Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 12.gun de kan testi cikar mi doktorum 14.gun yaptirmami soyledi. Bekledikce daha stres oluyorum. Catlatma ignesi etkisi gecmis midir teat yaptirsam yaniltici olur mu
Merhabalar 12.gun de kan testi cikar mi doktorum 14.gun yaptirmami soyledi. Bekledikce daha stres oluyorum. Catlatma ignesi etkisi gecmis midir teat yaptirsam yaniltici olur mu
Içinizde cok merak varsa gun gun izleye bilirsiniz. Zaten 14cu gune ne kaldi ki. Bugun de yapin yarin da. Igne etkisi kalsa da çoook silik kaliyor. Hamilelik varsa daha bir pembelik oluyor 12ci gune. Ha bi de erken gebelik testi yapmayin. O 15e kadar silik gostere biliyor. Kaset test yapin
Kan testi yaptirdim 0.1 cikti. Ilk asilama deneyimimdi heralde tup bebek deneyecegiz bilemiyorum pkoluyum ve nasi bi yol izlemeliyiz kafamiz cok karisik