- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Benim de dün vardı bugün geçti çok şükür kendini yorma canım geçer inşallahHafif var agrım cnm benim doktor sadece yarın için dedi kanamam yok çok şükür biraz geldi bitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de dün vardı bugün geçti çok şükür kendini yorma canım geçer inşallahHafif var agrım cnm benim doktor sadece yarın için dedi kanamam yok çok şükür biraz geldi bitti
Yaaa bende cok zayifim. Kilo bile almıyorum. Doktora gittigimde danisayim mi eczaneden alip kullanayim mi dersin?Canım bende insülin direnci filan olmamasına rağmen yumurtam büyütmüyordu, pco var ama aşırı zayıfım, doktor gözetiminde glukophage yani şeker hapı kullandım ve yumurtalarım büyüdü, eğer büyümüyorsa dene derim, ben de neler neler kullandım iğneler haplar ama büyümedi
Canım bak ben 1.74 boy ve 48 kiloyum düşün hepsine baktırdım insülin direnci filan da yok, doktor gerek yok dedi ana ısrar edince tamam dedi ve kendisi de şaşırdı, klomen ve femara ile günde 2 tane içmeme rağmen hiç gelişmedi 8 mm kaldı. Gonalf 37,5 ve 50 de hiç gelişmedi 75 dozda çok sayıda ve kalitesiz 2 günde 20 mm ulaşan yumurtalar gelişti ohss oldum. Sonra glukophage içmeye başladım. Günde 1 şeker hapı 1 femara ve 1 inofolik ile ( bu arada diğer aylarda da hep inofolik de içtim hem de 2 tane günde) tam 14. Gün gelişti ve kendisi çatladı, bunu diğer aylarda da uyguladık ve yumurtam büyüdü. Aşılamada ise geçen ay yine şeker hapı ve 37,5 gonalf ile 2 yumurtam büyüdü çatladı ama olmadı nasip orası , sonuç olarak büyüdüYaaa bende cok zayifim. Kilo bile almıyorum. Doktora gittigimde danisayim mi eczaneden alip kullanayim mi dersin?
birde glukophane kullanirken yumurta geliştirici ilac kullanmış mıydın? Allah razi olsun.
Bende gonal f 75 ve fostimon 75 igne kullandim. Bendede gelisme hic olmadi. Aslinda tedavisiz 2 kez gebe kaldim ama yaşayan yok.Canım bak ben 1.74 boy ve 48 kiloyum düşün hepsine baktırdım insülin direnci filan da yok, doktor gerek yok dedi ana ısrar edince tamam dedi ve kendisi de şaşırdı, klomen ve femara ile günde 2 tane içmeme rağmen hiç gelişmedi 8 mm kaldı. Gonalf 37,5 ve 50 de hiç gelişmedi 75 dozda çok sayıda ve kalitesiz 2 günde 20 mm ulaşan yumurtalar gelişti ohss oldum. Sonra glukophage içmeye başladım. Günde 1 şeker hapı 1 femara ve 1 inofolik ile ( bu arada diğer aylarda da hep inofolik de içtim hem de 2 tane günde) tam 14. Gün gelişti ve kendisi çatladı, bunu diğer aylarda da uyguladık ve yumurtam büyüdü. Aşılamada ise geçen ay yine şeker hapı ve 37,5 gonalf ile 2 yumurtam büyüdü çatladı ama olmadı nasip orası , sonuç olarak büyüdü
Çok şükür bugün daha iyiyim sen nasilsin canimadves37 canım nasılsın
Benim de hafif kasık ağrım var ama yine de iyiyim şükür canımÇok şükür bugün daha iyiyim sen nasilsin canim
Amiiiin canım, bence de konuş ve en azından dene, ben bir şey kaybetmedimBende gonal f 75 ve fostimon 75 igne kullandim. Bendede gelisme hic olmadi. Aslinda tedavisiz 2 kez gebe kaldim ama yaşayan yok.
Doktora gittigimde bende bi konusayim insallah bana da şifa olur. Teşekkür ederim. Rabbim sanada en kisa sürede hayirlisiyla nasip etsin.
Amiin canım ikimize de inşallahBende gonal f 75 ve fostimon 75 igne kullandim. Bendede gelisme hic olmadi. Aslinda tedavisiz 2 kez gebe kaldim ama yaşayan yok.
Doktora gittigimde bende bi konusayim insallah bana da şifa olur. Teşekkür ederim. Rabbim sanada en kisa sürede hayirlisiyla nasip etsin.
Doktor gün verdi mi sana cnm test için benimde göbeğim altı biraz agrimi bişey oluyo ama anlamadim:)Benim de hafif kasık ağrım var ama yine de iyiyim şükür canım
Doktor gün verdi mi sana cnm test için benimde göbeğim altı biraz agrimi bişey oluyo ama anlamadim:)
Banada öyle dedi canim 1 gün var aramızda ınsallah ikimizinde olur14 gün sonra yap dedi ayın 19unda sen ne zaman yapacaksin. Insallah tutunma belirtileridir![]()
Banada öyle dedi canim 1 gün var aramızda ınsallah ikimizinde olur
Insallah biraz akintim basladi normal mi acabaİnşallah canım hayırlı haberler verelim
Normal bence canım benim de oluyorInsallah biraz akintim basladi normal mi acaba
Normal bence canım benim de oluyor
Bugün nasilsin canimNormal bence canım benim de oluyor
Kasık ağrım var biraz canım sen nasılsın nasıl geçiyorBugün nasilsin canim
Benimde ara ara gobegimin alt tarafı agriyo ama iyiyim çok şükürKasık ağrım var biraz canım sen nasılsın nasıl geçiyor
Benimde ara ara gobegimin alt tarafı agriyo ama iyiyim çok şükür