- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
Bizde de aynı normal diyorlar benim bir tüpüm yok dış gebelikten dolayı aldılar hersey normal 6 yıldır evliyim ilk yıl hamile kaldım 3 aylıkken dış gebelik diye aldılar2.cisi haftasinda düşük yaptim 2.ci sene ve bir daha tutturamadikNe bende nede esimde sıkıntı yok ama 3 yıldr bebis gelmedi
canım peki neden daha önce hiç aşılama yapmadın? 3 yıl boyunca hiç tedavi olmadınmı? bu ilk aşılamanNe bende nede esimde sıkıntı yok ama 3 yıldr bebis gelmedi
Insallah! Isteyen her kez Eylul ayinda Hamiisssss kalsiinnn .AaamiiiiiinnnnHadi insallah canımm hepimiz hayrli haberlerle gelrz
Merhaba canim..benimde dis gebelikten bitane tupum yok...insallah bu ilk ve son asilamam...banada sanada,verkese bebisler nasib olsun !Bizde de aynı normal diyorlar benim bir tüpüm yok dış gebelikten dolayı aldılar hersey normal 6 yıldır evliyim ilk yıl hamile kaldım 3 aylıkken dış gebelik diye aldılar2.cisi haftasinda düşük yaptim 2.ci sene ve bir daha tutturamadik
Merhaba arkadaşlar bende 8agustosta aşılama yaptırdım bat bu cumartesi :) bugün dayanamayıp test yaptım hatta 3 tane ve sonuç bu sizce oldu mu bu kez? Yoksa görmek istediğim için mi görüyorum  3testte de böyle çıktı hemde beklemeden farklı marka testler
Calisiyorum canim vaktm olmuyor daha önce hap igne kullandmm olmadii rahim flmi cektrdm bise yokk artk tükendmmcanım peki neden daha önce hiç aşılama yapmadın? 3 yıl boyunca hiç tedavi olmadınmı? bu ilk aşılaman
bizim senle aynı gün aşılamamız. belirtilerin neler senin?Ne gbi belrtilernzz varr
canım bende hamile oldugunu düşünüyorum. ilk aşılamanmı?Merhaba arkadaşlar bende 8agustosta aşılama yaptırdım bat bu cumartesi :) bugün dayanamayıp test yaptım hatta 3 tane ve sonuç bu sizce oldu mu bu kez? Yoksa görmek istediğim için mi görüyorum  3testte de böyle çıktı hemde beklemeden farklı marka testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?