Aşılama Aşılamadan 1hafta sonra ne gibi belirtiler oluyor?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar akıntım varrr bende aşılama yaptrlı 6.gundeyim belim fena agryr daha onceden 5dşüğüm var tutmuşmudur agzmda demir tadı var uyuşma var dilimde anlamadım

merhaba arkadaşlar bende aşılamaya başladım.bugun çatlatma ignesini yaptıracam.çatlatma ignesi yapılacagı gün diger igneni yapıyor musun.birde çatlatma ignesi artı ilişki yazmış doktor.36 saat sonra aşılama yaptıracam bu sperm kalitesini düşürmez mi.bana tavsiye verirseniz sevinirim.öptümm siziii:))))):39:

ben son iğneyi yaptırdığım günün gecesindede çatlatma iğnesini yaptırmıştım bana ilişki önerilmemişti
doktorların uygulamaları çok farklı birininki birini tutmuyor
heyecanlı bir sürece başlıyosun hakkında hayırlı olsun inş .:49::emir_bebek::49:

ben son iğneyi yaptırdığım günün gecesindede çatlatma iğnesini yaptırmıştım bana ilişki önerilmemişti
heyecanlı bir sürece başlıyosun hakkında hayırlı olsun inş .:49::emir_bebek::49:

teşşekkür ederim.aşılamayı yaptırdım.baya bir zormuş:)sıra beklemekte:)

Kızlar akıntım varrr bende aşılama yaptrlı 6.gundeyim belim fena agryr daha onceden 5dşüğüm var tutmuşmudur agzmda demir tadı var uyuşma var dilimde anlamadım

merhaba canım benim bugün 7. günüm gaz sıkışması :17::17: arada da ağrım oluyor sen ne durumdasın

Benm 10.gün dudaklarm kupkuru ağzmda tadm yok gögslrm hassas birde miğdemden acısu gelio vala bilmiorm ama baya kotuym

Benm 10.gün dudaklarm kupkuru ağzmda tadm yok gögslrm hassas birde miğdemden acısu gelio vala bilmiorm ama baya kotuym

Merhaba..tuttumu acaba ins ttmstr.. benmd bgn 5.gnum dun gece isal istifar old mide bulantsi filan cok peeisanm da bunlr snmyrm ttp ttmdgyla alakali dgldr

heyecanlı bir sürece başlıyosun hakkında hayırlı olsun inş .:KK49::KK46::KK49:

heyecanlı bir sürece başlıyosun hakkında hayırlı olsun inş .:KK49::KK46::KK49:

Herkeze slm bende aşılama yaptirdim bugun 5 günüm beklemek cok zor ve korku dolu vakit gecmek bilmiyor prdn ben yeni katildim araniza

arkadaşlar bende ocak 22 de aşılama yaptırdım....yumurtam 21mm iken çatlatma iğnesi vurdu doktar çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşılama yaptı...sonrası hiçbir etki yaşamadım...sadece kabızlık..beklemek çok zor..inşşaallah hepimizin tutar
MERHABA ESSRAAA ;

SENİNLE AYNI DURUMDAYIZ CANIM, ÜZERİNDEN ÇOK ZAMAN GEÇMİŞ AMA MERAK EDİYORUM SENİN DURUMUNU. AŞILAMAN TUTTU MU.

Ben 6 yıllık evliyim 4 yıldır bekledik normal şartlarda olsun diye ama olmadı ne eşimde ne bende sorun bulunmuyor aşılama yaptırdık 22/05/2015 de şuan heyecanlı bir şekilde bekliyoruz hakkımızda hayırlısı artık kasıklarımda arar ara batma oluyor bel ağrım var doktorum normal dedi bu ayın 3/4 gibi kan testi yapılacak bakalım hayırlısı beni tek düşündüren aşılama günü kontrol etmeden işlem yapıldı ve sonrasında ilaç vs birşey söylemedi 13 gün sonra test yaptırıcaz dedi o kadar

