Aşilama!!!

Belkide iğneden iğneye degisiyo dur canım sen ne kullandın benimki merional Di sonrasında gonopeptly iki tane kullandım belki vücudum şu toplamışta olabilir benim göbek 3 4 aylık hamile gibi hala
Mergaba! Nasilsin? Biseyler oliyurmu?

Bende pazartesi 22 ağustos da yaptırdım, 4 gün sonra belli olacak birşey varmı yokmu diye, hayırlısı olsun artık :) benim özelikle bu sabah sağ kaşığımin ustu çok ağırdı ve agirmaya da devam ediyor, batma gibi birşey, bakalım sonuç ne olacak ,

Merhaba temmuz ayinda asilama oldum braz agrli gecti benm asilama olurken. Ilk asilamamdi cok sukur pozitif sonucu aldm insallah szlernde hayrlsyla poztf olun bol bol dua edin ve olacagna inann
Meraba bebeginiz hayirli olsun oncelikle co sevindim inanin.ben 2asilama yaptirdim maalesef tutmadi hatta 2.den cok umitliydi doktor beni gorunce cunku karnim baya sis cogul gebelikte olabilir demisti merak ettigim sey asilamanizi nerde yaptirdiniz ozel hastane mi yoksa bu sadece tup bebek merkezleri falan var o tarz hastanede mi? Acaba benimki mi ozensiz yapildi onu merak ediyorum gerci elime bibsey gecmicek ama aklimda hep bi suphe iste.bizler icinde dua edin lutfen

Hakkinda hayırlısı olsun canım benimde karnım çok şişti ilk asialmam bende beklemedeyim

Merhba cnm cok tesekkr ederm Rabbim en kisa zmnda nasp etsn insallah isteyen herkese. Ben ozel hastanede yaptrdm dr.um cok tedbrli davrandi herkonuda ve ozentlydi tedavi seklide cok guzel uygulandi ben memnun kaldm ackcasi. Rabbim nasp ettyse oluyor etmedyse olmuyor cnm duadan vazgecme

Merhaba!!! Sonucunu merakle bekliycaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…