• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamada akıntı

sumeyye95959

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
13
Merhaba 27 martta 2. Kez asılama oldum ama hem ilk asılamada hem ikinci asılamada ovitrelle vurulduktan sonra akıntım tamamen kesildi. Ovitrelle öncesi yumurtlama akıntısı olsu ikisinde de ama asılamadan sonra asla hiç akıntı gelmiyor acaba bu normal mi bu sekilde hamile kalan oldu mu

Valla akinti var ama hamile değilim siz dusunun 😂😂

Yumurta çatladıktan sonra Progesteron beyaz akıntı yapıyor bu hamilelikte de adet öncesinde de oluyor aynı sebepten olmaması da olması da hamile olduğunuz anlamına gelmiyor maalesef 🥲

Yumurta çatladıktan sonra Progesteron beyaz akıntı yapıyor bu hamilelikte de adet öncesinde de oluyor aynı sebepten olmaması da olması da hamile olduğunuz anlamına gelmiyor maalesef 🥲
Forumda hamile olanların cogunda akıntı vardı o yüzden akıntı olmayınca kesin tutmadı olarak düsünüyorum bende tutsaydı sanki akıntı olması lazım gibi geliyo

Forumda hamile olanların cogunda akıntı vardı o yüzden akıntı olmayınca kesin tutmadı olarak düsünüyorum bende tutsaydı sanki akıntı olması lazım gibi geliyo
Bende olmuyor aşılama ile hamile kaldım sadece progestan fitili yapınca biraz oluyor onun harici hiç akıntım yok

İki kez olumsuz da olsa gebelik yaşadım dediğim beyaz akıntı oldu sadece hamilelerde olan da o aynı hormon çünkü

Back
X