Aşılama Asilamada kan testi12.gun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mysterygirl

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
16
12
613
İzmir
Merhabalar 12.gun de kan testi cikar mi doktorum 14.gun yaptirmami soyledi. Bekledikce daha stres oluyorum. Catlatma ignesi etkisi gecmis midir teat yaptirsam yaniltici olur mu

Merhabalar 12.gun de kan testi cikar mi doktorum 14.gun yaptirmami soyledi. Bekledikce daha stres oluyorum. Catlatma ignesi etkisi gecmis midir teat yaptirsam yaniltici olur mu
Merhaba. Ben 5. gün yaptırmıştım. 34 çıkmıştı. 4, 5 günde belli oluyor olumlu ise. En azından daha az stresli olursun.

Merhaba. Ben 5. gün yaptırmıştım. 34 çıkmıştı. 4, 5 günde belli oluyor olumlu ise. En azından daha az stresli olursun.
Çatlatma iğnesi yapmış mıydınız o kadar erken çıkmaz çatlatma iğnesinin etkisi olur diye biliyorum eğer iğne vurduysanız

Bence cıkar canım iğne etkisi 11 12. Günde geçiyor

Siz catlatma ignesi kullanmis miydiniz acaba
Içinizde cok merak varsa gun gun izleye bilirsiniz. Zaten 14cu gune ne kaldi ki. Bugun de yapin yarin da. Igne etkisi kalsa da çoook silik kaliyor. Hamilelik varsa daha bir pembelik oluyor 12ci gune. Ha bi de erken gebelik testi yapmayin. O 15e kadar silik gostere biliyor. Kaset test yapin

Tabi yapılmıştı. 11. günde 211 çıkmıştı. İkizdi.
Çatlatıcı yapılmıştı. 11. günde 211 çıkmıştı. Hayırlısı olsun. Stres yok. Başka şeylerle oyalanmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…