aşılama

merhaba bende 1 2 aya olacağım aşılama
çok nadir karşılaşıyorum tutan
ama negatif olacak gibi hissediyorum 2 ay önceden neden ?

bir de acı oluyor mu kızlar nasıl bir işlem bu zor mu
ne zaman gitmeli ne yapmalı önereceğiniz şeyler var mı?

cnm mrb aynısı bendede var ama sanırım okuduğumuz olumsuz yorumlardan kaynaklı tabi genel olarakta aşılamanın çokta başarı oranı yok. benim kısmetse cumartesi ypılacak aşılama rahim filmi çektirdiysen eğer bu ondan daha kolay bi işlemmiş 5 dk sürmeyen bi acı ama inş. sonucu güzel olur.

Yaaaaa öyle mi? Korktum şimdi
Çünkü ben filmi de anestezi alarak çektirdim Vajinismus geçmişim olduğu için
Doktorum herhangi bir acı olmayacak dedi
Ona güveniyorum çünkü muayenelerde çok sağolsun yardımcı oluyor anlayışlı
Muayene alttan ultrason rahatça oluyorum
Smear bile vermiştim. Daha da zor değildir bunlardan değil mi? Teşekkürler yorum için
Sizin de inşallah güzel olur
Haberlerinizi alırız

amacım korkutmak değildi hatta moral vermek istedim ama başaramadım galiba. cnm adet sancısı gibi düşün ben rahim filminde hiç acı hissetmemiştim sadece inanılmaz sıkışmıştım verilen sıvıdan dolayı. ama kendini kasmadığın sürece acı hissetmezsin emin ol güzel kısımlarını düşün dk bi ağrı ile hayatının güzel haberini alabilirsin ve bence buna değer:)

çok sağolun bilgiler için.
siz nerede yaptıracaksınız aşılamayı ben istanbul anadolu gittiğin bir tüp bebek uzmanı var ama çok olumsuzum sanki boşuna gibi

bence hiç kalbinizi bozmayın..iyi düşünün iyi olsun....inşallah hayırlı haberler alırsınız.....

çok sağolun bilgiler için.
siz nerede yaptıracaksınız aşılamayı ben istanbul anadolu gittiğin bir tüp bebek uzmanı var ama çok olumsuzum sanki boşuna gibi
cnm bende konya medicana tüp bebek merkezinde yaptıracağım. o kadarda umutsuz olma cnm kısmetimizde ne varsa onu yaşayıp göreceğiz. aslında hissetiğimiz umutsuzluk değilde yıpranmışlık çok fazla negatifle karşılaşınca insan sürekli olmayacak diye düşünüyor ama biz daha bıkmadan sıkılmadan isteyelimki bebişimizde bize aynı şekilde tutunsun.

desteğiniz iyi geldi sağolun. gurbette olmak zor dert yanamıyorsun kimseye , bazen herşeyi göğüslemek belki de
eşim olmazsa olmaz sıkma canını kıvamında hep
yoruldum
onu da yormaktan. belki de olacak ama dediğin gibi yıpranma işte.
hayırlısı olsun

cnm bizde gurbetteyiz ama güzel yanından bak kimsenin olmaması avantaj biz kimseye söylemedik aşılama yaptıracağımızı yakın olsak mecburen soyleyecektik ve daha büyük bi stres olacaktı. benim yrn aşılamam var Allahım ol derse olacak kısmetse. canım kıymetini bil eşinin bak ne güzel destek oluyor sana zaten erkeklerin bizim gibi çok ciddiye almış halleri çekilmiyo emin ol :)

çok tatlısınız sağolun.
yarın güzel haberler verin lütfen

Ayyy cnm benim cok sukur guzel gecti simdi dinleniyorum bugun 3.gun sanki biraz sag kasik agriyo belimde ama simdiden belirti olmaz dimi
14 gün falan geçmesi lazım diye biliyorum ben ama inş belirtilerdir çok sevindim hayırlı güzel haberlerini bekliyorum darısı bana inş :)

14 gün falan geçmesi lazım diye biliyorum ben ama inş belirtilerdir çok sevindim hayırlı güzel haberlerini bekliyorum darısı bana inş :)
Evet cnm bencede hamilelik belirtisi degildir vajinal jel var belki o yapiyordur. Ins. Cnm hayirlisiyla sende atlatirsin.

Günlük iğne yapıyorum en son 14 tu yarin kontrolum var.senin yumurta ne kaçarken transfer yapıldı
cnm senin aşılamamı tüp bebek mi. aşılamada transfer yapılmıyor benim son kontrolde biri 17 biri 14 mm sonra iki gün daha iğne kullanıp çatlama iğnesini vurdum yani iğneyi vurduğumda ne kadardı boyutu bilmiyorum. hadi bakalım inş. güzel gelişmeler olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…