canım ben ilk 3 aşılamamda progestan hap kullandım ..bu sefer doktorum vajinal jel verdi.....belki senin ihtiyacın yoktur hemen telaşlanma.....
TABİ CNM BENİM DOKTOR ELLİ İLE MUAYNE ETTİ RAHİM YUMURTALIK ÇOK İYİ DEDİ BENİM EŞİMİN SPREM SAYISI DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN AŞILAMA YAPTRIDI ..
HAYIRLIS YAAWWW
dırımkızı benim de durumum aynı aşılama dediler. sperm düşüklüğünden ne kadar düşük?
merhaba kısslar bu jeli kullanırken yatarak bacaklarını karnına doğru çekerek uyguluyoruz dimiiiii acele cevap lütfen
ewet canım ben öyle yapıyorum
hatta sabah aynı saatte olması gerekiyor....
yaptıktan sonrada hemen kalkma.....
fazla yatılmasının bir sakıncası varmı acaba sen biliyomusun?ben eşim işe giderken 7 gibi uyguluyorum 10 a kadar yatıyorum bişey olmaz inşallah...
sağol canım, bence fazla yatmanın bir zararı yoktur ama en az 15 dakika hatta bence kalkmamak daha iyi. ya ben dün başladım saat 11 gibi yaptım hastaneden gelir gelmez yani, bugünde 8.35 gibi yaptım bundan sonra 8.35'te yaparım ama birşey olmaz umarım ilk gün farklı olduğu için.
a.s.verilen ilaçlar bizlerin hormon seviyelerine göre veriliyor sen normalsin canım asıl acayiplik bizde var hormonlarımız istenilen düzeyde olsaydı bu ilaçlara ve jellere ihtiyaç da olmayacaktı. anne rahmine embriyolar yerleştirilince bu hormonlar sayesinde tutunabiliyor eğer bu hormonlar yeteri derecede değilse tutunamıyorlar ve gebelik oluşmuyor. Çok hassas bir denge hamile kaldıktan sonra bu jeller düşük olmasın diye 3 ay kullanılıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yarın büyük gün transferim var bebişlerim labratuvarda annelerini bekliyor. Benim için Dua edin kızlar:teselli:
Mikroenjeksiyon sonrası bana da verdiler bu jelden. Gögüste hasasslık yapıyor. Ayrıca bende alerjide yaptı. Vulva da kaşıntı.
Herkese Merhaba arkadaşlar ben kadınlar kulübüne bugün üye oldum bendede göğüste hassasiyet oldu ama benim en çok aklıma takılan birşey var perşembe günü aşılama yaptırdım bana dr. bu jeli c.tesi sabahı her sabah 1 tane olmaz üzre uygulamaya başla demişti bende cuma sabahı başladım :bbo: sizce aşılama boşa gidermi yani herhangi bir olumsuz etkisi olurmu?tamamen unutkanlığımın azizliğine uğradım mirmirmirmir
farketmez canım o kadar da önemli değil.
Bu jel döllenme olursa sana tutunmasını kolaylaştırmak için veriliyor.Hiç bir zararı olmaz korkma.Aşılamana da olumsuz bir etkisi olmaz.Hatta bi gün erken aldığın için belki olumlu bile olabilir :))
slm arkadaşlar bende 4 gün önce aşılama yaptırdım sağ yumurtalığımda ağrı oluyor acaba tutmuşmudur bilmiyorum heyacanla beklemekteyim acaba aranızda aşılamada yıkanma işlemi yaptırmadan hamile kalanınız varmıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?