Aşilama!!!

DiKoc

Yabanci!
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
127
57
13
39
Merhaba kizlar! Enı enı asılama olanlar varmi? Kimde nasil gecti asilama?

Kim yeni asilama oldiysa ,asilama nasil gecti? Neler yapildi? Lutfan paylasin

Cumartesi yaptırdım canım yaptırırken hafif bi ağrım oldu ama sonrasında bugün oldu davul gibi sis im ve ağrım var

Cumartesi yaptırdım canım yaptırırken hafif bi ağrım oldu ama sonrasında bugün oldu davul gibi sis im ve ağrım var
Bende dun oldum hic bisey hissetmedim..ama aksam biraz,cok hafif agridi belim... Ilk asilamanizmi?

bende tam tersi...Film cektigimde bende cook acimisti...ama asilama yapildiginde hic bisey olmadi cok sukur..bugunda alttan Crenone jel kullanmaya basladim..
Doktorla gorustu eşim normal demiş yumurtaliklar çok fazla büyümüş tu demiş evet hatta catlatma ignesi bile vurmadı daha fazla buyumesin diye farkı bi iğne kullandik

Doktorla gorustu eşim normal demiş yumurtaliklar çok fazla büyümüş tu demiş evet hatta catlatma ignesi bile vurmadı daha fazla buyumesin diye farkı bi iğne kullandik
Catlatma ignesi dir o baska igne dediginiz,,siz kac sana evlisiniz? Ve neden yaptirdiniz asilama?

Catlatma ignesi dir o baska igne dediginiz,,siz kac sana evlisiniz? Ve neden yaptirdiniz asilama?
Değil canım ovitrelle yazmıştı doktor onu vurdurtmadi yumurtaliklarim çok büyüdü çünkü onu vurulsaydim dahada buyucekti gonopeptly içerisinde 7 tane olan iğne vardı son gün iki tanesini birlikte vuruldum ertesi gün asilama yapıldı ben 10 senelik evliyim canım bende pco var

haziranda oldum önce klomen içtim sonra çatlatma iğnesi acilde yaptırdım iki gün sonrada yapıldı aşılama beş dakkalık bi işlem sonra 15 dk. uzandım bide ağır kaldırmadım o gün dinlendim ve stres yapmadım sonuç pozitif 4 aeya yaklaştı

Mrb canim bende 10 ağustosta asilama yaptırdım normal geçti çok sukur sadece çok duygusaldim ağladım bayağı onun dışında işlem çok acitmadi canımı beklemedeyim iki hafta sonra kan tahlili yaptir dedi doktorum

I
Ilk asilamaniz miydi acaba bende ilk defa yaptım çok heyecanlıyım ve merak ediyorum acaba ilkinde tutan varmı diye?

I

Ilk asilamaniz miydi acaba bende ilk defa yaptım çok heyecanlıyım ve merak ediyorum acaba ilkinde tutan varmı diye?
Merhaba canim..peki tahlil yaptirdinmi? Insallah tutmustur canim..cok stress etme :)

Insallah tutacak asilamamiz canim..

Masallah... Allahim sag salim kucagina almani nasib etsin insallah! Bana catlatma ignesini 11:30 de yaptilar ve yarininia ayni saatda asilama oldum..insallah bizimkide tutsun☺

Merhaba! Nasilsin? Birar haber varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…