Aşılama asılamada bu dogrumu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet nevınırmakcım emınım su yasadıklarımızı cogu kısı yasıyordur.ama bırazda kocalarımızdan kaynaklanıyor dıye dusunuyorum.hemen baskı hıssedıp psıkolojılerı bozuluyor.benımkı oyle.normal hayatındada bırısı zorla bırsey yaptırsın hayatta yapmaz ınat eder tersını yapar.tabı bu ıstede yapması normal .tabı bızde etkılenyoruz dogal olarak.kurulu robotlar gıbı hadı yap bakalım ...zaten bırgun doktora kolaysa sen gel yap dicem demesi kolay...:) :)

bitanem gülseren darkinlife meralun veacele abla vardı hiçbirini bulamadım uzunzamandır açmıyordum hepsi kaybolmuş

Darkınlıfe birinci sayfada sana cevap vermiş canım gördünmü bilmiyorum, o dediğin topiği kilitlemişler ama arkadaşlar buralarda, yalnız Acele hamile sanırım o gebelik bölümündedir.

dr bize öyle 1 şey söylemedi ve ben zaten canımın acımasından dolayıda ilişkiye girebilecegimi sanmıyordum ama zatende dr söylemedigi için girmedik cok komik yaa madem ilişkiyle kalınacak neden aşılama yapılıyor biz girmedigimiz için şansımız %50 azalıyormu yani?

ne yuzde 50 sı canım zaten asılama gebeolma ıhtımalıne % 2 cıvarın katkı yapıyormus. moralım cok bozulmustu bunu okuyunca.neyse bız yınede kotu dusunmeyelım canım.

%2 içinmi ben o kadar para verdim yaaa 1 dahaki sefere aşılama yaptırmayıp direk tüp bebegemi gecmek daha mantıklı acaba

hemen moralını bozma canım o %2 lık ıhtımalı tuutturup hamıs olan bır suru kısı var.ıste buyuzden sonrakı ılıskıler bu ıhtımalı arttırıyor sanırım.bende aynen senın gıbı dsunmustum.en cokta neye uzuluyorum bılıyomusun o kadar ıgne hap bıde sonuc negatıfse bu bunyenın halı ne olmustur yaa.gunde 6 hap ıcıyorum.okadarda ıgne yedık gbekten hormonlu hormonlu.zaten sıstım bu asamalarda vallahı.allah yuzumuzu guldursun bu cılelerden sonra ne dıyım:)

bencede canım yaa ama ben göbekten igne yemedim aşılama öncesi dr banada yumurta cogaltıcı igne verdi ama kalcadan vurumdum ilk aşılamam ptesi günü yapıldı bu pteside kan testinden sonuc alınacakmış 1 haftada kan testi haric hamilelik belirtisi olmaz dimi ve dr bana 1 de jel verdi sanada vermişmiydi aşılama sonrası vajinadan verilen jellerden

bitanem uzun zamandan beri sizlerin bulunduğu sayfayı arıyorum ama bulamadım cevabını da yeni okudum burda olduguna sevindim bundan sonra sizide burdan takip ederim kendine iyi bakşutarafagitti

hayır bana vermedı amagunde dort tane progestan verdı.sanmıyorum 1 haftada cıkacagını.15 gun sonra test yap dedıbenım doktor.kafamçokkarıştı

arkadaşlar bişiy sorucam.sizin bilginiz vardır.ben ilk aşılamamı olacağı.göbekten iğnelerimi yapıyorum şuan.bugün çok sık tuvaletim geliyor.10dk.arayla.hani bi yanma falanda yok üşüttüm desem.sinir geldi.iğnelermi yapıyor.bilginiz varmı sizdede oldumu

ddm benim dr aşılama öncesi bana göbekten vurulan ignelerden vermedi bana kalcadan vurulanlardan verdi o yüzden bu konuda bilgi veremeyecegim ve tülin 15 gün oluyor zaten haftaya ptesi belli olacak keşke bu testlerin daha erken sonuc vereni olsa ama neyse zaten 4 günüm kaldı.aşılama olalı 1 hafta olmasına ragmen ben kendimi hiç hamile gibi hisetmiyorum kadınların cogu hisediyormuş bana cok sacma geldi 1 haftada hisedilirmi yaa

canım yinede sağol.kalbini bozma güzel düşün güzel olsun.bana gittiğim yerin hemşiresi demişti.eğer bu tedavilerden sonuç alamayacağına inanıp karamsar düşünüyorsan bu tedavileride bırak devam etme demişti.allah herkesin gönlüne göre versin canım..

