AŞILAMA

canım hala bekliyorum bugün bel ağrılarım var sanki olmicak gibi yine
Merhaba canım bende geçen ay asilama yaptırdım ama tutmadı. Beline fazla yüklenme fazla ayakta kalma ben ihmal ettim ondan dolayı tutmadı sürekli yat hiçbirşey yapma hamile kaldığın zamanda bel ağrısı oluyor adet olacakmış gibi kasiklarinda ağrı olur umarım hamilesindir Rabbim o sıcacık evlat sevgisini hepimize tattirir insallah

inş o duyguyu bizlerde yaşarız rabbimin izniyle

Doktor olmayabilirsin ama bunların doğal yolla da çözümü olduğu için sormuştum çok sağolsun arkadaşın biri soyledi

Sanırım bıraz alınmışsın ama ktu nıyetle demedım bı bılgım yok anlamında syledım ve bence doktrun syledıgını yap kulaktan dlma seylerle hareket etme ılla bıtkı denıycem dyrsn altarnatf tıp uzmanlarına danıs

İnşAllah o vakıt tez zamanda gelir ve bizde bebeklerimize kavuşuruz
Gidecek doktor bırakmadımkı Konyada ama eskı gittiğim Güler hanıma tekrar gidicem ama utanıyorum.Ayrıca eşimın sperm sayısını artıramadık yediği içtiğide yaramıyor

Canim ben de asilama oldum adedin 5gunu klomen kullandim5gun boyunca.5 gun sonra adedimin 16.gunu yumurtalik takibinden sonra asilamam yapildi.suan 7 haftalik hamileyim igne filanda hic vurulmadim

Canım gunde kac tane klomn aldın ılk asılamanmıydı bu arada saglıkla al kucagına bebegını

Gecen ay gttım ama asılama olmadan dktrum yarıda kestı tedavıyı yumurtalarım buyumedı bu ay yenıden basladım bakalm
Olsun uzulme sabret ben 13 yil bekledim.herseyin bir zamani varmis rabbim sonunda banada verdi seninde olur sabret dua et .sogan suyu ic bak ben onu denedim belki ondan oldu bilmiyorum .asilamadan once basladim 15 gun iciyosun sende dene

Olsun uzulme sabret ben 13 yil bekledim.herseyin bir zamani varmis rabbim sonunda banada verdi seninde olur sabret dua et .sogan suyu ic bak ben onu denedim belki ondan oldu bilmiyorum .asilamadan once basladim 15 gun iciyosun sende dene

yanı sabredıyoruz tabı bunda da vardır bı hayır Allah'tan gelene boynumuz kıldan ınce sogan suyunu duydum ama denemeye cesaret edemedım onu kıstı ıntıhabı olanlar falan ıcıyor dıye bılıyorum bırde adet sokturucu etkısı var sanırım ıcsem bı zararı olur dıye korkyorum hıc kur faanda denemedım ama bu ay da olmazsa ıncır ve havuc kurune başlıcam bakalım

Selam ben yeni araniza katıldım. Şubat 28 de aşılama oldum. Bizde herşey normal sebebsiz infertilite yani. Ama bugün 9.gün idrar testi yaptım sonuç koca bir negatif. Ama bütün belirtileri yaşıyorm. Göğüslerde sizlama, kasik ağrısı karin şişmesi,beyaz kıvamlı akıntı,baş dönmesi, mide bulantısı fln. Benim gibi olup kanda hamile çıkan varmi lutfen yardım edermisinz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…