Bende dun oldum hic bisey hissetmedim..ama aksam biraz,cok hafif agridi belim... Ilk asilamanizmi?Cumartesi yaptırdım canım yaptırırken hafif bi ağrım oldu ama sonrasında bugün oldu davul gibi sis im ve ağrım var
Ewet ilk asilamam rahimBende dun oldum hic bisey hissetmedim..ama aksam biraz,cok hafif agridi belim... Ilk asilamanizmi?
bende tam tersi...Film cektigimde bende cook acimisti...ama asilama yapildiginde hic bisey olmadi cok sukur..bugunda alttan Crenone jel kullanmaya basladim..Ewet ilk asilamam rahim
Filmi cektirmistim onda hiç böyle olmamistim
Doktorla gorustu eşim normal demiş yumurtaliklar çok fazla büyümüş tu demiş evet hatta catlatma ignesi bile vurmadı daha fazla buyumesin diye farkı bi iğne kullandikbende tam tersi...Film cektigimde bende cook acimisti...ama asilama yapildiginde hic bisey olmadi cok sukur..bugunda alttan Crenone jel kullanmaya basladim..
Catlatma ignesi dir o baska igne dediginiz,,siz kac sana evlisiniz? Ve neden yaptirdiniz asilama?Doktorla gorustu eşim normal demiş yumurtaliklar çok fazla büyümüş tu demiş evet hatta catlatma ignesi bile vurmadı daha fazla buyumesin diye farkı bi iğne kullandik
Değil canım ovitrelle yazmıştı doktor onu vurdurtmadi yumurtaliklarim çok büyüdü çünkü onu vurulsaydim dahada buyucekti gonopeptly içerisinde 7 tane olan iğne vardı son gün iki tanesini birlikte vuruldum ertesi gün asilama yapıldı ben 10 senelik evliyim canım bende pco varCatlatma ignesi dir o baska igne dediginiz,,siz kac sana evlisiniz? Ve neden yaptirdiniz asilama?
haziranda oldum önce klomen içtim sonra çatlatma iğnesi acilde yaptırdım iki gün sonrada yapıldı aşılama beş dakkalık bi işlem sonra 15 dk. uzandım bide ağır kaldırmadım o gün dinlendim ve stres yapmadım sonuç pozitif 4 aeya yaklaştıKim yeni asilama oldiysa ,asilama nasil gecti? Neler yapildi? Lutfan paylasin
Doktorla gorustu eşim normal demiş yumurtaliklar çok fazla büyümüş tu demiş evet hatta catlatma ignesi bile vurmadı daha fazla buyumesin diye farkı bi iğne kullandik
Mrb canim bende 10 ağustosta asilama yaptırdım normal geçti çok sukur sadece çok duygusaldim ağladım bayağıKim yeni asilama oldiysa ,asilama nasil gecti? Neler yapildi? Lutfan paylasin
Ilk asilamaniz miydi acaba bende ilk defa yaptım çok heyecanlıyım ve merak ediyorum acaba ilkinde tutan varmı diye?haziranda oldum önce klomen içtim sonra çatlatma iğnesi acilde yaptırdım iki gün sonrada yapıldı aşılama beş dakkalık bi işlem sonra 15 dk. uzandım bide ağır kaldırmadım o gün dinlendim ve stres yapmadım sonuç pozitif 4 aeya yaklaştı
Merhaba canim..peki tahlil yaptirdinmi? Insallah tutmustur canim..cok stress etme :)I
Ilk asilamaniz miydi acaba bende ilk defa yaptım çok heyecanlıyım ve merak ediyorum acaba ilkinde tutan varmı diye?
Insallah tutacak asilamamiz canim..Değil canım ovitrelle yazmıştı doktor onu vurdurtmadi yumurtaliklarim çok büyüdü çünkü onu vurulsaydim dahada buyucekti gonopeptly içerisinde 7 tane olan iğne vardı son gün iki tanesini birlikte vuruldum ertesi gün asilama yapıldı ben 10 senelik evliyim canım bende pco var
Masallah... Allahim sag salim kucagina almani nasib etsin insallah! Bana catlatma ignesini 11:30 de yaptilar ve yarininia ayni saatda asilama oldum..insallah bizimkide tutsun☺haziranda oldum önce klomen içtim sonra çatlatma iğnesi acilde yaptırdım iki gün sonrada yapıldı aşılama beş dakkalık bi işlem sonra 15 dk. uzandım bide ağır kaldırmadım o gün dinlendim ve stres yapmadım sonuç pozitif 4 aeya yaklaştı
Merhaba! Nasilsin? Birar haber varmi?Mrb canim bende 10 ağustosta asilama yaptırdım normal geçti çok sukur sadece çok duygusaldim ağladım bayağıonun dışında işlem çok acitmadi canımı beklemedeyim iki hafta sonra kan tahlili yaptir dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?