Aşılama ASİLAMA

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Damla1902

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
3
0
1
33
Kizlar yardim esin doktor 9 kasimda progesteron hormonuma bakacak bir sonraki adet donemimde asilama yapilacak asilama olduktan sonra kaç gün dinlenmeliyiz ben calisiyorum normal hayatimiza donebilirmiyiz birde asilama nasil yapiliyor sskliyim devlet hastanesinde ne kadar ücret ödüyoruz lutfen yardım edin.

Canım ben asilamami üniversitede yaptirdim. Ilaclara 250 lira gibi bi mikyar ödedik. Ozelde daha pahali oluyor tabi.islenden sonra bi 20 dk yatiyosun. Sonra günlük hayatina devam edebilirsin. Tabi kendini cok zorlayici ve yorucu hareketler yapmiycaksin. :)

gebelik testi yapana kadar dinlenin ayaginin altina yastik koy surekli yat hic bir is yapma bende gecen ay ilk asilamami oldum 14. Gun test yaptirdim beta hcg 13.66 cikti 48 saate bir degerin yukselmesi gerekiyor dun tekrar kan aldirmaya gittim aradan 1 hafta gecti diye 86,30 cikti hic ilerlememis emin olmak icin tekrar yaptirdim dusmus kimyasal gebelikmis aglaya aglaya bir hal oldum dusuk benimkisi Rabbim buyuk insAllah senin sonuclar iyi olur progesteron hapi da kullandim moralim 0 hala inanamiyorum Rabbim insAllah banada evlat nasip eder toplam ben 750 tl ödedim ama mersinde özel hastanede

Canım ben asilamami üniversitede yaptirdim. Ilaclara 250 lira gibi bi mikyar ödedik. Ozelde daha pahali oluyor tabi.islenden sonra bi 20 dk yatiyosun. Sonra günlük hayatina devam edebilirsin. Tabi kendini cok zorlayici ve yorucu hareketler yapmiycaksin. :)

Back
X