aşılama

Anladım siz nerde yaptırdınız ne kadara mal oldu ? İşlem nasıl oluyor acaba ?
Inşallah tutar
İlk ikisini devlet hastanesinde yaptirdim orda surec uzun tuttular daha temkinli davrandilar bu yuzden ilac fazla kullandim git gel yol derken sadece bi tanesi 700 ü bulmustur. Hic klomen tedavisi gormediyseniz igne kullanmaz direk ilac kullanirsiniz. O hastane sureci uzun surunce ozel hastaneye gectim gecen ay 15 gun once 3. Asilamami oldum 4. Muayenemde yapildi bu sefer

Inşallah tutar
İlk ikisini devlet hastanesinde yaptirdim orda surec uzun tuttular daha temkinli davrandilar bu yuzden ilac fazla kullandim git gel yol derken sadece bi tanesi 700 ü bulmustur. Hic klomen tedavisi gormediyseniz igne kullanmaz direk ilac kullanirsiniz. O hastane sureci uzun surunce ozel hastaneye gectim gecen ay 15 gun once 3. Asilamami oldum 4. Muayenemde yapildi bu sefer

Inşallah tutar
İlacla tedavi gorurseniz ve devlet hastanesinde olursaniz sadece yol parqsi odersiniz. Tedavi baslayinca belli gunler yumurta takibi icin cagiriyorlar istenilen buyukluge ulasinca catlatma ignesi icin gun ve saat veriyolar vuruyosunuz sonra asilama gunune cagiriyorlar tam 36 saat sonra islem yapiliyor

Anladım canım Allah yardımcımız olsun zor gerçekten,2 ay dinlencem bakalım belki kendiliginden olur ,1.5 yıldır istiyoruz fakat sadece 2 ay serophene içtim takip ve iğne olmadan o kadar film çektirince içime umut doğdu inşallah bakalım

Merhaba ben 24 yasindayim 3. Asilamami oldum cok korkuyorum 07.03 de oldum beklemedeyim benim gibi bu ay asilama olan varmi birlikte gun sayalim
Merhaba canım. Bende 17martda oldum gün sayıyorum Çarşamba gunü bellı olacak ıns. Benım sag klasik hafife hafif ağrıyo. Bode göğüs uçlarında az bı acı var . Sendlerde böle seyler oluyo mu.

Merhaba canım. Bende 17martda oldum gün sayıyorum Çarşamba gunü bellı olacak ıns. Benım sag klasik hafife hafif ağrıyo. Bode göğüs uçlarında az bı acı var . Sendlerde böle seyler oluyo mu.
Ben adet oldum malesef simdi tekrar basladim tedaviye

Slm kizlar Ben yeni katildim araniza asilama ismini goruncede girdim hemen bende asilama yaptirdim klomen kullandim bebegim nerdeyse yuruycek ins sizde emeginizin karsiligini alirsiniz Allah yar 've yardimcimiz olsun

Merhaba bugün rahim filmi çekildim çok şükür sorun çıkmadı eşimin de benimde bütün tetkikleri mız yapıldı sorun yok. Rahim filmi cekildkten sonra 3 ay içinde gebelik şansı yüksek diyorlar. Fakat Dr adetin 3. Günü gel bi baklm klomen başlarız iğne yaparz konusrz doğal yolladi olur dedi ama gitmeyi dusnmyorum en azından 1 2 ay sizce???

Merhaba bugün rahim filmi çekildim çok şükür sorun çıkmadı eşimin de benimde bütün tetkikleri mız yapıldı sorun yok. Rahim filmi cekildkten sonra 3 ay içinde gebelik şansı yüksek diyorlar. Fakat Dr adetin 3. Günü gel bi baklm klomen başlarız iğne yaparz konusrz doğal yolladi olur dedi ama gitmeyi dusnmyorum en azından 1 2 ay sizce???

Merhaba ben 24 yasindayim 3. Asilamami oldum cok korkuyorum 07.03 de oldum beklemedeyim benim gibi bu ay asilama olan varmi birlikte gun sayalim
meRHABA inşallah hayırlı haberler almışsındır...ben bişey sorucam..nerden yazıyosun bide bu aşılama içinıstanbul da dr yada hastane tavsiye edivek biri var mı??

meRHABA inşallah hayırlı haberler almışsındır...ben bişey sorucam..nerden yazıyosun bide bu aşılama içinıstanbul da dr yada hastane tavsiye edivek biri var mı??
İstanbul dan ben bi sure bagcilar egitim arastirmada tedavi oldum 2 asilama oldm orda simdi amerikan hastanesinde devam ediyorum iki aydir dr tavsiye edemiyorum cunku ben vesile olduklarina inaniyorum rabbim ne zzamn ol derse. Hastane degistormemin sebebi iki asilama sonrasinda artik tup bebek deneyelim dedik ama dr gerek yok iki asilama daha deneyelm dedi bakalm bu ay son asilamami olcm buda tutmazsa tup bebek

cnm doktor filmden sonra banada yanı şeyi söyledi 1 2 ay gebelik oranı yüksek deneyin dedi biz dinledik ama şuan pişmanız keske dinlemeyip başka doktora gitseydin vakit kaybetmemiş olurduk diye düşünüyoruz. eğer çok uzun süredir uğraşıyorsanız daha fazla sabrınız tükenmeden başlayın derim ama yeni ise bekleyin tabi belki kısmetinizde vardır olur. ayrıcada azda olsa bi yapışıklık varsa ve film esnasında açıldı ise geçerli bu ihtimal ama zaten açık olan tüpleri neden etkilesin.

inşallah hayırrlı sonuçlar alırsın....bende ona inanaıyorum o nezaman ol derse ozaman olucak,ama insan hemen olsun istiyo...dr evet tavsiye etmek zor bu işler iletişim işi ben fiyat ne olur nasıl olur hiç bilmiyorum..burda bana yardımcı olucak kimsem yok ondan sordum...

Merhaba bende bugün aşılama için iğnelere başladım hayirlisiyla ins olumlu haberleri alırız bu sefer

Asilama fiyati soruyorsaniz devlette ucretsiz ozelde 1500 civari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…