Aşılama

sizler nerde hangi hastanede yaptırdınız aşılamanızı? ben istanbul Bağcılar eğitim ve araştırma hastanesinde yaptım.

ben bursa uludağ ünv. yaptırıyorum 2.ci aşılamam ben bu sefer çatlama iğnesini vurdum 23.30 da gecesi de ilişkiye girdim bu sefer ve aşılama yapıldı doktor bana gün aşırı işilki dedi

Ne bende nede esimde sıkıntı yok ama 3 yıldr bebis gelmedi
Bizde de aynı normal diyorlar benim bir tüpüm yok dış gebelikten dolayı aldılar hersey normal 6 yıldır evliyim ilk yıl hamile kaldım 3 aylıkken dış gebelik diye aldılar2.cisi haftasinda düşük yaptim 2.ci sene ve bir daha tutturamadik

Merhaba canim..benimde dis gebelikten bitane tupum yok...insallah bu ilk ve son asilamam...banada sanada,verkese bebisler nasib olsun !

aşılamadan sonra doktor ilaç verdimi size? bana vermedi sadece folikasit kullanmamı önerdi

merhabalar arkadaşlar
ben de 22 ağustosta ilk aşılamamı oldum. aşılamadan sonra 15 dk yattım. sonrasında doktor günlük hayatına devam et dedi. yatarak dinlenmedim yani. sadece yorucu şeyler yapmıyorum. şu an progestan ve vitamin kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar bende 8agustosta aşılama yaptırdım bat bu cumartesi :) bugün dayanamayıp test yaptım hatta 3 tane ve sonuç bu sizce oldu mu bu kez? Yoksa görmek istediğim için mi görüyorum  3testte de böyle çıktı hemde beklemeden farklı marka testler

Eklentiler

• IMG-20160824-WA0000.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 223
Bence hamilesinnn insallahhh.silikte olsa poztf dye okumustum.ben sanrm adet olucam sari akintim var belim agryor

ben gece en az 2 kez idrara çıkıyorum ve ağzım çok kuruyor. lekem falanda yok henüz. sadece beyaz akıntı oluyor ara ara. bende böyle pek bişey yok yani

canım bende hamile oldugunu düşünüyorum. ilk aşılamanmı?

Benm adet olcakms gbi bel agrim var cok sık idrara ckyrm bnde.gögüslermde pek agrmyor öylee

Tuttugnu düsünmyrm zaten asilamadan sonra hıc dnlenemdm.asilamadan sonraki gün ıse basladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…