• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamada 8 gün

Kan günüm 6 Mart Şubat 2 de oldum
Adetin kaçıncı günü yumurtanız büyümüştü acaba bende bu ay asilama yaptıracağım 11. Gün Perşembe günü doktora gittim yumurtam 11 mm di pazartesi 15. Gün olacak tekrar gideceğim büyüdü mu diye önceki tedavilerimde 11. Gün hep 19 20 mm yumurtam oluyordu bu sefer olmadı sizi de merak ettim

Döngün kaç günde bir? Geçen ay ne zaman oldun şbatta yani

Adetin kaçıncı günü yumurtanız büyümüştü acaba bende bu ay asilama yaptıracağım 11. Gün Perşembe günü doktora gittim yumurtam 11 mm di pazartesi 15. Gün olacak tekrar gideceğim büyüdü mu diye önceki tedavilerimde 11. Gün hep 19 20 mm yumurtam oluyordu bu sefer olmadı sizi de merak ettim
Bende 17 gün çatlatma iğnesi vuruldum 20 mm 16 mm sağ sol oluştu

Bende 17 gün çatlatma iğnesi vuruldum 20 mm 16 mm sağ sol oluştu
Acaba dedim hiç büyümez mi bu saatten sonra diye düşünüyordum da o yüzden konunuzu görünce yazmak istedim umutsuzluğa kapilmistim 🥹

Acaba dedim hiç büyümez mi bu saatten sonra diye düşünüyordum da o yüzden konunuzu görünce yazmak istedim umutsuzluğa kapilmistim 🥹
Ben 5 gün letu kullandım 10 güne yaklaşık gonalf 75 vuruldum

Ben iğneyle devam ettim 20 16 iki tane yumurta vardı gelişmeye devam edende 15 12 10 gelişiiyodu adetin 17 günü catlatma iğnesi vuruldum36 48 saat sonrada aşılama oldu

Kan günüm 6 Mart Şubat 2 de oldum
7 şubat da da ben adet oldum adetin 5. Günü femara kullandım 19 şubat gece ovitrelle 20 şubatta aşılama 7 mart da sonuç inşAllah

7 şubat da da ben adet oldum adetin 5. Günü femara kullandım 19 şubat gece ovitrelle 20 şubatta aşılama 7 mart da sonuç inşAllah
Bende baş ağrısı göğüs hassasiyeti var meme ucunda başkada belirti yok ne bel ağrısı ne başka bişey

Bende baş ağrısı göğüs hassasiyeti var meme ucunda başkada belirti yok ne bel ağrısı ne başka bişey
Sana nasıl adetin 18. Günü aşılama yapıyor anlamadım açıkcası

Ben 5 gün letu kullandım 10 ml sağ tarafta büyüyodu ondan sonra 4 gün gonalf 75 vuruldum 12 sağda 12solda büyüdü 4 gün daha vuruldum 20 ye 16 sağda da geriden büyüyen 15 12 10 vardı adet döngünün 17 günü catlatma yaptı yani ayın 18 inde 20 sinde aşılama oldum

Merhabalar ben Şubat 20 de aşılama oldum bu 3.aşılama aşılama günü hariç 8 gündeyim 20 mm 16 ml sağ sol olarak yumurta oluşmuştu pocs var sizde ne gibi belirtiler oldu ben bu seferki aşılamadan belirti aradım ama anlamadım bir baş ağrısı peydah oldu bana anlayamadım sizde durumlar nasıl acaba
Kızlar bende 21 Şubat'ta aşılama oldum bugün 9 günüm ama hiçbir belirti yok Çarşamba günü kan vericem eşimin sperm hızı düşüktü varikosel vardı inşallah hepimizi pozitif sonuçlar alırız daha test felan yapmadım evde

Kızlar bende 21 Şubat'ta aşılama oldum bugün 9 günüm ama hiçbir belirti yok Çarşamba günü kan vericem eşimin sperm hızı düşüktü varikosel vardı inşallah hepimizi pozitif sonuçlar alırız daha test felan yapmadım evde
Bende yapmadım belirti var mı

Bende göğüs ağrısı kabızlık birde alt karnım ağrıyor
Göğüs hassasiyeti bende de var ama diğer ikisi yok yani göğüs hassasiyeti de bastırınca oluyor normalde hissetmiyorum

Göğüs hassasiyeti bende de var ama diğer ikisi yok yani göğüs hassasiyeti de bastırınca oluyor normalde hissetmiyorum
Ben kollarım yanlşkla dese bile dışardan acıyo

Ben kollarım yanlşkla dese bile dışardan acıyo
Yok oyle değil ya benim ki ama sabah ilk idrar ile yapıcam bakalım inşallah hepimiz isteyen tüm herkes pozitif sonuçlar görürüz

Back
X