Aşılama aşılamada büyümeyen yumurta takibi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim nasilsin nasil gidiyo bişey sorcam 14. Gün test yapcaz ya aşılama olduğumuz günüde sayiyomuyuz

Bana sordun sanirim canim ben sayacam haftaya perşembe evde test yaparım. Bu arada iyiyim hiç ümidim yok belirtim filan yok diye sen nasılsın

Bana sordun sanirim canim ben sayacam haftaya perşembe evde test yaparım. Bu arada iyiyim hiç ümidim yok belirtim filan yok diye sen nasılsın
Evet canim sana sordum etiketlemyi beceremedim :) bende ufak tefek ağrı var gibi kendini yokluyo bazen hiç belirtide vermeyebilirmis cnm ınsallah olur ikimizinde

Evet canim sana sordum etiketlemyi beceremedim :) bende ufak tefek ağrı var gibi kendini yokluyo bazen hiç belirtide vermeyebilirmis cnm ınsallah olur ikimizinde
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar aliriz. Sen ne zaman test yapacaksin

Insallah rabbim mübarek günlerde yüzümüzü güldürsün ben 1 kere de tüp bebek yaptırmıştim onda 10. Gün belli olmuştu acaba bunda belli olurmu diğer hamileliklerim kendiliğinden olmustum

3. Veya 5. Gün embriyosuysa 10. Gün çıkması normal bence canim bilemedim ki erken yapınca çatlama iğnesinin etkisi de olabilir 🤷‍♀️

Back
X