- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 16
Valla deniycem bakalım zaten 12. günde kan vericem 2 gün önce yapmış oluyorum ama muhtemelen negatif çıkar çünkü daha erken önce kanda belli olurEee çıkacak mı kan mı vercn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla deniycem bakalım zaten 12. günde kan vericem 2 gün önce yapmış oluyorum ama muhtemelen negatif çıkar çünkü daha erken önce kanda belli olurEee çıkacak mı kan mı vercn
Ben bu gün verim dedim kabl etmedi annemler.Valla deniycem bakalım zaten 12. günde kan vericem 2 gün önce yapmış oluyorum ama muhtemelen negatif çıkar çünkü daha erken önce kanda belli olur
Elimizde değil ki beklemekten yorulduk inşallah bu sefer o göz yaşımız mutluluktan olur siz ne için yaptırdınız aşılamayıBen bu gün verim dedim kabl etmedi annemler.![]()
Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür inşallah tutarPcos var bendede 3.aşılama ilki kimyasal tututu ikinci tutmadı bu 3.
İnşallah tutar isteyen herkese nasip olur içinde bizde benimde ilk zamanlar kasık ağrısı vardı ama ilerleyen günlerde sadece ara ara batma hissi oldu bakalım bende 4 Mart da kan vericemMerhabalar ben de 26 Şubat saat 17.00 de 2. Aşılamamı oldum. Bugün 3. Günüm hafif bir karın ağrısı ve sol kasıgımda bir ağrı hissettim. Beslenmeme dikkat ediyorum
1.aşılamamı da 21 aralıkta olmuştum Malesef tutmadı. Şimdi yeniden denedik. İkimizde de sorun yok hayırlısı bakalım girdik bir yola 14martta kan ver dedi doktorum tam da doğum günüm
İnşallah bu sefer olur.bende aynı bu ikinci asilamam.ilk asilamamda tüm gebelik belirtilerini yaşadım.bu sefer hiç kendimi.dinlemiyorum.25 Şubat saat 11de oldum bende asilamami Mart 12de kan vericem.doktorum evde test yapma dedi.belirti hesaplamiyorum sonra çok üzülüyorum.1 yıldır deniyoruz eşimde ve bende sorun yok hsg çekildim klomen tadavisi 3 ay oldum.bu ay gonal f ile 19 ve 20 m iki yumurtam oldu.catlatma iğnesinden 24 saat sonra yumurta akı kıvamında akıntım da geldi.doktorumda baktığında yumurta hazır çatlamış dedi.bakalim.nasip.gecen ay bu akıntı aşılamadan 2 gün sonra olmustuMerhabalar ben de 26 Şubat saat 17.00 de 2. Aşılamamı oldum. Bugün 3. Günüm hafif bir karın ağrısı ve sol kasıgımda bir ağrı hissettim. Beslenmeme dikkat ediyorum
1.aşılamamı da 21 aralıkta olmuştum Malesef tutmadı. Şimdi yeniden denedik. İkimizde de sorun yok hayırlısı bakalım girdik bir yola 14martta kan ver dedi doktorum tam da doğum günüm
Bende 17 gün çatlatma iğnesi vuruldum 20 mm 16 mm sağ sol oluştu
Bende belirti olarak kendimi çok dinlemiyorum birincide de rahattım aslında ama doktor aşılamaların genel %18 tuttuğunu söyledi. İlk aşılama da 18 Ocak kan ver dedi 16ocakta ben adet gördüm yinede kan verdim negatif tabii . Bir sefer daha deneyelim dedi . Gonalf 75 vurundum 10. Gün 18-19mm iki sağdan birde soldan 20mm olduğunu söyledi Dr.um o gece çatlatma iğnesi yaptım. Aşılamada çok rahat geçti . Duphaston verdi günde 3 kere içiyorum. Omega 3 ve coraspirin de içiyorum onlar en başından beri var zaten. Sabah kahvaltısında mutlaka yarım avakado ve yumurta yiyorum.Rabbim kucağımızı doldursun inşallah. Son güne kadar beklicem eğer bu da olmazsa tüp dediİnşallah bu sefer olur.bende aynı bu ikinci asilamam.ilk asilamamda tüm gebelik belirtilerini yaşadım.bu sefer hiç kendimi.dinlemiyorum.25 Şubat saat 11de oldum bende asilamami Mart 12de kan vericem.doktorum evde test yapma dedi.belirti hesaplamiyorum sonra çok üzülüyorum.1 yıldır deniyoruz eşimde ve bende sorun yok hsg çekildim klomen tadavisi 3 ay oldum.bu ay gonal f ile 19 ve 20 m iki yumurtam oldu.catlatma iğnesinden 24 saat sonra yumurta akı kıvamında akıntım da geldi.doktorumda baktığında yumurta hazır çatlamış dedi.bakalim.nasip.gecen ay bu akıntı aşılamadan 2 gün sonra olmustu
Merhaba 2026 Şubat için fiyat bilgisi vereyim yumurta büyütme ve gonalf 450 lik toplam 7bin verdik bir kere.Çatlatma ignesi ücretleri ne kadar bide onu biz mi yapıyoruz doktor mu
Hayırlısı olsun inşallah 10 güne kadar zar zor geldim daha gitmiyorMerhabalar ben de 26 Şubat saat 17.00 de 2. Aşılamamı oldum. Bugün 3. Günüm hafif bir karın ağrısı ve sol kasıgımda bir ağrı hissettim. Beslenmeme dikkat ediyorum
1500 küsüra aldım ben çatlatma iğnesini siz göbekten yapabiliyorsunuzÇatlatma ignesi ücretleri ne kadar bide onu biz mi yapıyoruz doktor mu
Çatlatma ignesinden sonra sürecinin nasıl oldu peki?Merhaba 2026 Şubat için fiyat bilgisi vereyim yumurta büyütme ve gonalf 450 lik toplam 7bin verdik bir kere.
sonra da 3 doz daha lazım dedi Dr gonaldf 300 aldık o da 4bindi.
İlk dozu hemşire gösterdi o yaptı sonra bi daha Kendiniz yapıyosunuz diyabet iğneleri varya onun gibi incecik bir ucu var kendiniz yada eşiniz size yapabilir.
Yumurta geliştirme pahalı ama çatlatma 1000 TL gibiydiÇatlatma ignesi ücretleri ne kadar bide onu biz mi yapıyoruz doktor mu
Gonalf de ayarını onlar belrlyo sz viruysnzÇatlatma ignesinden sonra sürecinin nasıl oldu peki?
Yaptn mı canm testYumurta geliştirme pahalı ama çatlatma 1000 TL gibiydi
Yaptım ama aşırı silik bir çizgi vardi yarın tekrarliycamYaptn mı canm test