- Konu Sahibi txuxliiinnn
-
deryacığım resmen hepimizi anlatmışsın,evet dogru söylüyorsun eşlerin uyumu cok önemli;mesela benim eşim bu konuda cok istekli deyil...benim abarttıgımı düsünüyor.neyse canımmm insallah tüp bebek tedaviniz basarılı olur.amiiinnnnnherkese selamlar arkadaşlar ;aşılama yaptıran arkadaşlarım inşallah bir an önce test gününüz gelir ve hamiş haberlerinizi verirsiniz bizlere bende 3 aşılama yaptırdım ve 2 si pozitifti ama malasef kimsayal gebelik oldu ve düştüler aşılamadan sonra dr um bana 3-4 gün sürekli beraberlik vermişti dediğiniz gibi kavga -dövüş bi şekilde ve tamamıyle zoraki bir beraberlik söz konusu oluyor heyecan ve zevk olmadıktan sonra ne kadar iyi olacaksa ama birde düşünüyorum tecavüze uğrayanlar veya ilk geceden kalanlar korku ve şiddeti bir arada yaşayanlar kalıyorlarda biz neden kalamıyoruz demekki herşeyin bi zamanı var isyan etmemek gerekiyormuş ........
aşılamalarda kullanılan destekleyici iğneler zaten hormon baskıladıkları için vücudumuzda bazı değişikliklere sebep oluyor bunun yanısıra tedaviye başlarken ki ve başlamadan önceki psikolojik durumumuz çok farklı oluyor birde üstüne 24-36 saat içinde zoraki beraberlik gelince şarteller atıyor ne derseniz diyin bunu yaşayan her kadın bilir hepimiz hemen hemen aynı durumları yaşadık bu zamanlarda eşlerimize büyük görev düşüyor biraz alttan almaları gerekir belki bu sendromu daha fazla yara almadan atlatabiliriz eşlerin uyumuda bu knuda çok önemli tabii
tüpbebek için start verdik dualarınıza ihtiyacım var
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar bende aşılama yaptım dış gebelikle sonlandı şimdi bidaha olursa hamile kalma şansım düştü diye korkuyorum
merhaba kızlar
eşimin degerleri
hızlı hareketli %40
yavas hareketli 39
yerınde harektlı 11
hareketsiz 10
sizce asılama için degerleri iyimi yardım edin kızlar
hemen moralını bozma canım o %2 lık ıhtımalı tuutturup hamıs olan bır suru kısı var.ıste buyuzden sonrakı ılıskıler bu ıhtımalı arttırıyor sanırım.bende aynen senın gıbı dsunmustum.en cokta neye uzuluyorum bılıyomusun o kadar ıgne hap bıde sonuc negatıfse bu bunyenın halı ne olmustur yaa.gunde 6 hap ıcıyorum.okadarda ıgne yedık gbekten hormonlu hormonlu.zaten sıstım bu asamalarda vallahı.allah yuzumuzu guldursun bu cılelerden sonra ne dıyım:)
merhaba kızlar
eşimin degerleri
hızlı hareketli %40
yavas hareketli 39
yerınde harektlı 11
hareketsiz 10
sizce asılama için degerleri iyimi yardım edin kızlar
bencede canım yaa ama ben göbekten igne yemedim aşılama öncesi dr banada yumurta cogaltıcı igne verdi ama kalcadan vurumdum ilk aşılamam ptesi günü yapıldı bu pteside kan testinden sonuc alınacakmış 1 haftada kan testi haric hamilelik belirtisi olmaz dimi ve dr bana 1 de jel verdi sanada vermişmiydi aşılama sonrası vajinadan verilen jellerden
kizlar hepinize ayri ayri gonulden katiliyorum Allah hepimizin gonlundekini en kisa surede versin Insallah.
iliskinin bir gorev seklinde olmasindan acayip dertliyim bende ayrica esim de bazen bu sekilde dusunuyor.
doktora gecen ben zaten yakinda ya hamile kalirim ya da bosanirim dedim espri olarak sizin tup bebek vaktiniz gelmis dedi:)) bizde olur dedik:)) kararin verilis seklinde bile hayir yok:)) tovbe tovbe!!
tup bebekte o kadar urkutucu geliyorki vucudumun disinda bebegin gelismesi, yaptirmasam dayancak gucum kalmadi artik ne hissedecegimi bilemez oldum. allah hepimize sabir saglik ve huzur versin.
belki de bu huzursuzluktan dolayi hamile kalamiyoruz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?