Mergaba! Nasilsin? Biseyler oliyurmu?Belkide iğneden iğneye degisiyo dur canım sen ne kullandın benimki merional Di sonrasında gonopeptly iki tane kullandım belki vücudum şu toplamışta olabilir benim göbek 3 4 aylık hamile gibi hala
Karnım indi canım beklemedeyim cuma gunu test yapicam sen nasılsın beklemedesin sende dimiMergaba! Nasilsin? Biseyler oliyurmu?
Meraba bebeginiz hayirli olsun oncelikle co sevindim inanin.ben 2asilama yaptirdim maalesef tutmadi hatta 2.den cok umitliydi doktor beni gorunce cunku karnim baya sis cogul gebelikte olabilir demisti merak ettigim sey asilamanizi nerde yaptirdiniz ozel hastane mi yoksa bu sadece tup bebek merkezleri falan var o tarz hastanede mi? Acaba benimki mi ozensiz yapildi onu merak ediyorum gerci elime bibsey gecmicek ama aklimda hep bi suphe iste.bizler icinde dua edin lutfenMerhaba temmuz ayinda asilama oldum braz agrli gecti benm asilama olurken. Ilk asilamamdi cok sukur pozitif sonucu aldm insallah szlernde hayrlsyla poztf olun bol bol dua edin ve olacagna inann
Hakkinda hayırlısı olsun canım benimde karnım çok şişti ilk asialmam bende beklemedeyimMeraba bebeginiz hayirli olsun oncelikle co sevindim inanin.ben 2asilama yaptirdim maalesef tutmadi hatta 2.den cok umitliydi doktor beni gorunce cunku karnim baya sis cogul gebelikte olabilir demisti merak ettigim sey asilamanizi nerde yaptirdiniz ozel hastane mi yoksa bu sadece tup bebek merkezleri falan var o tarz hastanede mi? Acaba benimki mi ozensiz yapildi onu merak ediyorum gerci elime bibsey gecmicek ama aklimda hep bi suphe iste.bizler icinde dua edin lutfen
Merhba cnm cok tesekkr ederm Rabbim en kisa zmnda nasp etsn insallah isteyen herkese. Ben ozel hastanede yaptrdm dr.um cok tedbrli davrandi herkonuda ve ozentlydi tedavi seklide cok guzel uygulandi ben memnun kaldm ackcasi. Rabbim nasp ettyse oluyor etmedyse olmuyor cnm duadan vazgecmeMeraba bebeginiz hayirli olsun oncelikle co sevindim inanin.ben 2asilama yaptirdim maalesef tutmadi hatta 2.den cok umitliydi doktor beni gorunce cunku karnim baya sis cogul gebelikte olabilir demisti merak ettigim sey asilamanizi nerde yaptirdiniz ozel hastane mi yoksa bu sadece tup bebek merkezleri falan var o tarz hastanede mi? Acaba benimki mi ozensiz yapildi onu merak ediyorum gerci elime bibsey gecmicek ama aklimda hep bi suphe iste.bizler icinde dua edin lutfen
Ins olumlu sonuc alirsin canimHakkinda hayırlısı olsun canım benimde karnım çok şişti ilk asialmam bende beklemedeyim
Canim..karnim indi ne demek...???Karnım indi canım beklemedeyim cuma gunu test yapicam sen nasılsın beklemedesin sende dimi
Merhaba!!! Sonucunu merakle bekliycaz!Bende pazartesi 22 ağustos da yaptırdım, 4 gün sonra belli olacak birşey varmı yokmu diye, hayırlısı olsun artık :) benim özelikle bu sabah sağ kaşığımin ustu çok ağırdı ve agirmaya da devam ediyor, batma gibi birşey, bakalım sonuç ne olacak ,
Daha önce knusmustum ya asilama sonrasi karnin sisti ağrım var diye o konuCanim..karnim indi ne demek...???
Aa..anladim...bende hic bi bilirti olmiyur simdi :/Daha önce knusmustum ya asilama sonrasi karnin sisti ağrım var diye o konu
Bende de yok herkeste olduğu gibi göguslerim aciyo kasık ağrısı başka bi belirti yokAa..anladim...bende hic bi bilirti olmiyur simdi :/
Ama beni goguslerim bile acimiyur...Bende de yok herkeste olduğu gibi göguslerim aciyo kasık ağrısı başka bi belirti yok
Progestan kullanmiyomusunAma beni goguslerim bile acimiyur...
Kullaniyurumda..ama vajinal jel kullaniyurum...Progestan kullanmiyomusun
Ben kapsül şeklinde olanı kullanıyorum belirtileri çok takma herkeste farklılık gösterebilir herkesin bünyesi farkliKullaniyurumda..ama vajinal jel kullaniyurum...
Aynen canim...senin kac gun kaldi? Bende 5 gun kaldi test yapmama kandan..Ben kapsül şeklinde olanı kullanıyorum belirtileri çok takma herkeste farklılık gösterebilir herkesin bünyesi farkli
Yarın yapicam canım bakalım hakkımızda hayırlısı korkuyorum yaptirmayaAynen canim...senin kac gun kaldi? Bende 5 gun kaldi test yapmama kandan..
Yarın yapicam canım bakalım hakkımızda hayırlısı korkuyorum yaptirmaya
Peki idrardan hic test yaptinmi?Yarın yapicam canım bakalım hakkımızda hayırlısı korkuyorum yaptirmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?