- 5 Şubat 2021
- 195
- 76
- 28
- 38
Insallah canim nasıl geçti iyimisinHadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız canım. Benim de eşim test verdi bekliyoruz şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim nasıl geçti iyimisinHadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız canım. Benim de eşim test verdi bekliyoruz şimdi
Insallah canim nasıl geçti iyimisin
Dikkat et canım doktor bi öneride falan bulundu muBiraz ağrım oldu hala var az biraz, dinleniyorum canım
Dikkat et canım doktor bi öneride falan bulundu mu
Evet canim 9 da eşimden örnek alcaklar 11 gibide aşılama olur sanırımHer zamanki şeyler canim ağır iş yapma kendini çok yorma dedi. Sen yarin sabah mi gideceksin hastaneye
Evet canim 9 da eşimden örnek alcaklar 11 gibide aşılama olur sanırım
Tamam canim haberleşiriz sende dikkat et dinlen yakın olsan ne güzel olurdu nerdesin bu arada:)Hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah haber ver bana da canim
Tamam canim haberleşiriz sende dikkat et dinlen yakın olsan ne güzel olurdu nerdesin bu arada:)
IstanbulŞanliurfadayim ben canım sen![]()
Aa ne güzelIstanbul![]()
Biz doktordayız canim eşimden örnek alındı bekliyoruzAa ne güzel![]()
Biz doktordayız canim eşimden örnek alındı bekliyoruz
Sağol canım geldik evdeyim biraz agrım var sende kanama oldumuHadi bakalım güzel geçer inşallah canim![]()
Evet canım dün 2 kere lavaboya gittiğimde çok az ilkinde pembe ikincide kahverengi oldu sonra olmadı bi daha. Benim de ağrım vardı bugün geçti çok şükür uzan dinlen bi iş yapma bugün inşallah geçerSağol canım geldik evdeyim biraz agrım var sende kanama oldumu
Insallah canim benimde geldi kanama sorayim dedim yarın da birliktelik olsun bidaha dedi bugün hiç bişey yapmıyorum valla :)Evet canım dün 2 kere lavaboya gittiğimde çok az ilkinde pembe ikincide kahverengi oldu sonra olmadı bi daha. Benim de ağrım vardı bugün geçti çok şükür uzan dinlen bi iş yapma bugün inşallah geçer
Sana birliktelik önerimi doktor canimInsallah canim benimde geldi kanama sorayim dedim yarın da birliktelik olsun bidaha dedi bugün hiç bişey yapmıyorum valla :)
Canım şeker hapı kullandın mı hiç?Malesef benim büyümüyor 2. Aşılamam da iptal edildi yumurtadan dolayı geçemedim bile denemediğim yol kalmadı işe yaramıyor
Canım bende insülin direnci filan olmamasına rağmen yumurtam büyütmüyordu, pco var ama aşırı zayıfım, doktor gözetiminde glukophage yani şeker hapı kullandım ve yumurtalarım büyüdü, eğer büyümüyorsa dene derim, ben de neler neler kullandım iğneler haplar ama büyümediBende seninle ayni durumdayim. Ikinci asilamam iptal edildi gecen ay. Yumurtam yeterli boyuta gelemiyor. Bu ay incir kürü deniyorum bi umut.
Insallah canim benimde geldi kanama sorayim dedim yarın da birliktelik olsun bidaha dedi bugün hiç bişey yapmıyorum valla :)
Sana birliktelik önerimi doktor canim
Hafif var agrım cnm benim doktor sadece yarın için dedi kanamam yok çok şükür biraz geldi bittiEvet canım 4 gün birer gün arayla olsun dedi sen nasil oldun agrin var mi