İnsallah rabbim bizede nasip eder :)Inşallah canım allah herkese yasatsin bu duyguyu. Ama daha çok yeni evlisiniz. Daha zamanı vardır emin ol :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah rabbim bizede nasip eder :)Inşallah canım allah herkese yasatsin bu duyguyu. Ama daha çok yeni evlisiniz. Daha zamanı vardır emin ol :)
evt cnm henüz senin için çok erken yeni evlisin sen biraz evliliğin tadıdını çıkar kafana takma bebek meselesini çevreyi de umursama isteyen istediğini söylesin boşver yoksa benim duruma düşersin evlendiğim günden itibaren çevremdekilerin söylediklerini hep kafaya taktım evliliğimin 6. ayında koşturdum doktor yoluna doktorlar 1 senenizi doldurmadan gelmeyin diyor tabi bu durum özel hastaneler için geçerli değil adamlar para kazanacak vazgeçer mi senden herşeyin başı stres eşimle ilişkilerim hep bebek olsun üzerineydi 16 ayım böyle geçti benden sana abla tavsiyesi olsun cnm kendine zaman ayır eşine zaman ayır çevrendekileri umursama herşeyin bir zamanı var elbet rabbim bizlerede kısmet edecek rabbime güven kun feyekün o ol derse olurB3nde asiLama yaptirmak istiyorum cok zor mu ve 3 aylik evliyim sizce erken mi benmi acele ediyorum
Cnm senin sonuç belli oldu muevt cnm henüz senin için çok erken yeni evlisin sen biraz evliliğin tadıdını çıkar kafana takma bebek meselesini çevreyi de umursama isteyen istediğini söylesin boşver yoksa benim duruma düşersin evlendiğim günden itibaren çevremdekilerin söylediklerini hep kafaya taktım evliliğimin 6. ayında koşturdum doktor yoluna doktorlar 1 senenizi doldurmadan gelmeyin diyor tabi bu durum özel hastaneler için geçerli değil adamlar para kazanacak vazgeçer mi senden herşeyin başı stres eşimle ilişkilerim hep bebek olsun üzerineydi 16 ayım böyle geçti benden sana abla tavsiyesi olsun cnm kendine zaman ayır eşine zaman ayır çevrendekileri umursama herşeyin bir zamanı var elbet rabbim bizlerede kısmet edecek rabbime güven kun feyekün o ol derse olur
yok cnm çarşammba gününe inş.Cnm senin sonuç belli oldu mu
Benimde hep gaz sancısı gibi kasıklarımda ani eğilip kalkmalarda batmalar. Ve iştah bi açıldı benim sorma. Bide ben gece hiç wc ye kalkmazdim acaba demeye basladimyok cnm çarşammba gününe inş.
inşallah cnm tutunmuştur bebeğin sana sen ne yaptın kaçıncı günün aşılamanınBenimde hep gaz sancısı gibi kasıklarımda ani eğilip kalkmalarda batmalar. Ve iştah bi açıldı benim sorma. Bide ben gece hiç wc ye kalkmazdim acaba demeye basladim
8 aralık salı günü 6 gün oldu bugüninşallah cnm tutunmuştur bebeğin sana sen ne yaptın kaçıncı günün aşılamanın
osmaniye devlet hastanesinde yaptırdım cnm rabbim yüzümüzü güldürür inş güzel sonuçlar alırız8 aralık salı günü 6 gün oldu bugün
Yarın 1 hafta :) cumadan beri progesteron jel kullanıyorum. Acaba ondan mi kadar hassasiyet diyorum. Kafam çok karıştı inan. Sen hangi şehirde yaptırdın
cnm şuan kasıklarım regl olacakmışım gibi çok fena ağrıyo tutmadımı acabaInşallah canım birbirimizi haberdar edelim mutlaka. Sende De oluyor mu bu şekilde degisiklikler
Dün benimde öyleydi adet olacak gibi bi ara girdi geçti ama sonra. Adet günün mu peki bugüncnm şuan kasıklarım regl olacakmışım gibi çok fena ağrıyo tutmadımı acaba![]()
evet cnm bugünDün benimde öyleydi adet olacak gibi bi ara girdi geçti ama sonra. Adet günün mu peki bugün
Cok sagolun bana cok moral verdiniz allah razi olsunevt cnm henüz senin için çok erken yeni evlisin sen biraz evliliğin tadıdını çıkar kafana takma bebek meselesini çevreyi de umursama isteyen istediğini söylesin boşver yoksa benim duruma düşersin evlendiğim günden itibaren çevremdekilerin söylediklerini hep kafaya taktım evliliğimin 6. ayında koşturdum doktor yoluna doktorlar 1 senenizi doldurmadan gelmeyin diyor tabi bu durum özel hastaneler için geçerli değil adamlar para kazanacak vazgeçer mi senden herşeyin başı stres eşimle ilişkilerim hep bebek olsun üzerineydi 16 ayım böyle geçti benden sana abla tavsiyesi olsun cnm kendine zaman ayır eşine zaman ayır çevrendekileri umursama herşeyin bir zamanı var elbet rabbim bizlerede kısmet edecek rabbime güven kun feyekün o ol derse olur
Anladım cnm eğer gelmezse bugün bnce carsambayi bekleme alsam yada yarın yap testini. Gerçi doktor lar kanama olsa bile testi yine de yapın diyorlar.evet cnm bugün
cesaret edemiyorum cnm yaa tek çizgi çıkacak diyeAnladım cnm eğer gelmezse bugün bnce carsambayi bekleme alsam yada yarın yap testini. Gerçi doktor lar kanama olsa bile testi yine de yapın diyorlar.
Anlıyorum seni. Benimde goguslerim çok şiş bugün daha belirgin hissediyorum acısını. Benim de tam 1 haftam var test için. Günler geçmiyorcesaret edemiyorum cnm yaa tek çizgi çıkacak diye
Can'ım göğsün tamamı mı şiş benim de bugün 7.günüm ucuna dokununca sızlıyorAnlıyorum seni. Benimde goguslerim çok şiş bugün daha belirgin hissediyorum acısını. Benim de tam 1 haftam var test için. Günler geçmiyor
Benim tamamı şiş ve acıyor. Özellikle kol altına doğru olan kısımda.Can'ım göğsün tamamı mı şiş benim de bugün 7.günüm ucuna dokununca sızlıyor
Kaçıncı günün aşılamanınBenim tamamı şiş ve acıyor. Özellikle kol altına doğru olan kısımda.