- 25 Ağustos 2015
- 146
- 53
- 18
- 34
8. GünKaçıncı günün aşılamanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8. GünKaçıncı günün aşılamanın
benim tutmadı cnm bugün regl oldum8. Gün
benim tutmadı cnm bugün regl olduminşallah seninki tutar
üzüldüm ama ne yapalım cnm herşey allahtan demekki daha zaman varCanım benim sıkma canını olur mu? Moralini yüksek tut. Hayırlısı diyecegiZ. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kavustursun bebislerimize
Aynen öyle canım. Bende bugün allah hayra çıkarsın rüyamda bal yedim :) nasıl susamisim ama gerçek gibi :)üzüldüm ama ne yapalım cnm herşey allahtan demekki daha zaman var
Haklısın canım. Elde olmayan bişey. Ben yarın test yaptircagim. Ama belirtisi olan da da tutmamis olmayan da da. O yüzden ben belirtilerimi kullandığım progesteron ilacına bagliyorumarkadaslar size bir açıklama yapacağım ama bni yanlış anlamayin.bn gcen ay ilk aşılamamı yaptırdım.ve tam 15 gün ilk yapıldığı günden tahlil gnume kdar bu sayfalarda dolaştım.grmedgim internet sayfası kalmadı.kendimi yedim btirdim.herkesin belirtilerini okudum AA bu bnde var tmam tuttu dedi.bi yorum gordum ah bu sfer kesin dedim.size tavsiye okumayin.aldanmayin.bnm snuc negatif.bu hayal kırıklığını siz dsunun işte.szde yaşamayı bunu diye soluyrum.kafaniza takilani sorun ama sındaki belirti bnde var tutmuş bndde kesin tuttu düşüncesi insanı uçuruma oturuyor.braz uzunoldu okurmusunuz bilmyrum ama cçok zorlu bi süreç olduğu için bilgi vermek istedm yaşayan biri olarak.ve ben 4ay ara verdim cnku bu yüzden çok yıprattı bu süreç bni.
Aynen canm umitlenme surprizin olsun.Rabbim yar ve yardmcin olsun.Haklısın canım. Elde olmayan bişey. Ben yarın test yaptircagim. Ama belirtisi olan da da tutmamis olmayan da da. O yüzden ben belirtilerimi kullandığım progesteron ilacına bagliyorum
Ben haberler geldi . Pozitif canım 31.14 çıktı degerim allah sizlere de gostersinAynen canm umitlenme surprizin olsun.Rabbim yar ve yardmcin olsun.
Hayırlı olsun :) keseyi gördünüz mü? Benim de ilk aşılamam tuttu çok şükür :)B
Ben haberler geldi . Pozitif canım 31.14 çıktı degerim allah sizlere de gostersin
Canım Dr bida kan istedi 178.9 çıktı 5 ocak da gidilecek. Hem kese hem kalp atışları dinlenecekHayırlı olsun :) keseyi gördünüz mü? Benim de ilk aşılamam tuttu çok şükür :)
Biz keseyi 5+1 de gördük :) hemde 2 tane :) haftaya kalp atışlarını duyarız inşallah.Allah yardımcımız olsunCanım Dr bida kan istedi 178.9 çıktı 5 ocak da gidilecek. Hem kese hem kalp atışları dinlenecek
Ayyy çok sevindim canım. Peki kan değerlerin nasıldı artış falanBiz keseyi 5+1 de gördük :) hemde 2 tane :) haftaya kalp atışlarını duyarız inşallah.Allah yardımcımız olsun
Ayyy çok sevindim canım. Peki kan değerlerin nasıldı artış falan
Aşılamadan tam 14 gün sonra 247 çıktı 2 gün Sonra tekrar gittim 418 çıktı.bir daha gelmene gerek yok progestan aspirin folik asit verdi bir hafta sonra dankeseleri gördük.Biz keseyi 5+1 de gördük :) hemde 2 tane :) haftaya kalp atışlarını duyarız inşallah.Allah yardımcımız olsun
Senin baya yuksekmis. Benim ilk asilamadan 12 sonra 31 2. De 178 çıktı bugün akşam bidaha yaptircagimAşılamadan tam 14 gün sonra 247 çıktı 2 gün Sonra tekrar gittim 418 çıktı.bir daha gelmene gerek yok progestan aspirin folik asit verdi bir hafta sonra dankeseleri gördük.
Evet canım ben asilamada beri jel kullanıyorum. Bide folik asitİlkine göreyükselmiş görürse daha umutlu oluyor sanırım doktorlar.senin değerlerin de baya güzel :) ilaç verdi mi doktorun?