- 24 Şubat 2016
- 16
- 6
- 1
- 39
inş hayırlısıyla sonuç alırım umutsuz olsamdaHadi inşh Allah gönlüne göre versin
Slm arkadslar bende yeniyim burda 13 yillik evliyim belcikada yasiyorum 13 subat da ilk asilamam yapildi adedimin 16.gunu asilamam oldu.13.gece evde test yapdim dayamadim ikinci cizgi silik cikti sabahi zor ettim kan testinden sonra hamile oldugumu ogrendim ilk asilamamdi tuttu cok mutluyum sizi hep takip ediyordum rabbim herkese versin ol der ve oldurur rabbim herseyin bir zamani varmis ☺
24şubatta yaptırdım heyecanla bekliyorum arkadaşlar..
inş olur heyecanlı bi bekleyiş var şu andaAllah yardımcın olsun umarım olmuştur
amin rabbim bebek isteyeyn herkeze versinHadi inşh Allah gönlüne göre versin
adetin 3günü göbekten ilaç veriyolar yumurta oluşumu için yumurta belli seviyeye geldimi yumurta çatlatma iğnesi yapılıyo 36saat sınrada aşılama yapıyolar sonucuda inş hepimizin olumlu olur
Şuan o kadar üzgünümki bunu ifade edemem her ay kendimi toparlayıp bir umut doktora gidiyorum.Bu ay kı umudum aşılamaydı. Adetim biteli 16 gün oldu aşılamanında adedin 2 günü oldugunu okumuştum ama ben erkenden bi muayeneye gideyim dedim yenı bir hastane yenı bır doktor....Neyse bugun özel bir hasnaye gitti aşılama yaptırmak istediğimi söyleycektim.Ve inanılmaz heycanlıydınm gece heycandan uyuyamamıstımçBugun gittim ve şok yaşadım okadar güzel bir hastanenın kadın hastalıkları bölümü berbattı.Asistanlar bı garıp doktor bır garıp benı kadın kendı odasında değil başka bir oda da muayene etti odaya giren cıkan belli değil cok rahatsız oldum ZATEN UTANA SIKILA GİDİYORUM odanın kapısı süreklı acık ama ilginç olan hasta yok bı benım gelen gidenler hastane çalışanları ve kapı süreklı acık.Bir soru soruyor ama cevap dınleyen yok ınanılmazdı derdımı anlatamadım neyse.Benı içerdekı oaday aldı muayene için ordada çok kasıldım ve dayanamdım dedım zaten cok utanıyorum Allah askına bu odaya giren olmasın lütfen...Birde muayeneden sonra ıyıce umutlarımı sondurdu eşimde sperm sayısının düşük oldugunu söyledım direk ugrasma tüp bebek dedi ...valla ne yapıcam bılmıyorum...yarın diğer hastanelerdekı sonucları al geld dedi işiminkileride istedi ama gitmeyı düşünmüyorum.....Aşılama için yenı bır doktormu bulsam ne yapsam pesmı etsem off offf
Merhaba arkadaşlar 12 şubatta asilama yaptırdım ilk asilamamdi ama tutmadı yanlız fsh değerim yüksek çıkıyor onun için normal gebelik olmuyor sizce tekrar asilama yaptirmalimiyim çok kararsızım lütfen yardımcı olun artık bebeğim olsun istiyorum eşimde bir problem yok sorun bende
Canım senın adına uzuldum ama yılmak yıkılmak yok her yolu dene bencede baska hastaneye gıt ve uzulme Allah buyuk
canım hala bekliyorum bugün bel ağrılarım var sanki olmicak gibi yineAllah yardımcın olsun umarım olmuştur
canım saddece bir doktora bağlı kalma ben 3sene doktor değiştrdim hepsi özeldi kimse anlamadı şimdiki doktorum devlette ve çikolata kistim olduğunu söyledi bence başka bi doktorlada görüş derim canııda bu denli sıkma herşey rabbimin elinde billiyosun vakti ggeldiğinde bebişlerimizi kucagımıza alıcaz inşŞuan o kadar üzgünümki bunu ifade edemem her ay kendimi toparlayıp bir umut doktora gidiyorum.Bu ay kı umudum aşılamaydı. Adetim biteli 16 gün oldu aşılamanında adedin 2 günü oldugunu okumuştum ama ben erkenden bi muayeneye gideyim dedim yenı bir hastane yenı bır doktor....Neyse bugun özel bir hasnaye gitti aşılama yaptırmak istediğimi söyleycektim.Ve inanılmaz heycanlıydınm gece heycandan uyuyamamıstımçBugun gittim ve şok yaşadım okadar güzel bir hastanenın kadın hastalıkları bölümü berbattı.Asistanlar bı garıp doktor bır garıp benı kadın kendı odasında değil başka bir oda da muayene etti odaya giren cıkan belli değil cok rahatsız oldum ZATEN UTANA SIKILA GİDİYORUM odanın kapısı süreklı acık ama ilginç olan hasta yok bı benım gelen gidenler hastane çalışanları ve kapı süreklı acık.Bir soru soruyor ama cevap dınleyen yok ınanılmazdı derdımı anlatamadım neyse.Benı içerdekı oaday aldı muayene için ordada çok kasıldım ve dayanamdım dedım zaten cok utanıyorum Allah askına bu odaya giren olmasın lütfen...Birde muayeneden sonra ıyıce umutlarımı sondurdu eşimde sperm sayısının düşük oldugunu söyledım direk ugrasma tüp bebek dedi ...valla ne yapıcam bılmıyorum...yarın diğer hastanelerdekı sonucları al geld dedi işiminkileride istedi ama gitmeyı düşünmüyorum.....Aşılama için yenı bır doktormu bulsam ne yapsam pesmı etsem off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?