Tavsiye edeceğim bir tüp bebek merkezi var bnde Oray'a gidiyorum başarı oranları yüksek bir yerTamam canım sağol
Tavsiye edeceğim bir tüp bebek merkezi var bnde Oray'a gidiyorum başarı oranları yüksek bir yer
Ah be Can'ım aynı durumdayım uygun olursan telefonlaşabiliriz burdan zor oluyor sureklı yazışmak numarayı Nasıl verebilirim özeldenMerhaba bende 3 yildir bu müjdeyi bekliyorum ama malesef alamadım hiç korunmadik tedavi de goruyorum hiç bir sorun yok diyolar bu ay umutluydum ama bugün adet oldum yine aşılama yaptiracaz artık tutarmi olurmu bilmiyorum akil verin bana nolur kafayi yiyecem artik
2 gün geri sayım başladı dualarınızı beklıyorum
Slm arkadslar bende yeniyim burda 13 yillik evliyim belcikada yasiyorum 13 subat da ilk asilamam yapildi adedimin 16.gunu asilamam oldu.13.gece evde test yapdim dayamadim ikinci cizgi silik cikti sabahi zor ettim kan testinden sonra hamile oldugumu ogrendim ilk asilamamdi tuttu cok mutluyum sizi hep takip ediyordum rabbim herkese versin ol der ve oldurur rabbim herseyin bir zamani varmis ☺bugün adet oldum yarin mi gitmem gerekiyor asilama icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?