- Konu Sahibi mysterygirl
Merhabalar 12.gun de kan testi cikar mi doktorum 14.gun yaptirmami soyledi. Bekledikce daha stres oluyorum. Catlatma ignesi etkisi gecmis midir teat yaptirsam yaniltici olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Ben 5. gün yaptırmıştım. 34 çıkmıştı. 4, 5 günde belli oluyor olumlu ise. En azından daha az stresli olursun.Merhabalar 12.gun de kan testi cikar mi doktorum 14.gun yaptirmami soyledi. Bekledikce daha stres oluyorum. Catlatma ignesi etkisi gecmis midir teat yaptirsam yaniltici olur mu
Çok merak ediyorsan idrar testi yap canım ama etkisinin geçip geçmediği bilememMerhabalar 12.gun de kan testi cikar mi doktorum 14.gun yaptirmami soyledi. Bekledikce daha stres oluyorum. Catlatma ignesi etkisi gecmis midir teat yaptirsam yaniltici olur mu
Çatlatma iğnesi yapmış mıydınız o kadar erken çıkmaz çatlatma iğnesinin etkisi olur diye biliyorum eğer iğne vurduysanızMerhaba. Ben 5. gün yaptırmıştım. 34 çıkmıştı. 4, 5 günde belli oluyor olumlu ise. En azından daha az stresli olursun.
Bence cıkar canım iğne etkisi 11 12. Günde geçiyorMerhabalar 12.gun de kan testi cikar mi doktorum 14.gun yaptirmami soyledi. Bekledikce daha stres oluyorum. Catlatma ignesi etkisi gecmis midir teat yaptirsam yaniltici olur mu
Evet catlatma ignesi vurmustumÇatlatma iğnesi yapmış mıydınız o kadar erken çıkmaz çatlatma iğnesinin etkisi olur diye biliyorum eğer iğne vurduysanız
Siz catlatma ignesi kullanmis miydiniz acabaMerhaba. Ben 5. gün yaptırmıştım. 34 çıkmıştı. 4, 5 günde belli oluyor olumlu ise. En azından daha az stresli olursun.
Içinizde cok merak varsa gun gun izleye bilirsiniz. Zaten 14cu gune ne kaldi ki. Bugun de yapin yarin da. Igne etkisi kalsa da çoook silik kaliyor. Hamilelik varsa daha bir pembelik oluyor 12ci gune. Ha bi de erken gebelik testi yapmayin. O 15e kadar silik gostere biliyor. Kaset test yapinSiz catlatma ignesi kullanmis miydiniz acaba
Çatlatma iğnesi yapmış mıydınız o kadar erken çıkmaz çatlatma iğnesinin etkisi olur diye biliyorum eğer iğne vurduysanızTabi
Çatlatıcı yapılmıştı. 11. günde 211 çıkmıştı. Hayırlısı olsun. Stres yok. Başka şeylerle oyalanmaya çalışın.Merhaba. Ben 5. gün yaptırmıştım. 34 çıkmıştı. 4, 5 günde belli oluyor olumlu ise. En azından daha az stresli olursun.
evetSiz catlatma ignesi kullanmis miydiniz acaba