Ben 6 yıllık evliyim 4 yıldır bekledik normal şartlarda olsun diye ama olmadı ne eşimde ne bende sorun bulunmuyor aşılama yaptırdık 22/05/2015 de şuan heyecanlı bir şekilde bekliyoruz hakkımızda hayırlısı artık kasıklarımda arar ara batma oluyor bel ağrım var doktorum normal dedi bu ayın 3/4 gibi kan testi yapılacak bakalım hayırlısı beni tek düşündüren aşılama günü kontrol etmeden işlem yapıldı ve sonrasında ilaç vs birşey söylemedi 13 gün sonra test yaptırıcaz dedi o kadar
GENELDE YUMURTA ÇATLAMIŞMI DİYE BAKILMADAN YAPILIYOR NE YAZIK Kİ BU İŞLEM SADECE ZEKAYİ TAHİRDE BİR DR. YUMURTA ÇATLADIKTAN SONRA AŞILAMA YAPMIŞTI Bİ BAYANA O ÇOK DİKKATİMİ ÇEKMİŞTİ. BANA AŞILAMADAN SONRA DOKTORUM CRİNON JEL VERMİŞTİ, ONUN UYGULAMASI DA BİRAZ ZOR.

banada verdi ama bugun başla dedi istersen bazı proflar öneriyor bazıları önermiyor dedi tutunması ile ilgiliymiş

Bana ilk aşılamadan sonra crinone jel ve progestan vermişti doktor (profesör). Bu sefereki uzman, hiçbirşey vermedi. İlki de tutmadı zaten. Dün de ikinciyi oldum. O ilaçlar aslında tutunduktan sonraki prosedürler.
Siz hareketlerinizi kısıtlıyor musunuz aşılamadan sonra, yani acaba olur mu bir yararı? ben mesela uzanmıyorum, gerinmiyorum. Bilmiyorum belki de psikolojik olarak etkiliyorum kendimi. Ve benim soldaydı yumurtam, o tarafta gaz var gibi, gergin gibi.
Ayrıca en merak ettiğim de aşılaması tutan kişide ne gibi belirtiler olduğu? Offf çok zor çok...

Bana ilk aşılamadan sonra crinone jel ve progestan vermişti doktor (profesör). Bu sefereki uzman, hiçbirşey vermedi. İlki de tutmadı zaten. Dün de ikinciyi oldum. O ilaçlar aslında tutunduktan sonraki prosedürler.
Siz hareketlerinizi kısıtlıyor musunuz aşılamadan sonra, yani acaba olur mu bir yararı? ben mesela uzanmıyorum, gerinmiyorum. Bilmiyorum belki de psikolojik olarak etkiliyorum kendimi. Ve benim soldaydı yumurtam, o tarafta gaz var gibi, gergin gibi.
Ayrıca en merak ettiğim de aşılaması tutan kişide ne gibi belirtiler olduğu? Offf çok zor çok...

Merhaba bayanlar bende bugün 3. Aşılamamı yaptırdım bugün 8. Günüm gögüslerimde ağrı var gazım var ve arada kasığımda batma oluyor ama ben bu belirtileri diğer aşılamalarımdada hissettim acaba yine tutmadımı moralim çok bozuluyo Rabbim hepimizin yardımcısı olsun umarım bir cevap vern olur

Merhaba bayanlar bende bugün 3. Aşılamamı yaptırdım bugün 8. Günüm gögüslerimde ağrı var gazım var ve arada kasığımda batma oluyor ama ben bu belirtileri diğer aşılamalarımdada hissettim acaba yine tutmadımı moralim çok bozuluyo Rabbim hepimizin yardımcısı olsun umarım bir cevap vern olur
Arkadaşım kimseden belirti bekleme benim 4 gebeligim oldu düdüklü sonuçlandı benim belirtilerim bambaşka seninki bambaşka olur bende aşılama yaptırdım 7. günüm bugün iğnelerin etkisi 10 günde geçtiği için su an hersey hormonal sakin Aldanma inan sonra çok yıkıcı oluyor benim gebeligim de tek belirti baş dönmesi olur ama bi başkasında daha farklı Rabbim büyük bol dua et Allah yardımcımız olsun

Back
X