evet ddm benımde olmustu oyle ama o kadar sık degıl.ama neden oldugunu soylıyım cunku yumurtaların buyudukce mesaneyı bastırıyor.o yuzden az gelsede cokmus gıbı hıssedıyosun

ddm evet benım olmustu ama cok degıl .nıcın oldugunu soylıyım cunku yumurtaların buyudukce mesaneni baskı yapıyo .az gelsede cok gelmıs gıbı hıssedıyon .yanı normal...:)

elenya aynen bende hıssetmıyorum gayet normalım .pozıtıf olanlar hıssedıyomu acaba ya?az kalmıs ama senın sabır sabır.....

herkese selamlar arkadaşlar ;aşılama yaptıran arkadaşlarım inşallah bir an önce test gününüz gelir ve hamiş haberlerinizi verirsiniz bizlere bende 3 aşılama yaptırdım ve 2 si pozitifti ama malasef kimsayal gebelik oldu ve düştüler aşılamadan sonra dr um bana 3-4 gün sürekli beraberlik vermişti dediğiniz gibi kavga -dövüş bi şekilde ve tamamıyle zoraki bir beraberlik söz konusu oluyor heyecan ve zevk olmadıktan sonra ne kadar iyi olacaksa ama birde düşünüyorum tecavüze uğrayanlar veya ilk geceden kalanlar korku ve şiddeti bir arada yaşayanlar kalıyorlarda biz neden kalamıyoruz demekki herşeyin bi zamanı var isyan etmemek gerekiyormuş ........

aşılamalarda kullanılan destekleyici iğneler zaten hormon baskıladıkları için vücudumuzda bazı değişikliklere sebep oluyor bunun yanısıra tedaviye başlarken ki ve başlamadan önceki psikolojik durumumuz çok farklı oluyor birde üstüne 24-36 saat içinde zoraki beraberlik gelince şarteller atıyor ne derseniz diyin bunu yaşayan her kadın bilir hepimiz hemen hemen aynı durumları yaşadık bu zamanlarda eşlerimize büyük görev düşüyor biraz alttan almaları gerekir belki bu sendromu daha fazla yara almadan atlatabiliriz eşlerin uyumuda bu knuda çok önemli tabii

tüpbebek için start verdik dualarınıza ihtiyacım var

rabbim hepimizin yardımcısı olsun

inşallah canım yaa hepimizin güzel haberlerini bende bekliyorum ve 3 günüm kaldı kan tahlilime kasıklarım agrıyor ve acıyor gögüslerimde aynı şekilde ama dr un verdigi jel de yapıyormuş böyle şeyler arkadaşlar kalbini bozma pozitif düşün diyorlar ama kendime hamileyim deyip inandırırsam sonrasında eger negatif cıkarsa üzülürüm diye degilim gibi falan diyorum ki eger negatifse cok üzülmeyeyim istiyorum

bitanem uzun zamandan beri sizlerin bulunduğu sayfayı arıyorum ama bulamadım cevabını da yeni okudum burda olduguna sevindim bundan sonra sizide burdan takip ederim kendine iyi bakşutarafagitti

Tamam canım.Nasılsın iyimisin görüşmeyeli.Ben biraz depresyon yaptım kendime :)
Buralardayız biz merak etme.ACELE yok yalnız pek görünmüyor buralarda.İnşallah o da iyidir.

Tamam canım.Nasılsın iyimisin görüşmeyeli.Ben biraz depresyon yaptım kendime :)
Buralardayız biz merak etme.ACELE yok yalnız pek görünmüyor buralarda.İnşallah o da iyidir.
sağol güzelim,iyiyi deyimde iyi oluyum inş.bi aralar bende senin gibi depresyondaydım rahatsızlığımı ve bebegimin olmayışını gurur meselesi haline getirmiştim ama bu aralar umursamıyorum.olmuyorsa napıyım sonunda ölüm yokya arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…