- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
canım hemen umutsuzlaşma lütfen. bu belirtilerin normal. hem adet sancısı gibi belirti yaşayıpta pozitif görenler var. sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun?Benm adet olcakms gbi bel agrim var cok sık idrara ckyrm bnde.gögüslermde pek agrmyor öylee
hangi hastanede kaç paraya yaptırdın canım?Aslinda adet günüm bugun ama doktor pazartesi cagrdi tabi adet olmazsam
Gözünaydın kesin hamilesin.allah tamamına erdirsin,sağlıkla.Darusı tüm isteyenlereMerhaba arkadaşlar bende 8agustosta aşılama yaptırdım bat bu cumartesi :) bugün dayanamayıp test yaptım hatta 3 tane ve sonuç bu sizce oldu mu bu kez? Yoksa görmek istediğim için mi görüyorum  3testte de böyle çıktı hemde beklemeden farklı marka testler
benimkine baktı. çatlamadan yaptı aşılamayı. böyle tutması daha yüksekmiş çünkü.Bana doktor asilama yaptiginda yumurtalarimin catlayip catlamadgni kontrol etmedi
canım ben para vermedim ücretsiz yaptırdım. ilaçta vermedi. sadece folikasit kullanmaya devam et dedi okadarSen ne kadara yaptrdn asilama sonrasi doktor ilac verdmi bana vermedi
ben pazartesi yapmayı düşünüyorum canımOff delircemm ya sen ne zaman yapcaksn test
İnşallah tutmuşturBence hamilesinnn insallahhh.silikte olsa poztf dye okumustum.ben sanrm adet olucamsari akintim var belim agryor
Evet ilk aşılama inşallah öyledir. Bugünde test yaptım (rutine bindi bende resmen) düne göre sanki daha netcanım bende hamile oldugunu düşünüyorum. ilk aşılamanmı?
Amin inşallah ya resmen içim rahatladı mesajları okuyunca çok teşekkür ederimGözünaydın kesin hamilesin.allah tamamına erdirsin,sağlıkla.Darusı tüm isteyenlere
Senin kacnci günün canm .ben bugun test yaptm negatifBuda bugünku testim 5 ayrı markadan toplam 7 test yaptım hepsi silik çıktı yanlış olma ihtimali var mı sizce? Bugün 15.30 da Dr randevum inşallah hayırlı haberler alırım ne olur dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?