evet ilk aşılamaydı cnmI
Ilk asilamaniz miydi acaba bende ilk defa yaptım çok heyecanlıyım ve merak ediyorum acaba ilkinde tutan varmı diye?
Tahlil yaptırdın mı canımMrb canim bende 10 ağustosta asilama yaptırdım normal geçti çok sukur sadece çok duygusaldim ağladım bayağıonun dışında işlem çok acitmadi canımı beklemedeyim iki hafta sonra kan tahlili yaptir dedi doktorum
Merhaba,benimki 14 da...ama bugun toaf akintim var koyu kahfe rengde...bu ne? Jeldanmi acaba?Tahlil yaptırdın mı canım
Benim karnimda hala ağrı var gecmiyo doktor normal diyo bilemedim gittiKizlar nasil hissediyursunuz kendinizi?
Bende sovuk aldim..Sabahtan basim dondu..ve o jelden kahvereng akinti oldu...ama karnimda agri yok...Benim karnimda hala ağrı var gecmiyo doktor normal diyo bilemedim gitti
Cok tesekkur ediyurum canim..baya umud verdin...ama bende hic bir agri olmadi..lutfan asilaman nasil gecti,ne zaman catlatma ignesi yapildi,ve kac saatden sonra asilaman oldu ...bunlarni bi vakit bulip yazarmisin..cok tesekurler..Allahim bebisini sag salim kucagina almayi nasib etsinMerhaba temmuz ayinda asilama oldum braz agrli gecti benm asilama olurken. Ilk asilamamdi cok sukur pozitif sonucu aldm insallah szlernde hayrlsyla poztf olun bol bol dua edin ve olacagna inann
Elbette yazarm cnm. Ilk olark hsg cekldm hsgden snraki ay serephone50mg ilacna basladm serephoneyle 3tane yumrtam olustu daha snra meneganoyla yumurtlari buyuttu 5tane vurldm yumrtlar yeterli buykluge gelnce catlatma ignesi yaptm 36saat snra asilamami oldm ama sunu belrteym aslama olrken aslamadn snra cook dua ettm hergun istgfar cekmenizi tavsye ederm. 12.gun ilk idrarla test yaptm poztf kan verdm poztf suan 2aylk oldk cok sukur 2yil bekledm cok zorlu bi surec olmstu benm icn ama cok sukur hep sukredyrm unutmadanda soyliyeym aslamadn snra progestn kullandm vajnadan oksapar dye bi igne kullandm gobekten kendm yaptm onun dsnda folibol decavit corasprin glukofen neuvitan bunlara halada devam edyormCok tesekkur ediyurum canim..baya umud verdin...ama bende hic bir agri olmadi..lutfan asilaman nasil gecti,ne zaman catlatma ignesi yapildi,ve kac saatden sonra asilaman oldu ...bunlarni bi vakit bulip yazarmisin..cok tesekurler..Allahim bebisini sag salim kucagina almayi nasib etsin
Allah senden razi olsun canim..yazdiklarin icin! Hayirli,sag salim evladlar nasib etsin..Canim..benim bitane tubum yok...bende asilamaya karar verdim..ve Ganol f igneden basladik,ondan sonra yumurtam her ikkisindede ikiden olustu,ve catlatma ignesi yapti doktor saat 11 de...ve hemen yarinina saat 11 de asilamam oldu...hic agrim olmadi asilama yapilirken..sonradan bendede biraz gaz cogaldi..ve biraz cok hafif karin agrisi oliyur..somdi ben folbiol ve crinone jel kullaniyurum...hayirlisi olsun canim...ve tabiki asilama yapilirkan bile bol bol dua ettim..hala dua ediyurum...insallah Allahim bizede baska asilama muhtaj etmesin..bizde iki sana evliyizBelrtlermi yazmayi untmsm cnm pardn. Aslamdn snra kask agrsi hc gtmedi aslamadn 2 3 gun snra gogs hassayeti karnda sislk asri gaz rhtszlk hissi kaskta hafif batma bukdr adete yakn bu belrtlerm kaybldu ve adet sancsi cekmstm tmm dedm tutmadi ama oldu muczem sukurler olsn Rabbim devamni getrtr insallah
Yabaş yavaş atlaticaz galiba canım. Senn ilk asilamanmiBende sovuk aldim..Sabahtan basim dondu..ve o jelden kahvereng akinti oldu...ama karnimda agri yok...
