Aşılamaaa

Kaç mm oldu yumurtan 1 tane mi olgunlaştı

Kaç mm oldu yumurtan 1 tane mi olgunlaştı
5 tane vardı 2 tanesi büyüdü biri 19 mm diğer 17 mm oldu ertesi gün çatlatma oldum bi gün bekledim diğer gün aşılama oldum yani şuan biri kesindi diğeride yetiştiyse olgunlaşmış çatlamış olabilir

Kaç yaşındasın, en kötü tüp bebekle olur her türlü ben de tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim
23 yaşındayım Aslında tüp bebeklik bişey olduğunu düşünmüyorum ama tabiki olmazsa geçeceğim doktorum 2 aşılama önerdi ben 3,4 defa yaptırmayı düşünüyorum

Kaç yaşındasın, en kötü tüp bebekle olur her türlü ben de tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim
Bugün belirtin oldumu benim bugün ani böyle tek bölgede karnımın altında iğne batar gibi kasılma ağrı oldu sonra akıntım oldu ve vücut ısım yüksek gibi hissediyorum

23 yaşındayım Aslında tüp bebeklik bişey olduğunu düşünmüyorum ama tabiki olmazsa geçeceğim doktorum 2 aşılama önerdi ben 3,4 defa yaptırmayı düşünüyorum
Bence tutarsa ilkinde tutar ya 3-4 denemeler bana gereksiz zaman ve para kaybı olarak geliyor, tüp bebek daha garanti , yaşın da daha çok gençmiş olur içini ferah tut

Bugün belirtin oldumu benim bugün ani böyle tek bölgede karnımın altında iğne batar gibi kasılma ağrı oldu sonra akıntım oldu ve vücut ısım yüksek gibi hissediyorum
Benim aynı hafif regl ağrısı gibi, idrar yaparken baskı biraz da bel ağrısı ekstra bir belirti olmadı. Akıntın ne renk oldu

Merhaba bende cuma günü aşılama oldum. 2 yumurtam oluştu 23mm ve 21mm. Henüz iki gün oldu ama çok sabırsızım. Bat:10 Ekim. İnşAllah tek seferde tutunur bebeklerimiz. Hayırla sağlıkla ve tez vakitte dolsun kucaklarımız.

Amin canım inşallah sende problem varmıydı sebepsiz miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…