Kaç mm oldu yumurtan 1 tane mi olgunlaştıGöğüs şişkinliğim ve ucunda hassasiyet var ama sanırım onlsr progestan fitilden bu arada benim aşılama sadece çatlatma iğnesi ile oldu yumurta ilacı vermedi doktor doğal şekilde gelişti çatlatma vuruldum aşılama yapıldı
5 tane vardı 2 tanesi büyüdü biri 19 mm diğer 17 mm oldu ertesi gün çatlatma oldum bi gün bekledim diğer gün aşılama oldum yani şuan biri kesindi diğeride yetiştiyse olgunlaşmış çatlamış olabilirKaç mm oldu yumurtan 1 tane mi olgunlaştı
Bu arada benim amh düşük direk tüp bebek felan demişlerdi doktorum yumurta sayın güzel amh sonucunun yanlış olduğunu düşünüyorum dedi 5 li hormon testlerimde güzel çıkmıştıKaç mm oldu yumurtan 1 tane mi olgunlaştı
O zaman ihtimali var kuzum iyi düşün benceBu arada benim amh düşük direk tüp bebek felan demişlerdi doktorum yumurta sayın güzel amh sonucunun yanlış olduğunu düşünüyorum dedi 5 li hormon testlerimde güzel çıkmıştı
2 yıldır kimyasal gebelik bile geçirmedim yaO zaman ihtimali var kuzum iyi düşün bence
Kaç yaşındasın, en kötü tüp bebekle olur her türlü ben de tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim2 yıldır kimyasal gebelik bile geçirmedim ya
23 yaşındayım Aslında tüp bebeklik bişey olduğunu düşünmüyorum ama tabiki olmazsa geçeceğim doktorum 2 aşılama önerdi ben 3,4 defa yaptırmayı düşünüyorumKaç yaşındasın, en kötü tüp bebekle olur her türlü ben de tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim
Bugün belirtin oldumu benim bugün ani böyle tek bölgede karnımın altında iğne batar gibi kasılma ağrı oldu sonra akıntım oldu ve vücut ısım yüksek gibi hissediyorumKaç yaşındasın, en kötü tüp bebekle olur her türlü ben de tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim
Bence tutarsa ilkinde tutar ya 3-4 denemeler bana gereksiz zaman ve para kaybı olarak geliyor, tüp bebek daha garanti , yaşın da daha çok gençmiş olur içini ferah tut23 yaşındayım Aslında tüp bebeklik bişey olduğunu düşünmüyorum ama tabiki olmazsa geçeceğim doktorum 2 aşılama önerdi ben 3,4 defa yaptırmayı düşünüyorum
Benim aynı hafif regl ağrısı gibi, idrar yaparken baskı biraz da bel ağrısı ekstra bir belirti olmadı. Akıntın ne renk olduBugün belirtin oldumu benim bugün ani böyle tek bölgede karnımın altında iğne batar gibi kasılma ağrı oldu sonra akıntım oldu ve vücut ısım yüksek gibi hissediyorum
Beyaz şeffaf kremsiBenim aynı hafif regl ağrısı gibi, idrar yaparken baskı biraz da bel ağrısı ekstra bir belirti olmadı. Akıntın ne renk oldu
Fitil kullanıyor muydun progestanBeyaz şeffaf kremsi
Evet günde bir defa kullanıyorum sen?Fitil kullanıyor muydun progestan
Ben sabah akşam kullanıyorum kuzum ilacın etkisi olabilir akıntı, genelde kahverengi ya da pembe akıntıda tutunma oluyor diyorlar ama bazılarında hiç olmuyormuşEvet günde bir defa kullanıyorum sen?
Canım yazdığın gözükmüyor şimfiBen sabah akşam kullanıyorum kuzum ilacın etkisi olabilir akıntı, genelde kahverengi ya da pembe akıntıda tutunma oluyor diyorlar ama bazılarında hiç olmuyormuş
Amin canım inşallah sende problem varmıydı sebepsiz miydiMerhaba bende cuma günü aşılama oldum. 2 yumurtam oluştu 23mm ve 21mm. Henüz iki gün oldu ama çok sabırsızım. Bat:10 Ekim. İnşAllah tek seferde tutunur bebeklerimiz. Hayırla sağlıkla ve tez vakitte dolsun kucaklarımız.
İnşallah gönlümüzce olurMerhaba bende cuma günü aşılama oldum. 2 yumurtam oluştu 23mm ve 21mm. Henüz iki gün oldu ama çok sabırsızım. Bat:10 Ekim. İnşAllah tek seferde tutunur bebeklerimiz. Hayırla sağlıkla ve tez vakitte dolsun kucaklarımız.
Sebepsiz infertilite. Ne eşimde nede bende hiç sorun yoktu. Bizde yaş 40. O sebeple olmadı. 2 yıldır deniyoruz çünkü.Amin canım inşallah sende problem varmıydı sebepsiz miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?