AŞILAMA

Çok sevindim sizin adınıza darısı benım başıma umarım benımde ilk seferınde tutar cok heycanlıyım....Yarın doktora gidicez eşimle aşılama yaptırmak istediğimizi söyiycez bakaım ne söyliycek hangı aşamalardan gecıcem.Allahım herkezın yardımcısı osun

adetin 3günü göbekten ilaç veriyolar yumurta oluşumu için yumurta belli seviyeye geldimi yumurta çatlatma iğnesi yapılıyo 36saat sınrada aşılama yapıyolar sonucuda inş hepimizin olumlu olur

adetin 3günü göbekten ilaç veriyolar yumurta oluşumu için yumurta belli seviyeye geldimi yumurta çatlatma iğnesi yapılıyo 36saat sınrada aşılama yapıyolar sonucuda inş hepimizin olumlu olur

Gobekten mi Aman Allahimmm ya ben hic dayanamam ki boyle seylere alttan muayene de bile tedirgin oluyorum uuf Allahim ne olursun dogal yollardan hamile kalalim

Merhaba arkadaşlar 12 şubatta asilama yaptırdım ilk asilamamdi ama tutmadı yanlız fsh değerim yüksek çıkıyor onun için normal gebelik olmuyor sizce tekrar asilama yaptirmalimiyim çok kararsızım lütfen yardımcı olun artık bebeğim olsun istiyorum eşimde bir problem yok sorun bende

Şuan o kadar üzgünümki bunu ifade edemem her ay kendimi toparlayıp bir umut doktora gidiyorum.Bu ay kı umudum aşılamaydı. Adetim biteli 16 gün oldu aşılamanında adedin 2 günü oldugunu okumuştum ama ben erkenden bi muayeneye gideyim dedim yenı bir hastane yenı bır doktor....Neyse bugun özel bir hasnaye gitti aşılama yaptırmak istediğimi söyleycektim.Ve inanılmaz heycanlıydınm gece heycandan uyuyamamıstımçBugun gittim ve şok yaşadım okadar güzel bir hastanenın kadın hastalıkları bölümü berbattı.Asistanlar bı garıp doktor bır garıp benı kadın kendı odasında değil başka bir oda da muayene etti odaya giren cıkan belli değil cok rahatsız oldum ZATEN UTANA SIKILA GİDİYORUM odanın kapısı süreklı acık ama ilginç olan hasta yok bı benım gelen gidenler hastane çalışanları ve kapı süreklı acık.Bir soru soruyor ama cevap dınleyen yok ınanılmazdı derdımı anlatamadım neyse.Benı içerdekı oaday aldı muayene için ordada çok kasıldım ve dayanamdım dedım zaten cok utanıyorum Allah askına bu odaya giren olmasın lütfen...Birde muayeneden sonra ıyıce umutlarımı sondurdu eşimde sperm sayısının düşük oldugunu söyledım direk ugrasma tüp bebek dedi ...valla ne yapıcam bılmıyorum...yarın diğer hastanelerdekı sonucları al geld dedi işiminkileride istedi ama gitmeyı düşünmüyorum.....Aşılama için yenı bır doktormu bulsam ne yapsam pesmı etsem off offf

Canım senın adına uzuldum ama yılmak yıkılmak yok her yolu dene bencede baska hastaneye gıt ve uzulme Allah buyuk

Canım bız dktr degılız bunun tedavısı yokmu ılacla falan dusmez mı bı arastr derım

canım saddece bir doktora bağlı kalma ben 3sene doktor değiştrdim hepsi özeldi kimse anlamadı şimdiki doktorum devlette ve çikolata kistim olduğunu söyledi bence başka bi doktorlada görüş derim canııda bu denli sıkma herşey rabbimin elinde billiyosun vakti ggeldiğinde bebişlerimizi kucagımıza alıcaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…