Aşılama

Benm adet olcakms gbi bel agrim var cok sık idrara ckyrm bnde.gögüslermde pek agrmyor öylee
canım hemen umutsuzlaşma lütfen. bu belirtilerin normal. hem adet sancısı gibi belirti yaşayıpta pozitif görenler var. sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun?

Mersindeym canim ben 750 liraya yaptrdm ama bana 2 gün üst üste asilama yapildi

Gözünaydın kesin hamilesin.allah tamamına erdirsin,sağlıkla.Darusı tüm isteyenlere

hazırlaman gereken evrakları söylüyorlar sana. sende onları hazırlayıp randevu alıyosun o bölüme. tedavini başlatıyorlar hemen. hormon testi.rahim filimi. eşinin Sperm testi.evli olduguniza dair nüfus kayıt örneği ve nikah cüzdan fotokopisini hazirlıyosun bu kadar

Bence hamilesinnn insallahhh.silikte olsa poztf dye okumustum.ben sanrm adet olucam sari akintim var belim agryor
İnşallah tutmuştur
Bende de bel ağrısı ve akinti var dert etme kaç gün oldu aşılamaya sende? 15. Gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı o günden beri toplam 7test yaptım sonuç çift çizgi inşallah seninki de tutmuştur. Diyeceğim o ki öncesinde hiçbir belirtim yoktu bugün 18 gün oldu 3 gündür var yani

canım bende hamile oldugunu düşünüyorum. ilk aşılamanmı?
Evet ilk aşılama inşallah öyledir. Bugünde test yaptım (rutine bindi bende resmen) düne göre sanki daha net

Bu da bugünkü ve dünkü testim yanyana gelince çıplak gözle fark ediliyorum daha net olduğunu foto da çıkmamış sanki ama merak eden olursa diye koydum

Eklentiler

• 2016-08-25_04.46.45.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 211
Buda bugünku testim 5 ayrı markadan toplam 7 test yaptım hepsi silik çıktı yanlış olma ihtimali var mı sizce? Bugün 15.30 da Dr randevum inşallah hayırlı haberler alırım ne olur dua edin bana

Eklentiler

• 2016-08-25_04.46.45.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 193
Buda bugünku testim 5 ayrı markadan toplam 7 test yaptım hepsi silik çıktı yanlış olma ihtimali var mı sizce? Bugün 15.30 da Dr randevum inşallah hayırlı haberler alırım ne olur dua edin bana
Senin kacnci günün canm .ben bugun test yaptm negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…