- Konu Sahibi txuxliiinnn
-
bitanem gülseren darkinlife meralun veacele abla vardı hiçbirini bulamadım uzunzamandır açmıyordum hepsi kaybolmuş
bitanem uzun zamandan beri sizlerin bulunduğu sayfayı arıyorum ama bulamadım cevabını da yeni okudum burda olduguna sevindim bundan sonra sizide burdan takip ederim kendine iyi bakşutarafagittiKilitlendi o sayfa canım ACELe nin topiğini diyosun.Malesef şuan kilitli.Çok geyik konular varken o konu kilitli,Butterfly's' in topiği kilitli.Benim topiği kilitlediler.:sm_confused:
Biz zaten bebek sahibi olamıyoruz morale ihtiyacımız varken ilk bizim konular kilitleniyo :mymeka::uhm:
Bu arada konu sahibi arkadaşım sana bende katılıyorum.Neden millet ceket atsa hamile kalıyo biz böyle hesaplıyoruz bişe yok
Bunları söylüyoruz malesef ama aslında sabredip bunları söylememek lazım.
Ben kendi adıma cinsellikten soğudum artık.Hangi gün olduğu da önemli değil.Zaten artık canım çok yanıyorrrr dayanamıyorum.İstifa edecem eş olmaktan galibasenağlama
bencede canım yaa ama ben göbekten igne yemedim aşılama öncesi dr banada yumurta cogaltıcı igne verdi ama kalcadan vurumdum ilk aşılamam ptesi günü yapıldı bu pteside kan testinden sonuc alınacakmış 1 haftada kan testi haric hamilelik belirtisi olmaz dimi ve dr bana 1 de jel verdi sanada vermişmiydi aşılama sonrası vajinadan verilen jellerden
canım yinede sağol.kalbini bozma güzel düşün güzel olsun.bana gittiğim yerin hemşiresi demişti.eğer bu tedavilerden sonuç alamayacağına inanıp karamsar düşünüyorsan bu tedavileride bırak devam etme demişti.allah herkesin gönlüne göre versin canım..ddm benim dr aşılama öncesi bana göbekten vurulan ignelerden vermedi bana kalcadan vurulanlardan verdi o yüzden bu konuda bilgi veremeyecegim ve tülin 15 gün oluyor zaten haftaya ptesi belli olacak keşke bu testlerin daha erken sonuc vereni olsa ama neyse zaten 4 günüm kaldı.aşılama olalı 1 hafta olmasına ragmen ben kendimi hiç hamile gibi hisetmiyorum kadınların cogu hisediyormuş bana cok sacma geldi 1 haftada hisedilirmi yaa
bitanem uzun zamandan beri sizlerin bulunduğu sayfayı arıyorum ama bulamadım cevabını da yeni okudum burda olduguna sevindim bundan sonra sizide burdan takip ederim kendine iyi bakşutarafagitti
sağol güzelim,iyiyi deyimde iyi oluyum inş.bi aralar bende senin gibi depresyondaydım rahatsızlığımı ve bebegimin olmayışını gurur meselesi haline getirmiştim ama bu aralar umursamıyorum.olmuyorsa napıyım sonunda ölüm yokya arkadaşımTamam canım.Nasılsın iyimisin görüşmeyeli.Ben biraz depresyon yaptım kendime :)
Buralardayız biz merak etme.ACELE yok yalnız pek görünmüyor buralarda.İnşallah o da iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?