• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılamada Doktor/Hastane Önemi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sadee12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2019
5
0
1
34
Arkadaşlar merhaba.

3 yıllık evliyiz. Yaklaşık 1 yıldır doğal yolla çocuk deniyoruz. Maalesef olmadı. Doktora gittik. Eşimde ameliyat gerektirmeyecek varikosel çıktı. Sperm hareketliliği biraz düşük. Morfoloji de %3 civarlarında. Dolayısıyla bu sonuçlar hamilelik ihtimalini biraz azaltıyor.

Üroloji doktoru önerisi ile aşılama yaptırmaya karar verdik. Sizlere sorularım şunlar:

• Aşılama konusunda doktor/hastane sonucu ne derece değiştirebilir?
  • Tüp bebek tedavilerinde olduğu gibi ün yapmış doktorlar mı tercih edilmelidir?
  • İstanbul Anadolu yakası önerebileceğiniz özel bir hastane/doktor var mı?
Teşekkür ederim.

Merhaba bende 1.5 yil bebek sahibi olmak icin cabaladim . Esimin morfolojisi düşüktü cesitli bitkisel kürler ile yükseldi. Daha sonra bahçeci umut tüp bebek merkezine basvurduk .4 aylik tedavi sonucunda sevgili doktorum docent ebru öztürk yardımlarıyla hamile kaldim . Bence vakit kaybetmeden bu merkeze gitmeni tavsiye ederim .elin bos dönmezsin umutlarin bosa cikmaz Allahinizniyle . Sevgiler

Merhaba bende 1.5 yil bebek sahibi olmak icin cabaladim . Esimin morfolojisi düşüktü cesitli bitkisel kürler ile yükseldi. Daha sonra bahçeci umut tüp bebek merkezine basvurduk .4 aylik tedavi sonucunda sevgili doktorum docent ebru öztürk yardımlarıyla hamile kaldim . Bence vakit kaybetmeden bu merkeze gitmeni tavsiye ederim .elin bos dönmezsin umutlarin bosa cikmaz Allahinizniyle . Sevgiler

Siz aşılama mı yaptırdınız acaba?

Genel olarak aşılamayı değerlendirecek var mı?

Şu şu sebeple doktor-hastane önemli diyor musunuz?

Yoksa kendi yapabileceklerimiz ile ihtimali artırabilir miyiz?

Çok soru sordum biliyorum. Bilgisizliğimi mazur görün.. Teşekkürler..

Back
X