Aşılama asılamada bu dogrumu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deryacığım resmen hepimizi anlatmışsın,evet dogru söylüyorsun eşlerin uyumu cok önemli;mesela benim eşim bu konuda cok istekli deyil...benim abarttıgımı düsünüyor.neyse canımmm insallah tüp bebek tedaviniz basarılı olur.amiiinnnnn

arkadaşlar bende aşılama yaptım dış gebelikle sonlandı şimdi bidaha olursa hamile kalma şansım düştü diye korkuyorum

slm arkadaşım gecmiş olsun üzülme allah hakkında hayırlısını versin inşallah bidahaki seferinde olur.sana birşey sormak istiyorum dış gebelik olusunca ne yapılıyor negibi bir müdahale yapılıyor kürtaj falanmı bende ilk defa aşılama yaptıracagım ve olasılıklara hazırlamak istiyorum kendimi beni aydınlatırsan sevinirim tekrar geçmiş olsun allah gönlündekini nasip etsin canım

valla bana ilk gün bişey yapma, banyo da yapma ertesigünlerde gün aşırı ilişki demişlerdi Gazi Ünv. Hast.de
Gerçi iki aşılama da negatif çıktı ama.....
Hakikaten iğneler insanı çok stres yapıyo. Ben sağa sola, eşime, iş arkadaşlarıma çatmıştım. Halbuki öyle biri değilim. Bazıları anlayışlı çıktı, bazıları çıkmadı... Neyse, Allah hayırlısını versin. Şimdi tüp bebeğe başvurdum.

merhaba kızlar
eşimin degerleri
hızlı hareketli %40
yavas hareketli 39
yerınde harektlı 11
hareketsiz 10
sizce asılama için degerleri iyimi yardım edin kızlar

çok çok önemli bir konuya değinmişsin arkadaşım

ben ilk aşılama tecrübemi paylaşayım... adetim yeni bitmişti yumurtalarım da hızla gelişiyordu dr.uma ilişkiye girebilirmiyiz diye sordum bu gece girin yarın gel dedi. gittiğimde yumurtalarımdan birinin çatlamış olduğunu gördü hemen aşılama yapalım dedi ama bir gece önce ilişkiye girdiğimiz için yarına erteleyelim dedi buarda biliyorsunuz yumurtanın ömrü 24 saat. ertesi gün yani aradan yaklaşık 30 saat geçtikten sonra aşılama yaptı. ertesi günde tekrarları diğer yumurta çatlarsa hazır ve garanti olsun diye neyse aradan 3-4 gün geçti bende müthiş bir ağrı kasıklarımda önceki aylarda yaşadığım olaylardan sonra yumurtamın o gün çatladığını anladım yani aşılamam 1.yumurtam içn geç,ikinci yumurtam içinse erkendi... bu arada ikinci yumurta için hiçbir kontrol yapmadı çatlamışmı diye...
sanıyorum bu yüzden tutmadı tabiki nasip işi ama bunun eğer bilimsel bir açıklaması varsa bu da anlattıklarım...

evet arkadaşlar, henüz bir hafta oldu tüp bebek yaptıralı. yani henüz bu konuda cikcikim diyebilirim. Allah kısmet ederse haftaya negatif mi yoksa pozitif mi olduğunu öğreneceğiz. Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

Bu arada farkettim ki iğneler değil işlem bittikten sonra kullanılan vajinal jel insanı stres yapıyor. Asabi bişey oluveriyorum aniden. kafamçokkarıştı

canım ya gerçekten ruhen,bedenen ve madden çok etkiliyor bu tedavi süreci.ben tedaviye başlamadan 6 ay önce sigarayı bıraktım zaten onun için kilo almıştım birde bu hormonlar daha çok şişirdi.ben günde 10 adet ilaç alıyorum.birde şu progestan yokmu sinir ediyor beni her ilaç saati geldiğinde ağlamaklı oluyorum.nefret ediyorum o ilaçtan.zaten bu 2,aşılamam tutmazsa 3,sünde kullanmıycam o ilacı.bu ruh haliyle gel birde eşinle ilişkiye gir benim için imkansız.kendimden nefret eder oldum yaklava:

