Amin canım inşallah sendeİnşallah guzel haberler alırsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah sendeİnşallah guzel haberler alırsın![]()
Ben de bugün ilk aşılamamı oldum, ilk ergenliğime girdiğimden beri ağır pcosum, gonal f ile solda 2 yumurtam oluştu 16-18 büyüklüğünde, eşimde de hafif sperm düşüklüğü var, daha önce 2 kez gonal f ve çatlatma iğnesiyle denedik olmadı, ama aşılamadan bi umutluyum nedense olcak gibi hissediyorumPcos var ve solda küçük çikolata kistim var senin var mı sorun
Erkeklerde sorun olduğu zaman aşılama çok etkili bence inşallah olumlu olur ya hayırlısı olsun hakkımızdaBen de bugün ilk aşılamamı oldum, ilk ergenliğime girdiğimden beri ağır pcosum, gonal f ile solda 2 yumurtam oluştu 16-18 büyüklüğünde, eşimde de hafif sperm düşüklüğü var, daha önce 2 kez gonal f ve çatlatma iğnesiyle denedik olmadı, ama aşılamadan bi umutluyum nedense olcak gibi hissediyorumhepimizin gönlünce olsun inşallah
![]()
Ayyy umut aşıladın teşekkür ederimErkeklerde sorun olduğu zaman aşılama çok etkili bence inşallah olumlu olur ya hayırlısı olsun hakkımızda![]()
Hangi gün oldu aşılamanız ne zaman belli olacakErkeklerde sorun olduğu zaman aşılama çok etkili bence inşallah olumlu olur ya hayırlısı olsun hakkımızda![]()
İki tane yumurtan olması süper benim de iki aday var birisi kesin diğeri de 17 mm bugün çatlatma iğnesi vuruldum pazartesi aşılamaBen de bugün ilk aşılamamı oldum, ilk ergenliğime girdiğimden beri ağır pcosum, gonal f ile solda 2 yumurtam oluştu 16-18 büyüklüğünde, eşimde de hafif sperm düşüklüğü var, daha önce 2 kez gonal f ve çatlatma iğnesiyle denedik olmadı, ama aşılamadan bi umutluyum nedense olcak gibi hissediyorumhepimizin gönlünce olsun inşallah
![]()
Tabiki öyle her şeyin başı moral her doktor da aynı şeyi söylüyor zaten ben aşılamayı perşembe günü oldum ama yumurtam çoktan çatlamışken yaptılar o yüzden pek fayda olacağını sanmıyorum olursa doğal yolla olmuş olacak sperm yıkama işlemi bence çok iyi bir şey direkt hareketli sağlıklı sperm enjekte ediyorlar ya olur inşallahAyyy umut aşıladın teşekkür ederimbu kadar umutlanmak da iyi mi bilmiyorum ama bugün doktorum da pozitif düşünen hastalarımda pozitif çıkma ihtimali daha çok görülüyor dedi
![]()
Tarihlerimiz yakın umarım sağlıklı bebişlerimiz olur haberleşelimİki tane yumurtan olması süper benim de iki aday var birisi kesin diğeri de 17 mm bugün çatlatma iğnesi vuruldum pazartesi aşılama
Hiç belli olmaz ya inşallah tutar hepimizinTabiki öyle her şeyin başı moral her doktor da aynı şeyi söylüyor zaten ben aşılamayı perşembe günü oldum ama yumurtam çoktan çatlamışken yaptılar o yüzden pek fayda olacağını sanmıyorum olursa doğal yolla olmuş olacak sperm yıkama işlemi bence çok iyi bir şey direkt hareketli sağlıklı sperm enjekte ediyorlar ya olur inşallah![]()
Olur canım mutlaka haber edeceğim inş tutar bebişler :)Tarihlerimiz yakın umarım sağlıklı bebişlerimiz olur haberleşelim![]()
Peki yumurtan çoktan çatlamış derken nasıl anladılar ve geç olunca olmuyormu bende bugün vuruldum iğneyi pazartesi aşılama olucam çoktan çatlamış olursa diye şüpheleniyorumTabiki öyle her şeyin başı moral her doktor da aynı şeyi söylüyor zaten ben aşılamayı perşembe günü oldum ama yumurtam çoktan çatlamışken yaptılar o yüzden pek fayda olacağını sanmıyorum olursa doğal yolla olmuş olacak sperm yıkama işlemi bence çok iyi bir şey direkt hareketli sağlıklı sperm enjekte ediyorlar ya olur inşallah![]()
Ben Lh testleriyle takip ettim silikleşti iğne olmadan aşılama günü de kan verdim e2 düşmüş Progesteron artmıştı yani çatlama olmuştuPeki yumurtan çoktan çatlamış derken nasıl anladılar ve geç olunca olmuyormu bende bugün vuruldum iğneyi pazartesi aşılama olucam çoktan çatlamış olursa diye şüpheleniyorum
Peki yaptılarmı yine aşılamayıBen Lh testleriyle takip ettim silikleşti iğne olmadan aşılama günü de kan verdim e2 düşmüş Progesteron artmıştı yani çatlama olmuştu
Amin inş detaylı anlatır mısın kaç yumurtan oluştu ve problem var
Benim bugün aşılamanın 11. Günü kan verdim negatif sizce erken davranmış olabilir miyim pozitife döner mibenmde ilk aşılama aslında tutuda değeri dusunce negatife döndü. Doktor pitihlasmam olduğumu şüphelendi. Pitihlasma testi yaptırdım.varmis
. 2asilamada hamile kaldığım an hemen pitihlasma iğne kullandım.
2Yumurta vardı kaç ml olduğu hatırlamıyorum. Aşılama olduğu gün yattım hep.agir kaldirmadim yukarda bişey almadım mutfakta.kendini zorlama bol bol su için.asilami ilk 3gun duşa girmedim. Aşılamani 9gunu idrar testi yaptım negatifti. 11gun idrar testi yaptım hafif cizGi çıktı 12 13gun biraz idrar testi daha koyulaşma vardı 14gunu kan verdim pozitif öğrendim.5sene evliydim adetim duzensizdi belki aşılama olmadan önce hamile kaldığımda pitiplasma olduğu bilmediğim icin bebek tutunamadı düştu.sonrada ogrendim pitihlasmam olduğu.26haftalik doğum yaptım tansiyonum çıktığı 18 10nacikti. oğluma tehlikeye giriyordu hemen acilen doğuma girdim.850 Gr doğdu.72gun kuveste kaldı . çok şükür oğlum iyi 21aylik oldu
Aynen erken şuan.kan 15gunu verinBenim bugün aşılamanın 11. Günü kan verdim negatif sizce erken davranmış olabilir miyim pozitife döner mi
İnşallah dua edin lütfen Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallahAynen erken şuan.kan 15gunu verin
Son durumunuz nedirİnşallah dua edin lütfen Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah![]()
OlumsuzSon durumunuz nedir
Sizin nedir son durumunuz 6. Günüm benimSon durumunuz nedir