Kızlar bana yardım edin.Aşılama olalı 5 gün oldu ama sağ göğsümde şişlik var sola gore daha büyük el suremiyorum sizce neden olabilir? Dr a da gidemiyorum
Kızlar bana yardım edin.Aşılama olalı 5 gün oldu ama sağ göğsümde şişlik var sola gore daha büyük el suremiyorum sizce neden olabilir? Dr a da gidemiyorum
cnm çok belirgin bi farkmı var. bende 12. günüm hepimizinki ağrıyo şişiyor ama dikkat etmedim okadar. sadece birimi ağrıyor vajinal jel falan kullanıyorsan onlar dahada arttıyor ağrısını. ama doktorun numarası varsa mutlaka ara cnm. inş. önemli bişey değildir ilaçların yan etkisidir.
cnm çok belirgin bi farkmı var. bende 12. günüm hepimizinki ağrıyo şişiyor ama dikkat etmedim okadar. sadece birimi ağrıyor vajinal jel falan kullanıyorsan onlar dahada arttıyor ağrısını. ama doktorun numarası varsa mutlaka ara cnm. inş. önemli bişey değildir ilaçların yan etkisidir.
Baya belirgin geçen eşim bile söyledi artık seni korkutmak istemedigimden soylemiyodum dedi.jel falan kullanmıyorum aşılama sonrası ilaçlar var ama yan etkilerinde böyle bisey yok.ikisi birlikte olsa tamam diycem ama sadece sağ taraf
Uzulme.canim demekki zamani var belki bizim istedigimiz zamanda olsa kotu bise olccak bilemeeyiz bunu dusunup avutucaz kendimizi. Allah yardimcimiz olsun.
Kizlar mrb bugun asilamamin 14. Gunu erken gebelik testi yaptim cikmadi olsa cikardi dimi? Erken gebelik testinde adetin 6 gun oncesine kadar cikiyomus. Kan testini 15.gun yap demiati doktor ama ben umudumu kestim. Kasik agrisi gogus agrisi hala devam ediyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ilk asilamaydi olmaz tup bebek demisti doktor ve cok korkuyorum
Kizlar mrb bugun asilamamin 14. Gunu erken gebelik testi yaptim cikmadi olsa cikardi dimi? Erken gebelik testinde adetin 6 gun oncesine kadar cikiyomus. Kan testini 15.gun yap demiati doktor ama ben umudumu kestim. Kasik agrisi gogus agrisi hala devam ediyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ilk asilamaydi olmaz tup bebek demisti doktor ve cok korkuyorum
Ayyy cok sagol cnm ama malesef tutmadi. Zamani degilmia demekki ilk asilamamizdi ama biraz ara vermeyi dusunuypruz cok umutluyduk inanilmaz yiprandik. Biraz kafa dagitim aonra yine devam.
arkadaslar denizlide aşılama yaptırdınız mı hangı doktora ve tuttu mu??* ayrıca aşılamadan hamıle kalanınızda varmı baska ıller de de olsa( hangı doktor yaptı da tuttu? kaçtane yumurta ve sperm sayısı ıle asılama yaptırdınız?