• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Asilamada gebelik hafta takibi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ftm_tlp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
1
0
1
34
Merhabalar herkese ben yeni katıldım sorum şu aşılama ile hamile kalanlar ilk test ne zamandı beta hcg kaçtı ve en önemli sorum gebe takibinde hafta hesabı nasil oluyor aşılama 1. Haftami oluyor
Lutfen asilamasi tutanlar asilamadan kac hafta sonra keseyi ve kalp atışını duydunuz acaba şimdiden herkese cok tesekkur ederim

Normal gebeliklerde mesela sat a göre 5 haftalık gebe oluyosun ama doktor gelişime gore 4 haftalık diyebiliyor. Kaçıncı hafta olduğunü doktor belirliyor. Aşılamada da aynısı olacaktır bence. 🤔

Kızlar merhaba bende geçen 30 ocakta aşılama yaptırdım ve şubat 14de doktor kan testi yaptı sonuç negatif çıktı protestan vermişti doktor ogün bırakmalı söyledi gebelik olmayınca ve 16 şubatta adet öldüm 1 hafta sonra doktor aradı kabalanız geldimi diye bende geldi ve bitme aşamasında dedim oda önümüzdeki ay aşılama için kulanilan ilaçlarının etkisi uzun sürebiliyormuş hamile kalabilirsiniz doğal yolla dedi dikkat edin dedi ve adetim normalde aşılamadan sonra 16 şubatta oldum ve sonraki adetim 8 marttı ve hala olmadı bugünle birlikte tam 4 gün geçti bugün beta hcg kan testi verdim 0.770 çıktı sizce hamile kaldımı yoksa değilmi yada geç döllenmesi belirtilerim ise gündüzleri uyku gelmesi ara ara 2 günden beri sabahları miğde bulantısı ve kusma ve 1 haftadan beri kadınlarımda ara ara batmazlar iş yaparken yada eğilip kalkarken benim gibi olan varmı acaba ne olursunuz varsa cevap yazsın ve tekrardan kan verdiğinde yükselme olurmu

Back
X