çok zor bir süreç...her iğne olduğumda herşey dayanılmaz gelirdi bana.ağlamaklı olurdum saatleri geldiğinde ilişki ise tadını tamamen kaybediyor.ama bu defa takmamıştım.nasılsa olmayacak dedim.normal hayatımıza devam ettik aşılamadan sonra.progestan alıyordum tabi folic asit te ama sanki vitamin gibi düşünüyordum.diğer jelide uyumadan önce sıkıyordum ki hiç bişiy hissetmeyim.hatta amcamın oğlunun sünneti oldu nasıl göbek attım.eşimden o hafta beni evden uzaklaştırmasını istedim.sahil kenarında oturan bir tanıdıklarımıza gittik.sohbet ettik.onu düşünmemeye çalıştım.kendimi iyi hissetmek istedim hep.derken bir gün gece rüyamda gördüm hamile olduğumu ve hemen gidip idrar testi yaptım negatif çıktı.neyse dedim olsun.ama 2 gün zor dayandım.kan verdim.birde baktım hamileyim o rüyadan sonra.daha çok yeni 1 aylık.2.aşılamam.inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımdada görürüm.buda benim hikayem....

bende buna takılmıştım arkdşlr yaa madem ilişki olacak aşılamanın esprisi ne ozaman hemşireye soramadımdaa...aynen dediğiniz gibii oldu 9unda aşılama oldu 11 i ilişki başlıcak dedi ama adam hastalandı üşütmüş gümbürtüye gitti tabii ilişkide hatta ilişkiler diyeyimm.. kardeş kardeş geçinip gidiyoruz zaten o gözle bakamıyoruz bile birbirimizee:))çocuğum olursa baba dedirtmiycem zaten sana dedim walla tek başımıza medet umalım hz.meryemiz yaa!

merhaba kızlar
eşimin degerleri
hızlı hareketli %40
yavas hareketli 39
yerınde harektlı 11
hareketsiz 10
sizce asılama için degerleri iyimi yardım edin kızlar

bence gayet iyi görünüyor...benim eşimin ileri hareketli yıkamadan önce yüzde 9 du ve hamile kaldım..seninki gayet iyi bence..hayırlısı tabiki...

elenyacım ya bu jel ne işe yarıyor merak ettim

selam kızlar ne olcak bizim halimiz böyle olcakmı olmıcakmı demekten kafayı yıyı insan allah yardımcımız olsun yazık bıze yaa

kizlar hepinize ayri ayri gonulden katiliyorum Allah hepimizin gonlundekini en kisa surede versin Insallah.
iliskinin bir gorev seklinde olmasindan acayip dertliyim bende ayrica esim de bazen bu sekilde dusunuyor.
doktora gecen ben zaten yakinda ya hamile kalirim ya da bosanirim dedim espri olarak sizin tup bebek vaktiniz gelmis dedi:)) bizde olur dedik:)) kararin verilis seklinde bile hayir yok:)) tovbe tovbe!!
tup bebekte o kadar urkutucu geliyorki vucudumun disinda bebegin gelismesi, yaptirmasam dayancak gucum kalmadi artik ne hissedecegimi bilemez oldum. allah hepimize sabir saglik ve huzur versin.
belki de bu huzursuzluktan dolayi hamile kalamiyoruz ne dersiniz?

özlen sizin infertilte mi sormayın kızlar hepimizin kaderi aynı artık bi saaten sonra insan isyan ediyor daynacak gucu kalmıyor bende çarşamba 3 aşılamamı yaptırıcam bende çook yorğunum sizler gibi

büyük bir ihtimalle çok istediğimiz için olmuyor. hayatı gidişatına bırakmıyoruz. sabırlı olun diyenler çok bizlerde burdan birbirimize diyoruz ama hepimiz biliyoruz ki bu imkansız denilebilecek kadar zor. düşünsenize aşılama yapılıyor 15gün bekle eeee inanın 15 günün sonunda adet olmak değil üzen strese sokan. oldumu canabı hakkım bu ay nasip etmemiş bir dahaki aya der geçeriz ama o 15gün bekleme süresi yokmu. işde bizi bitiren bu.psikolojimizi altus eden umutsuzluğa süşüren bazen alıngan bazen sinirli yapan bu bekleme süresi. ya şöyle olsa aşılama yapıldı ertesi gün tuttu tutmadı belli olsa oh ne dert kalır ne tasa:))))))) bilim adamları boş boş yatmayın allah ın verdiği aklı kullanın bunun çaresini bulun birde bir zahmet bir an önce ışınlmayıda icat edin:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…