Insallah cnm hayrlsi olsn smdi aslamann kacnci gunundesn hc kafana tkma tek tupum yok dye untma ztn 1sperm ve 1yumurtadan olusuyo mucze yeterki Rabbim nasp etms olsnAllah senden razi olsun canim..yazdiklarin icin! Hayirli,sag salim evladlar nasib etsin..Canim..benim bitane tubum yok...bende asilamaya karar verdim..ve Ganol f igneden basladik,ondan sonra yumurtam her ikkisindede ikiden olustu,ve catlatma ignesi yapti doktor saat 11 de...ve hemen yarinina saat 11 de asilamam oldu...hic agrim olmadi asilama yapilirken..sonradan bendede biraz gaz cogaldi..ve biraz cok hafif karin agrisi oliyur..somdi ben folbiol ve crinone jel kullaniyurum...hayirlisi olsun canim...ve tabiki asilama yapilirkan bile bol bol dua ettim..hala dua ediyurum...insallah Allahim bizede baska asilama muhtaj etmesin..bizde iki sana evliyiz
Aynen canim..yeterki Allahimiz ol desin...Sali gunu yaptik asilamani canim...bugun 4ci gunu oliyurInsallah cnm hayrlsi olsn smdi aslamann kacnci gunundesn hc kafana tkma tek tupum yok dye untma ztn 1sperm ve 1yumurtadan olusuyo mucze yeterki Rabbim nasp etms olsn
Evet canim.benimde ilki bu...insallah seninkide benimkide tutsun..beraber bebislerimizi buyutalim insallah her ay bilirtilerini merak etmek nasib olsunYabaş yavaş atlaticaz galiba canım. Senn ilk asilamanmi
İnşallah canım ağzından bal damliyo.ben igneler bittikten sonra kilo aldım baya 50 idim 54 oldum öyle iştahım da yok doğru düzgün bişey yemiyorum senn durumun nasilEvet canim.benimde ilki bu...insallah seninkide benimkide tutsun..beraber bebislerimizi buyutalim insallah her ay bilirtilerini merak etmek nasib olsun
Ben kilomnu herzenan merak ediyutum..onin icin igneden once doktorumdan sordum,kilo yaparmi diye..yok dedi . Yapmadida ignelerim kilo cok sukur....seninkida gecer ya..54 cok da cok deyil...İnşallah canım ağzından bal damliyo.ben igneler bittikten sonra kilo aldım baya 50 idim 54 oldum öyle iştahım da yok doğru düzgün bişey yemiyorum senn durumun nasil
Belkide iğneden iğneye degisiyo dur canım sen ne kullandın benimki merional Di sonrasında gonopeptly iki tane kullandım belki vücudum şu toplamışta olabilir benim göbek 3 4 aylık hamile gibi halaBen kilomnu herzenan merak ediyutum..onin icin igneden once doktorumdan sordum,kilo yaparmi diye..yok dedi . Yapmadida ignelerim kilo cok sukur....seninkida gecer ya..54 cok da cok deyil...
Canim ben Gonal F igne kulandim..ve catlatma ignesi yapti doktorum...simdi jel kullaniyurum Crinone...Belkide iğneden iğneye degisiyo dur canım sen ne kullandın benimki merional Di sonrasında gonopeptly iki tane kullandım belki vücudum şu toplamışta olabilir benim göbek 3 4 aylık hamile gibi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?