Canım öyle dördüncü günde filan tutma olmuyor beşinci haftada kese altıncı haftada çocuk oluşuyor şuan benim on dördüncü günüm sadece rahim duvarim kalınlaşmış ve kan değerlerim yükseliyorkızlar benim aşılamanın 4. günü bugün dünden beri akintim ve sırt agrım var o kadar erken şeyler olması normal acaba doktorum ikiz tutabilir felan demişti acaba tuttu mu diyorum kendi kendime ama çok heveslenmekte istemem ilk aşılama deneyimim bu deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
hmm anladım bana 12. gün test yaparsın dedi de doktor ben ader gecikmesini beklesem mi bilmiyorum ya senin ilk aşılama da mi tuttu çoğu yerde okudum hep 2. 3. de tutmuş hep ama bana doktorum hep olumlu konuşup sağlıklısin ve gencsin diyip durdu yani tutacakmış gibi konuştu bir yandan da birşey bilmese beni umutlandirmazdi diyorum kafam karışık yani anlıyacağınCanım öyle dördüncü günde filan tutma olmuyor beşinci haftada kese altıncı haftada çocuk oluşuyor şuan benim on dördüncü günüm sadece rahim duvarim kalınlaşmış ve kan değerlerim yükseliyor
Evet canım ilk aşılma. Ben ilk yedinci gün yaptım silik çıtı.sekizinci gün kan verdim 1.44 çıktı geldim ağladım üzüldüm.11.gün 12. Gün net iki çizgi çıktı 13. Gün beta 330 ...14.gün 544 çıktı ama şuan bayarm olduğu için kendi doktoruma gidemedim randevum 14 undeydi dün gece bir kanamam oldu acile gittim devam eden bir kanama yok kan idrar her şey normal dendi zaten kese beşinci kalp atışı altıncı hafta dedi şuan sadece rahim duvarin kalınlaşmış dendihmm anladım bana 12. gün test yaparsın dedi de doktor ben ader gecikmesini beklesem mi bilmiyorum ya senin ilk aşılama da mi tuttu çoğu yerde okudum hep 2. 3. de tutmuş hep ama bana doktorum hep olumlu konuşup sağlıklısin ve gencsin diyip durdu yani tutacakmış gibi konuştu bir yandan da birşey bilmese beni umutlandirmazdi diyorum kafam karışık yani anlıyacağın
Yani umutlanın çok dua edin ve bu işin oluşumunun sizin eşinizin doktorunuzun ne yaparsa yapsın elinde olmadığını kabul edin.Rabbim ol dersen olur benim için de ol diyin .ben devlette aşılama yaptırdım sekiz buçukta çağırıldım ona kadar sperm yıkama beklemeliymişim .Ama ürolog eşime sperm ver demedi saat on oldu ne zaman cağırcaksınız dediğimde spermler geldi mi dedi bize kimse bir şey demedi dedim.eşim gitti verdi saat 11.40 geliyordu ve bende stres hat safhadaydı .içerisi stajyer öğrenci doluydu.sıkışık olunması gerekmiş bana demediler bir de buna diyor sen dört saat burdaydın nasıl sıkışmadın çünkü yarım saat önce idrara çıkmıştım.öğle arasï girecekti ve ben Avrupa yakasından Anadolu yakasına gelmiştim ise geri dönmem gerekecekti.panik üstüne panik çatala çıktım stajyer aleti sokamadı .geldi tam sıkışık olmadığımdan spermler geri geliyor itiyor dedi bir ebe karnıma bastırdı ulturason aleti ile.benden sonra bir kişi daha vardı neyse tamam gitti dediler beş dakika bacaklarını kıs uzan sonra kalk dediler.ama ben o içeriye atma işlemi olurken sanki bir kapını açıldığını ve çocuğumun ordan girdiğini hissettim.Hemen eve gelemedim toplu tasimalar yürüme mesafeleri vapurlar sonra tekrar toplu taşıma vs ..ayakta da baya kaldım eşime de sinir olmuştum iki saat boş bekledim ya yumurtam catladiysa vs.eve geldim saatlerce ağladım .sonra normal hayatına devam ettim alışveriş yapıp poşetlerde taşıdım 11. Gün idarar testini yapmadan önce büyük poşet kumanya alışverişi yapıp gelmiştim.Ama çok şükür .ama biz çatlatma iğnesi den iki saat sonrada birhmm anladım bana 12. gün test yaparsın dedi de doktor ben ader gecikmesini beklesem mi bilmiyorum ya senin ilk aşılama da mi tuttu çoğu yerde okudum hep 2. 