Aşılama

Hayir tatlm daha olmadim 4 gun var bekliorum az once sarimtrak bi akimti geldi heralde bugun yarin hastalanirim

Kan testi yaptr yarin kuzum idrarda cikmaz daha adetinin gwcmesi lazm idrarda cikmasi icin

Kan testi yaptr yarin kuzum idrarda cikmaz daha adetinin gwcmesi lazm idrarda cikmasi icin
canım kan testi de garanti olmuyo ki ben kimyasal gebelik yasadım o yüzden hemen yaptırmak istemiyorum. ama bütün belirtilerim var tutmadı biliyorum

Kan testi nasil garanti degilki bak ben 10. Gun yaptm 0.848 cikti yani negatif sen oyle dusunme kusum

Kan testi nasil garanti degilki bak ben 10. Gun yaptm 0.848 cikti yani negatif sen oyle dusunme kusum
Canım bende pozitif çıktı 4 gün öle devam etti sonra düştü. Yani dr lar diyo ya 10 gün sonra yapın diye aslında kimyasal gebelikse düşer diye diyo olabilirler

Bu arada leke geldi oldum bende hasta galiba

Dedigin gibi oluyomus sanirim iki 3 damla ama sen doktorunu ara bi istersen

Regli günüme 3 gün kala idrar testiyle, gebe olduğumu öğrendim. Erken de çıkabiliyor. (aşılama yaptırmadım ama normal yolla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…