İnşallah tutar aşılaman ben de aşılama olucam da merak ediyorum asilama islemi nerde yapılıyor aci hissediliyor muBen sordım .Aşılama işleminden sonra gusül abdesti almak lazım. Çünkü eşinin sperm i tıbbi yolla da olsa rahmine giriyor
Devlet Hastanesi araştırma hastanesi nde ücretsiz. Özel hastanede ücretli yapılıyor.benümki toplamda 700 küsür bişey tutmuştu.acı kısmına gelince de herkes acısız diyordu ama ben biraz acı yaşadımİnşallah tutar aşılaman ben de aşılama olucam da merak ediyorum asilama islemi nerde yapılıyor aci hissediliyor mu
Sagol canım cevapladigin içinDevlet Hastanesi araştırma hastanesi nde ücretsiz. Özel hastanede ücretli yapılıyor.benümki toplamda 700 küsür bişey tutmuştu.acı kısmına gelince de herkes acısız diyordu ama ben biraz acı yaşadım
İnşallah tutar canim ben de yarin olucam nasil oldu agri aci falan oldu muKızlar bgn ilk aşılamanı oldm umarım tutar çok heyecanlıyım
Canım işlem sırasında ağrı yada acı olmuyo çok basit bi işlem ama sonrasında hafif bi lekelenmen olabilir endiselenme bide benim gece baya bi ağrım oldu ama sende olurmu bilemiyorm doktorum ağrın olursa minoset yada parol iç demişti ama ben icmedim ne olursa olsun ilaç kullanmak istemiyorm . Bide progestan 200 mg verdi doktorum düşük önleyici bi ilaç sabah akşam tok karna iciyorm. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah psikolojik olarak zor bi süreç oluyo sabretmek önemliİnşallah tutar canim ben de yarin olucam nasil oldu agri aci falan oldu mu
Şükür ben de aşılama oldum canım evet islem esnasinda agrim olmadi sadece aketi takarken acıdı ama eve gelince belimde ve karnimda baya agri oldu hafif lekelenmem de oldu. Bize dojtor aksam da ilisi olsun sonra gun aşırı dedi. Progestan falan vermedi canım iste böyle inşallah ikimizinki de tutarCanım işlem sırasında ağrı yada acı olmuyo çok basit bi işlem ama sonrasında hafif bi lekelenmen olabilir endiselenme bide benim gece baya bi ağrım oldu ama sende olurmu bilemiyorm doktorum ağrın olursa minoset yada parol iç demişti ama ben icmedim ne olursa olsun ilaç kullanmak istemiyorm . Bide progestan 200 mg verdi doktorum düşük önleyici bi ilaç sabah akşam tok karna iciyorm. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah psikolojik olarak zor bi süreç oluyo sabretmek önemli
Amin canım benim inşallah tutar Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallahŞükür ben de aşılama oldum canım evet islem esnasinda agrim olmadi sadece aketi takarken acıdı ama eve gelince belimde ve karnimda baya agri oldu hafif lekelenmem de oldu. Bize dojtor aksam da ilisi olsun sonra gun aşırı dedi. Progestan falan vermedi canım iste böyle inşallah ikimizinki de tutar
Aynen canım dua edelim birbirimize Rabbim dualarımızı kabul eylesin insallahArkadaşlar birbirimize dua edelim mi.hepimizin sonucu hayirlisiyla pozitif olur inşaallah
Demekki ilk aşılamada herkesin başarısız olduğunu öğrenmiş olduk yine. Hayırlı olsun gebeliğin canımMerhaba arkadaşlar baştan uyarayım yazım biraz uzun olacak ama severek okuyacağınıza inanıyorum. Öncelikle 2 yıl evvel sevdiğimle evlendim ve 6 ay sonra ciddi ciddi çocuk için çalışmalara başladık neyse 6 ay denedik olmadı bir özel doktora gidip danıştım muayene de miyom var dediler ama sorun olmaz normal dene dediler 6 ay daha denedik yine olmayınca aynı Dr. Rahim filmi istedi. Başkent üni hast. Çektirdim. Film sonucunda 2004 yılında geçirdiğim apandisit ameliyatı ile rahim ve sağ tüpün hasar görmüş onu öğrendim. Özel Dr lara daha fazla gücüm yetmedi bana aşılama önerisinde zekai tahire başvurdum. Ve klomenle 22 mm yumurta oluştu ilk aşılama yapıldı ama cumartesiye gelen yumurtlama günüm hafta sonu diye pazartesi aşılama yapıldı ve tabiki sonuç negatif. Adet bitti tedavi başladı yine bu ara ilk aşılamadan sonra 5 gün erken adet oldum.(normalde günüm hiç şaşmaz) neyse 2 aşılama için yine 5 gün klomenle devam ettim solda 14 sağda 18 mm iki yumurta daha büyüdü. Aşılama yapıldı. 10. Gün kan testi verdim 23 12. Gün 106 beta hcg ile bebiş olduğunu öğrendim. Öncelikle bu dönemde bunları yaşayan herkese sabır diliyorum. Bol dua rabbime yakınlık ve inanç.pes etmeyin arkadaşlar. Ben bu dönemlerde sürekli bu sitelerde başkaları ne yapıyo diye okurdum. Ahh ettim birgün nasip olursa herkese bende umut olacağım diye. Bu arada benimle aynı gün ilk aşılanması olan bir arkadaşla yine aynı gün öğrendik hamile olduğumuzu bize çok dua edin nazar değmesin.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?