Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle hamile haberlerini duyunca çok seviniyorum rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip edr inşallah bende 1 kez yaptırdım aşılama tutmadı doktor amh testi istedi yüksek çıkarsa direk tüp bebek denildi hakkımızda hayırlısı bizlere de dua et cnm1 defa klomen , 1 defa fostimon, 1 defa de gonal-f toplamda 3 aşılama yaptırdım üçü de negatif
şimdi hamileyim hemde tedavisiz. tadevi sırasında rahat ol stres yapma diyenlere sinir olurdum ama haklılarmış.
aralık ayında tüp bebek tedavisine başlayacaktık işten izin alamadım yoğunluk vardı müdürüm ocakta kullan iznini dedi.
bende kendimi ocağa şartladım aralık dinlenme ayı olsun dedim yeni yıl kutlama tatil derken hooop geçti .
ama beklenen adet gelmedi test yaptım 2. çizgiyi gördüm , inanamadım kan tahlili de yaptırdım sonuç pozitif.
biraz rahat olun arkadaşlar pozitif günler çok yakın![]()
Bnde cktrdm onu cnm esnde ne srn var bnim esmde sayi snirdydi smdi ilac kllndi bde hareket srnu vrdi asilamaya grerkn dktr dolleme olasligi ck yksek dmisti syi ykslmis ck gzl dmisti ama bnde pko vr brzda kilo varM mrym99 dualarım sizinle cnm bende henüz inanamıyorum kalp atışını duymadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum sadece eşim biliyor . dün akşam şok oldu duyunca. bu arada dr benden rahim filmi istememişti erkek sebepli infertilite diye ama ben dayanamadım 2 ay önce rahim filimi çektirdim. belki bu sebep olmuştur.
Bende iki ay önce rahim filmi çektirdim aralık 22 de de aşılama yaptirdim ams asilamanin 13. Günü betam 0.72 ydi sonra adet günüm bir daha test yaptım çift çizgiyi gördüm şimdi kalp atışları için bekliyoruz onu duymadan içim rahat etmeyecek sanırım zaten adet günüm 58 idi betamM mrym99 dualarım sizinle cnm bende henüz inanamıyorum kalp atışını duymadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum sadece eşim biliyor . dün akşam şok oldu duyunca. bu arada dr benden rahim filmi istememişti erkek sebepli infertilite diye ama ben dayanamadım 2 ay önce rahim filimi çektirdim. belki bu sebep olmuştur.
haziran ayında çektirdim bende cnm açık çıktı ikiside gene olmadı kafaya çok takıyorum ondan olmuyor bi atabilsem bebek düşüncesini belki o zaman diyorumM mrym99 dualarım sizinle cnm bende henüz inanamıyorum kalp atışını duymadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum sadece eşim biliyor . dün akşam şok oldu duyunca. bu arada dr benden rahim filmi istememişti erkek sebepli infertilite diye ama ben dayanamadım 2 ay önce rahim filimi çektirdim. belki bu sebep olmuştur.
Pko vrmi cnm bnm esm uzn 1.86 byu kilosu 102 bnde 1.56 76 kiloyum pko var 21 mlyndu asilamada sperm symiz dktr dlleme ck yksk dmisti olmadi ama sbebini blmiyrm suan adtliym sali dktra gdecz 2. Asilama icn 80 kloyla kldn yni gebe dmiF Ftm1217 ileri hareket sorunu vardı dr vitamin vermişti aşılamalar sırasında aşılamaya ara verince eşim de vitamini bırakmıştı. kilo bizde de sorun eşim 110 ben 80 ve 65 den 80 e aşılamalar sırsında çıktım zayıflamak için ara vermiştik tedaviye. hakkımızda hayırlısı cnm rahat ol biraz. zor biliyorum ama bnm rahat olunca oldu
cnm bende herhangi bir sorun yoktu adetlerim düzenlidir ve tedbir amaçlı rahim filmi çektirmiştim 2 ay öncePko vrmi cnm bnm esm uzn 1.86 byu kilosu 102 bnde 1.56 76 kiloyum pko var 21 mlyndu asilamada sperm symiz dktr dlleme ck yksk dmisti olmadi ama sbebini blmiyrm suan adtliym sali dktra gdecz 2. Asilama icn 80 kloyla kldn yni gebe dmi
Ne bu adi ne bnde pko var bzmde olmuyo yardmlarnizi bkliyrmArkadaşlar allah hepinize güzel çocuklar vermeyi nasip etsin. Benimde kuzenimin cocugu olmuyordu 3 yil beklediler denediler olmadi en son gidip farkli yöntemler aramaya baslamisyi ki forever livingle karsilastik ürünleri kullandi ve sonuç 2. Ayda bizim kiz hamile kaldi . isterseniz sizi de yonlendirebilirim 05.... ne reklam ne satis derdim isterseniz size kendiniz aktardan yada kendi guvendiginiz yerlerden alacaginiz bilimsel desteği olan bilgiler de verebilirim biz sonunda bebisimize kavuştuk allah sağ salim kucagimiza da almayi da nasip etsin ay ne bileyim size de yardimci olmak isterim çok mutluyuz
Selam kızlar aşılama benim bugun 8 günüm Saraç oğlu dio ki havuç suyu tutmayı sağlıyor. Sizler neler yiyip içiyonuz[/QUOTneyin tutmasi bu arkadasim anlatir msin
sonucunuzu yazarmısınız gebe kalabildiniz mi?bende nasıpse bu ay asılama asamasındayım ılk asılamam olacak gonal f kullanıoum 4. ıgnemı vruldum bugun rabbm her ısteyene hayırlı ewlat olmasını bıslerı de hayrlı evebeyn olmamızı nasıp etsın
aynı sıkıntı bende de var kan sulandırıcı kullandırıyorlar hiç bir sıkıntı yokken duruyo kalbi kan pıhtılaşması diye birşey duydum.İğne oluyormuşsun istersen dr sor ve sende başla iğneye belki seninde öyledir.yok jel filan kullanmıyorum progestan ı hap şeklinde günde 2 tane kullanıyorum. bu benim 2. aşılamam ilk aşılamam tutmuştu ama 11. haftada kalp atışları durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım. buda 2. si şimdi 17 gün sonra belli olur dedi, doktorum. benim hamile kalmamda sıkıntı yok kaldıktan sonra tutunamamasında sıkıntım var![]()
yok cnm 10. günüm benim bnde devlet hastanesinde yaptırdım aşılamın aşamaları nasıldı devletle özel arasında bir fark var mı merak ediyorum yumurtaların çatlayım çatlamadığına baktımı ultrasonla ondan sonra mı yaptı aşıla
yok cnm 10. günüm benim bnde devlet hastanesinde yaptırdım aşılamın aşamaları nasıldı devletle özel arasında bir fark var mı merak ediyorum yumurtaların çatlayım çatlamadığına baktımı ultrasonla ondan sonra mı yaptı aşılamayı
Merhaba konunun üzerinden yıllar geçmiş ama umarım görürsünüz araştırma hastanesinde mi yaptırdınız devlette mi?yok cnm 10. günüm benim bnde devlet hastanesinde yaptırdım aşılamın aşamaları nasıldı devletle özel arasında bir fark var mı merak ediyorum yumurtaların çatlayım çatlamadığına baktımı ultrasonla ondan sonra mı yaptı aşılamayı