin belirtilerini okudum AA bu bnde var tmam tuttu dedi.bi yorum gordum ah bu sfer kesin dedim.size tavsiye okumayin.aldanmayin.bnm snuc negatif.bu hayal kırıklığını siz dsunun işte.szde yaşamayı bunu diye soluyrum.kafaniza takilani sorun ama sındaki belirti bnde var tutmuş bndde kesin tuttu düşüncesi insanı uçuruma oturuyor.braz uzunoldu okurmusunuz bilmyrum ama cçok zorlu bi süreç olduğu için bilgi vermek istedm yaşayan biri olarak.ve ben 4ay ara verdim cnku bu yüzden çok yıprattı bu süreç bni.
Haklısın canım. Elde olmayan bişey. Ben yarın test yaptircagim. Ama belirtisi olan da da tutmamis olmayan da da. O yüzden ben belirtilerimi kullandığım progesteron ilacına bagliyorum

E="gulcinyaman, post: 44215753, member: 701317"]B

Ben haberler geldi . Pozitif canım 31.14 çıktı degerim allah sizlere de gostersin[/QUOTE]
Gözün aydın olsun canmm

Ayyy çok sevindim canım. Peki kan değerlerin nasıldı artış falan
Biz keseyi 5+1 de gördük :) hemde 2 tane :) haftaya kalp atışlarını duyarız inşallah.Allah yardımcımız olsun
Aşılamadan tam 14 gün sonra 247 çıktı 2 gün Sonra tekrar gittim 418 çıktı.bir daha gelmene gerek yok progestan aspirin folik asit verdi bir hafta sonra dankeseleri gördük.

Aşılamadan tam 14 gün sonra 247 çıktı 2 gün Sonra tekrar gittim 418 çıktı.bir daha gelmene gerek yok progestan aspirin folik asit verdi bir hafta sonra dankeseleri gördük.
Senin baya yuksekmis. Benim ilk asilamadan 12 sonra 31 2. De 178 çıktı bugün akşam bidaha yaptircagim

İlkine göreyükselmiş görürse daha umutlu oluyor sanırım doktorlar.senin değerlerin de baya güzel :) ilaç verdi mi doktorun?

Back
X