18. Günüm ne çıktı canım 15. Gün negatif 16. Gün gölge gibi bi çizgi çıktı hatta eşim görmedi düşün o kadar silikti sen istediğinden görüyorsun demişti 17 gün görülüyordu çizgi ama bugün netti şimdi tahlil verdim sonuç bekliyorum dua edin ne olur hayırlı haberlerle döneyimSenin kacnci günün canm .ben bugun test yaptm negatif
Bat yarın:)Senin kacnci günün canm .ben bugun test yaptm negatif
Yukarıdaki testi gece 4 gibi yaptım bugün 11yaptığım test daha netti saatler bile değiştiriyor yani senin kaçıncı gündü?Senin kacnci günün canm .ben bugun test yaptm negatif
10. Gün çok erken bana bile Dr 18. Güne erken dedi adetim geçmediği için sonuç da 45 çıktı takip edeceğiz şimdi yükselecek mi diyeBenim 10.günum bugun ama adet günumde bugun normalde.o yüzden yaptm test ama negatif
Insallah belki erlesmedir..fazla kafana takma..Insallah ne olsada hayirlisi olsun..her seyde bi hayir varKizlar bnden kahverengi akinti gelyor yerlesme olablrmi
bendede sarımı beyazmı desem akıntı geliyor ara ara. beklemek çok zor gerçektenKizlar bnden kahverengi akinti gelyor yerlesme olablrmi
ben perşembe gecesi yaptım. 0.174 çıktı. negatif yaniKızlar ağustos15.16 aşılama yaptıranlar test yaptinizmi
bugün ne durumdasın canım?Bendede camur gibi kahverengi lekeler geliyor ve kivami adet gibi degil daha kati ve yapis yapis anlamadm neyin nesi
gerçekten mi yaaMalesef regl oldum
canım durumun nedir? hamilemisin? yoksun günlerdir. senle aynı gün aşılamamız :)Ben de 15 inde oldum cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?