• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

B3nde asiLama yaptirmak istiyorum cok zor mu ve 3 aylik evliyim sizce erken mi benmi acele ediyorum
evt cnm henüz senin için çok erken yeni evlisin sen biraz evliliğin tadıdını çıkar kafana takma bebek meselesini çevreyi de umursama isteyen istediğini söylesin boşver yoksa benim duruma düşersin evlendiğim günden itibaren çevremdekilerin söylediklerini hep kafaya taktım evliliğimin 6. ayında koşturdum doktor yoluna doktorlar 1 senenizi doldurmadan gelmeyin diyor tabi bu durum özel hastaneler için geçerli değil adamlar para kazanacak vazgeçer mi senden herşeyin başı stres eşimle ilişkilerim hep bebek olsun üzerineydi 16 ayım böyle geçti benden sana abla tavsiyesi olsun cnm kendine zaman ayır eşine zaman ayır çevrendekileri umursama herşeyin bir zamanı var elbet rabbim bizlerede kısmet edecek rabbime güven kun feyekün o ol derse olur

evt cnm henüz senin için çok erken yeni evlisin sen biraz evliliğin tadıdını çıkar kafana takma bebek meselesini çevreyi de umursama isteyen istediğini söylesin boşver yoksa benim duruma düşersin evlendiğim günden itibaren çevremdekilerin söylediklerini hep kafaya taktım evliliğimin 6. ayında koşturdum doktor yoluna doktorlar 1 senenizi doldurmadan gelmeyin diyor tabi bu durum özel hastaneler için geçerli değil adamlar para kazanacak vazgeçer mi senden herşeyin başı stres eşimle ilişkilerim hep bebek olsun üzerineydi 16 ayım böyle geçti benden sana abla tavsiyesi olsun cnm kendine zaman ayır eşine zaman ayır çevrendekileri umursama herşeyin bir zamanı var elbet rabbim bizlerede kısmet edecek rabbime güven kun feyekün o ol derse olur
Cnm senin sonuç belli oldu mu

Benimde hep gaz sancısı gibi kasıklarımda ani eğilip kalkmalarda batmalar. Ve iştah bi açıldı benim sorma. Bide ben gece hiç wc ye kalkmazdim acaba demeye basladim
inşallah cnm tutunmuştur bebeğin sana sen ne yaptın kaçıncı günün aşılamanın

inşallah cnm tutunmuştur bebeğin sana sen ne yaptın kaçıncı günün aşılamanın
8 aralık salı günü 6 gün oldu bugün
Yarın 1 hafta :) cumadan beri progesteron jel kullanıyorum. Acaba ondan mi kadar hassasiyet diyorum. Kafam çok karıştı inan. Sen hangi şehirde yaptırdın

8 aralık salı günü 6 gün oldu bugün
Yarın 1 hafta :) cumadan beri progesteron jel kullanıyorum. Acaba ondan mi kadar hassasiyet diyorum. Kafam çok karıştı inan. Sen hangi şehirde yaptırdın
osmaniye devlet hastanesinde yaptırdım cnm rabbim yüzümüzü güldürür inş güzel sonuçlar alırız

Cok sagolun bana cok moral verdiniz allah razi olsun

Iyi aksamlar kızlar ben bi kaç saat sonra çatlatma iğnemi olcam perşembe günü de aşılama hayırlısıyla tutar inşallah... hepimiz yeni yıla bebişlerle gireriz inşallah

Back
X