- Konu Sahibi txuxliiinnn
-
kızlar asılama olduktan snra drum 24 saat ıcınde ılışkı olsun sonrakılerın bebekle hıc bır ılgısı yok dedı.tabı sartlanıncada olmuyor bu ısler.zaten orda sperm verıyor.24 saat ıcınde zorla...cok psikolojımız bozuldu artık.sınırden ağlıyorum.bırdaha denemeyecegım asılama falan.tam bır ıskenceye donustu bu ıs.nıye normal insanlar gıbı yasayamıyoruz bu ılıskıyı.adetın 2 gun oncesınde hamıle kalıyor ınsanlar.her cocugu olan o catlama gununemı denk getırıyor.pekı ya allahkorusun tecavuzden hamıle kalanlar onlarınkıdemı sans.pes yanı bır bız normal yollardan denk getiremıyoruz yahu....Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
kızlar asılama olduktan snra drum 24 saat ıcınde ılışkı olsun sonrakılerın bebekle hıc bır ılgısı yok dedı.tabı sartlanıncada olmuyor bu ısler.zaten orda sperm verıyor.24 saat ıcınde zorla...cok psikolojımız bozuldu artık.sınırden ağlıyorum.bırdaha denemeyecegım asılama falan.tam bır ıskenceye donustu bu ıs.nıye normal insanlar gıbı yasayamıyoruz bu ılıskıyı.adetın 2 gun oncesınde hamıle kalıyor ınsanlar.her cocugu olan o catlama gununemı denk getırıyor.pekı ya allahkorusun tecavuzden hamıle kalanlar onlarınkıdemı sans.pes yanı bır bız normal yollardan denk getiremıyoruz yahu....Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
slm kuzi umarım rahatsız etmiyorumdur.bişey sormak istiyorum.tüpbebek aşaması diye bi sayfa vardı şuan bulamıyorum ve orda yazıştığım bikaç arkadaş vardı ama artık hiçbiri yok bi bilgin varmı bu konuda?
tesekkur ederım kızlar ama galıba artık bızım bebegmız olması hayırlı degıl gıbı gelıyor.2 asılama ve ıkısındede 24 saat ıcındekı ılıskı bır sekılde olmuyor.ya kavga edıyoruz delı gıbı ya adamın bır ısı cıkıyo yada olmuyo iste.sadece asılama gunundekı spermlerle tutarsa tutar galıba.pekı 24 saatten sonraakı ilişkiler gercekten bos ılıskımı.sonra yumurta olma ihtımali yokmu.yoksa bosuna kasmayalım kendımızı :):)
slm kuzi umarım rahatsız etmiyorumdur.bişey sormak istiyorum.tüpbebek aşaması diye bi sayfa vardı şuan bulamıyorum ve orda yazıştığım bikaç arkadaş vardı ama artık hiçbiri yok bi bilgin varmı bu konuda?
tesekkur ederım kızlar ama galıba artık bızım bebegmız olması hayırlı degıl gıbı gelıyor.2 asılama ve ıkısındede 24 saat ıcındekı ılıskı bır sekılde olmuyor.ya kavga edıyoruz delı gıbı ya adamın bır ısı cıkıyo yada olmuyo iste.sadece asılama gunundekı spermlerle tutarsa tutar galıba.pekı 24 saatten sonraakı ilişkiler gercekten bos ılıskımı.sonra yumurta olma ihtımali yokmu.yoksa bosuna kasmayalım kendımızı :):)
Boş olur mu canım.İlaçlardan dolayı çok sayıda yumurta gelişiyor.Bazıları dikkat edersen daha küçük kimbilebilir onların daha sonraki günlerde çatlamayacağını?
Gazetede okudum:bi kadın hamile kalıyor.Aradan haftalar geçiyor ve üzerine bir kez daha döllenme gerçekleşiyor.İkiz değil ama karnında 2 bebek oluyor.Buna süper annelik mi süper yumurtalama mı ne deniyormuş.
Kadın hamileyken bile yumurtası gelişiyo ve dölleniyo.
Hayat mucizelerle dolu..Neden onlardan biri ni de biz yaşamayalım ki..
Vay be kadın aynı ay iki kere hamile kalıyo yani, biz on iki ayın bir ayını denk getiremezken aynı ay iki kere :roflol:valla gülsemmi ağlasammı napsam yaaaa
evet ya kızlar hakkaten cok ilginc bır olay o ya bende okumustum.bızım durumlarımıza bak olaya bak.oturup bencede aglamak lazım yahu.belkıde boyle ısyan edınce allahın gucune gıdıyordur ama napalım sıkıldık galıba yınede hayırlısı dıyelım.bızım hıc bır sorun yok adam catır catır 60 70 mılyon spermlıyo benımde bır suru yumurtam oluyo catlıyo cok komık ama harbı sebebsız ınfertılıte.tek sorun esım uzerınde baskı hıssettımı ınat yapıyo benı delırtıyo :) oysakı delı gıbı bebıs ıstıyo.yanı ısımız asıya ve sansa kalıyo.neyse yıne hakkımızda hepımızın hayırlısı olsun bebıslerımızde hayırlı vakıtte bızı bulsun.
kızlar ya banada 1 hafta önce aşılama yapıldı ama bu 24 saat içirisinde ilişki meseleseni analayamadım aşılamadan 24 saat önce yada sonra ilişkiye girilecekmi girilmeyecekmi dr bana böyle 1 şey demedi siz acıklarmısınız
nedemek rahatsız etmek canım tabiki etmiyosun, bilmemki canım bende uzun zamandır görmüyorum o sayfayı hangi arkadaşları diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?