AŞILAMA

Slm kızlar bende 10 şubatta ikinci aşılamamı oldum bugün test yaptırdım hcg 28 çıktı dr iki gün sonra tekrarlamak gerek dedi.inşallah benimkide sizinkilerde tutar

Amin inşh cnm bnde bugün test yaptırdım yarım saat sonra sonuç çıkacak ilk aşılamam
Çok heyecanlıyım çok

Fulya bahçeci tüp bebek merkezi
Türkiye de memorial ile başarı oranı aynı tavsiye ederım
Evet bu işlemi yaptıracağın yer çok önemli canım

Merhaba bende 3 yildir bu müjdeyi bekliyorum ama malesef alamadım hiç korunmadik tedavi de goruyorum hiç bir sorun yok diyolar bu ay umutluydum ama bugün adet oldum yine aşılama yaptiracaz artık tutarmi olurmu bilmiyorum akil verin bana nolur kafayi yiyecem artik

Ah be Can'ım aynı durumdayım uygun olursan telefonlaşabiliriz burdan zor oluyor sureklı yazışmak numarayı Nasıl verebilirim özelden

Evet Can'ım ama Bn sana aşılama önermem 3 yıllık evlisin dimi
Zaten artık 1 yıllık yada daha az bir süre olduysa evliliğiniz ozaman aşılama yapılıyor
Bnm doktorum bana böyle dedi
Bende aşılama yaptım şubat ayında tutmadı aşılama nın tutma olasılığı %12 canım bu
Masrafa değmez yapmışken tüp yap derim ama sen bilirsin bnde artık tüp yapmaya karar verdim

2 bucuk yillik evliyim iki yila yakin tedavi goruyorum uc aylik kur uyguluyodu doktor ilki duphaston gecen ay serephene bu ay da gidecem ama dayanamiyorum artik beklemek cok zor

Canım herşey Allah'ın kontrolünde o ol derse olur
Yapabileceğimiz tek şey dua etmek tedavimizi olucaz gerisini rabbime bırakıcaz o doğru Zaman'da inşh nasip edecek bu süreçler çok zor ben daha 1 yıllık evliyim ilk deneyimim aşılamam kan testinde çıkmadı negatif çıktı dün ama adetim iki gün geçti olmadım bu ay hormon yükledikleri için sanırsam gecikti ne bilim kafayı çok yormadığın Zaman oluyor bu işler diyor herkes bnde o kafaya gırıyorum tavsiye ederim

bugün adet oldum yarin mi gitmem gerekiyor asilama icin
Slm arkadslar bende yeniyim burda 13 yillik evliyim belcikada yasiyorum 13 subat da ilk asilamam yapildi adedimin 16.gunu asilamam oldu.13.gece evde test yapdim dayamadim ikinci cizgi silik cikti sabahi zor ettim kan testinden sonra hamile oldugumu ogrendim ilk asilamamdi tuttu cok mutluyum sizi hep takip ediyordum rabbim herkese versin ol der ve oldurur rabbim herseyin bir zamani varmis ☺

Bnde 1 yıllık evliyım
Hayırlı olsun bnde gecen ay yaptırdım
Bugün adet oldum tutmadı herseyın hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…