- 3 Mart 2016
- 42
- 6
- 6
- 38
Doktor olmayabilirsin ama bunların doğal yolla da çözümü olduğu için sormuştum çok sağolsun arkadaşın biri soylediCanım bız dktr degılız bunun tedavısı yokmu ılacla falan dusmez mı bı arastr derım
Merhaba canım bende geçen ay asilama yaptırdım ama tutmadı. Beline fazla yüklenme fazla ayakta kalma ben ihmal ettim ondan dolayı tutmadı sürekli yat hiçbirşey yapma hamile kaldığın zamanda bel ağrısı oluyor adet olacakmış gibi kasiklarinda ağrı olur umarım hamilesindir Rabbim o sıcacık evlat sevgisini hepimize tattirir insallahcanım hala bekliyorum bugün bel ağrılarım var sanki olmicak gibi yine
inş o duyguyu bizlerde yaşarız rabbimin izniyleMerhaba canım bende geçen ay asilama yaptırdım ama tutmadı. Beline fazla yüklenme fazla ayakta kalma ben ihmal ettim ondan dolayı tutmadı sürekli yat hiçbirşey yapma hamile kaldığın zamanda bel ağrısı oluyor adet olacakmış gibi kasiklarinda ağrı olur umarım hamilesindir Rabbim o sıcacık evlat sevgisini hepimize tattirir insallah
Doktor olmayabilirsin ama bunların doğal yolla da çözümü olduğu için sormuştum çok sağolsun arkadaşın biri soyledi
Merhaba canım ne oldu sonuç neinş o duyguyu bizlerde yaşarız rabbimin izniyle
bekliyorum hala ümitlenmeden..Merhaba canım ne oldu sonuç ne
Canim ben de asilama oldum adedin 5gunu klomen kullandim5gun boyunca.5 gun sonra adedimin 16.gunu yumurtalik takibinden sonra asilamam yapildi.suan 7 haftalik hamileyim igne filanda hic vurulmadimAsilama nasil yapilio??
Canim ben de asilama oldum adedin 5gunu klomen kullandim5gun boyunca.5 gun sonra adedimin 16.gunu yumurtalik takibinden sonra asilamam yapildi.suan 7 haftalik hamileyim igne filanda hic vurulmadim
Ilk asilamamdi evt gunde 1 tane aldim klomen ayni saatlerde.sadece 5 gun kullandim insallah rabbim dileyen herkese versin canimCanım gunde kac tane klomn aldın ılk asılamanmıydı bu arada saglıkla al kucagına bebegını
Ilk asilamamdi evt gunde 1 tane aldim klomen ayni saatlerde.sadece 5 gun kullandim insallah rabbim dileyen herkese versin canim
Hadi hayirlisi olsun sizindemi ilk asilamaAmın canım bende bugun basladım :)
Hadi hayirlisi olsun sizindemi ilk asilama
Olsun uzulme sabret ben 13 yil bekledim.herseyin bir zamani varmis rabbim sonunda banada verdi seninde olur sabret dua et .sogan suyu ic bak ben onu denedim belki ondan oldu bilmiyorum .asilamadan once basladim 15 gun iciyosun sende deneGecen ay gttım ama asılama olmadan dktrum yarıda kestı tedavıyı yumurtalarım buyumedıbu ay yenıden basladım bakalm
Olsun uzulme sabret ben 13 yil bekledim.herseyin bir zamani varmis rabbim sonunda banada verdi seninde olur sabret dua et .sogan suyu ic bak ben onu denedim belki ondan oldu bilmiyorum .asilamadan once basladim 15 gun iciyosun sende dene
yanı sabredıyoruz tabı bunda da vardır bı hayır Allah'tan gelene boynumuz kıldan ınce sogan suyunu duydum ama denemeye cesaret edemedım onu kıstı ıntıhabı olanlar falan ıcıyor dıye bılıyorum bırde adet sokturucu etkısı var sanırım ıcsem bı zararı olur dıye korkyorum hıc kur faanda denemedım ama bu ay da olmazsa ıncır ve havuc kurune başlıcam bakalım[/QUOT
Hayirlisi olsun bakalim iyi haberlerinizi bekliyorum allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?