Aşılama

Senin kacnci günün canm .ben bugun test yaptm negatif
18. Günüm ne çıktı canım 15. Gün negatif 16. Gün gölge gibi bi çizgi çıktı hatta eşim görmedi düşün o kadar silikti sen istediğinden görüyorsun demişti 17 gün görülüyordu çizgi ama bugün netti şimdi tahlil verdim sonuç bekliyorum dua edin ne olur hayırlı haberlerle döneyim

Benim 10.günum bugun ama adet günumde bugun normalde.o yüzden yaptm test ama negatif

Benim 10.günum bugun ama adet günumde bugun normalde.o yüzden yaptm test ama negatif
10. Gün çok erken bana bile Dr 18. Güne erken dedi adetim geçmediği için sonuç da 45 çıktı takip edeceğiz şimdi yükselecek mi diye

Ama normal adet günüm bugndü bel agrmda devam edyr.acaba asilamadan dolayimi gecikiyor

kızlar ben gece baş ağrısı ve mide bulantisindan acile gittim. serum taktılar anca kendime gelebildim. bu arada doktor testte yaptı 0.174 çıktı yani negatif malesef ümidim kalmadı artık sanki

Bendede camur gibi kahverengi lekeler geliyor ve kivami adet gibi degil daha kati ve yapis yapis anlamadm neyin nesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…