Aşılama

Arkadaşlar bende ilk defa aşılama yaptırdım. Aşılama gününü sayarsak bugün 9. Günüm saymazsak 8. Bekliyorum. Zaman geçmiyor. Tâbi insan beklerken olumlu sonuçlanan örnekleri görünce rahatlıyor

Selam kızlarr ben yarın ilk aşılamamı yaptırcam. Hem heyecanlıyım hem korkuyorum bi sürü şey düşünüyom. Daha önce yaptıranların tavsiyesi,önerisi varsa yazabilir mi? Ya da nasıl oluyo bi anlatın lütfen

İlk önce hayırlı olsun . Ben de ilk kez aşılama oldum bugün 12. Günüm benim korkum canım yanicakmi acaba diyeydi çünkü rahim filmimde çok acı çektim sonunda hamile kalicakmiyimdan çok bunu düşünüyordum. Belki senin için öncelik bu değil ama hiç bir şey hissetmiyosun kendini rahat bırak ve dua et derim.

Çok teşekkürler canımın yanması küçücük bi yerde sonraki süreci dşünüyorum tamamen . inşallah hepimizin dileğini kabul etsin Rabbim

Çok teşekkürler canımın yanması küçücük bi yerde sonraki süreci dşünüyorum tamamen . inşallah hepimizin dileğini kabul etsin Rabbim
Amin ben niyeyse o gün tamamen can açısına odaklandim Simdide acaba hamilemiyim diye kafayı yiyorum o zaman bol bol dinlen derim birde bana doktor asilamadan sonra da gün aşırı ilişki dedi sen de drina danışarak uygulayabilirsin birde mümkünse tabi kafana takmamaya çalış diyollaaa

Ne mümkün ya takmamak,düşünmemek.. 15gün nasıl geçecek.. İnşallah

Kızlar ne durumdasınız. Benim aşılama gününü sayarsak 13. Günüm hâlâ hiçbir şey hissetmiyorum. Adet ağrısı da yok gibi acaba progestan kullanıyorum ya ondan mi? İlaç bitince hemen Adet olursam diye korkuyorum.

Arkadaşlar merhaba 1 mayısta ilk aşılama mi yaptirdim sağ kasigima ara ara batmayan oluyor kendimi çok sis hissediyorum ve adet ağrısı gibi ağrılarım var bunlar normal mi

Kızlar bugün 15. Gunumdu hastaneye gittim gebelik testi negatif çıktı. Günlerdir acaba hamilemiyim şu belirti bu bilmem ne diye kafayı yiyordum. Negatif olursa yikilirim sanıyordum. Ama garip bi şekilde rahatladım çünkü içten içe olmayacağını biliyordum ve en azından artık acaba falan yok . Artık önümüzdeki maçlara bakicam . Moral bozmak yok. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.

Kızlar selam yine ben.. Benim hiç belirtim yok acaba tutmadı mı. Testi 17sinde yaptorcam doktorum öncesinde bakmak yok dedi

Kızlar selam yine ben.. Benim hiç belirtim yok acaba tutmadı mı. Testi 17sinde yaptorcam doktorum öncesinde bakmak yok dedi
Ay canım bende aynı durumdayım ayın 16 nda test yaptircam. Bende her adet öncesinde asiti üşüme olur ve yine başladı usumelerim sanırım tutmadı

Kızlar belirtilere çok takmayin. Çok belirtisi olup ta tutmayan hiç belirtisi olmadan tutan çok. Allah ne zamana nasib ederse o zaman olucak. Bize düşen tipbi manevi üzerimize düşeni yapmak gerisi için Allah a tevekkül etmek. İnşallah rabbim bizi bu yolda çok eglendirmesin biran önce evlatlarimizi kucagimiza versin.

Aminn canım inşallahh

Kızlarrr merhaba, Bugün kan verdim 187 çıktı. Doktorum 2 gün sonra bi daha kan vereceksin dedi. Nolur dua edin. Daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım buda tutınamayacak diye korkuyorum.. Hepimizin için dua ediyorum inşallah şuan ki kıpır kıpırlığım herkese nasip olur.. Bi şey sorcam şuan kaç haftalıktır ki acaba bu değerle...

Canım çok sevindim bence değerin kimyasal gebelikten çok normal gebelik gibi. :) inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. Senin ilk asilamamiydi?

Canım çok sevindim bence değerin kimyasal gebelikten çok normal gebelik gibi. :) inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. Senin ilk asilamamiydi?
Çok teşekkürler aminnn inşallah. Evet ilk aşılamamfdı.14 günümdü bugün kan verdim aşılamadan sonra doktorum bi ilaç verdi onu kullanıyorum kullanmayada devam edecekmişim onun sayesinde tutundu galiba yoksa ne dinlendim ne yattım hiç dikkat etmedim bugün bile sonucu beklerken bütün evi temizledim

Ah canım ben de ilaç kullandım bide nerdeyse hep yattım ama olmayınca olmuyor. Olacaksa da hertürlü oluyor. Ben bunu anladım bu zamana kadar gördüklerimden . Bize de dua et canım bizde fazla beklemeden katilalim hamişler kervanına.

Valla billa her dakika dua ediyorum. Benimde hiç ümidim yoktu Rabbim biliyo. Nolur sizde bana dua edin sağlıkla kalp atışını bi duyuyum..tutunsun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…