3. de tutmuş hep ama bana doktorum hep olumlu konuşup sağlıklısin ve gencsin diyip durdu yani tutacakmış gibi konuştu bir yandan da birşey bilmese beni umutlandirmazdi diyorum kafam karışık yani anlıyacağın
yaaa nasıl sevindim rabbim bu süreci hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallahÇatlatma dan iki saat sonra da birlikte olduk .aşılama günü olmayın demişlerdi biz eve gelince de olduk .vs sonuçta Rabbim ol dedi oldu şükür.Ama bekleyiş isteyiş bitmiyor şimdi kese oluşsun kalbi atsın diye bekliyoruz
geç olsun güç olmasın dedim hep kismete asiri inanırım ben bide mikrocipli yaptırdım şansı arttırıyor diye spermler daha kaliteli yıkamıyormuş söyle birşey de var benim adetim hiç şaşmaz bu doktora gidcegimde 4 gün gecikmiştim ve aşılamaya 2. gün başlaniyormus ben gittiğimde ilk günümdü bence bu bir işaretti bana içim çok rahat nedense olmazsa da hiç uzulmuycem rabbim en iyisini bilir ama bana dua et olur mu sende umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin ❤yaaa nasıl sevindim rabbim bu süreci hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallahcanım valla ben özelde yaptırdım doktorum ve hemsirelerim işlemden önce beni gayet bilgilendirdiler spermlerin nasıl yikanacagina kadar doktorum o kadar pozitif ki hemşiremde şahsi numarasını bile verdi işlemi yaparken her adımı bana anlatıp yaptı doktorum bu konuda şanslıydım ben 15-20 dk o şekilde kaldım sonra kalktım ama rapor aldım iş yerimden bu haftayı sakın geçirmek için nedense içim çok rahat umarım rabbim nasip eder yazmıştır inşallah evladı kaderime mahrum kalmayalım da
Aminnn sağ ol canım benim.şuan kaçıncı günün darısı başınayaaa nasıl sevindim rabbim bu süreci hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallahcanım valla ben özelde yaptırdım doktorum ve hemsirelerim işlemden önce beni gayet bilgilendirdiler spermlerin nasıl yikanacagina kadar doktorum o kadar pozitif ki hemşiremde şahsi numarasını bile verdi işlemi yaparken her adımı bana anlatıp yaptı doktorum bu konuda şanslıydım ben 15-20 dk o şekilde kaldım sonra kalktım ama rapor aldım iş yerimden bu haftayı sakın geçirmek için nedense içim çok rahat umarım rabbim nasip eder yazmıştır inşallah evladı kaderime mahrum kalmayalım da
bugün 5. günüm işte dahaAminnn sağ ol canım benim.şuan kaçıncı günün darısı başına
Aminnn sağ ol canım benim.şuan kaçıncı günün darısı başına
Oldu karnında ve goguslerimde ateş içten yanma sandalye ve koltukta yaygın bir şekilde oturabiliyordum düz oturunca karnım batıyordu .sağlı sollu kramp bıçak saplanır gibi kasıklarıma ağrılar girdi.iki üç gün ağzımda para tadı oldu ama ben orucum diye sandım .o tat hala daha var bel ve sırt ağrılarım devam ediyor.uyku hali biri ile msjlasirken otuz otuz beş dakika uykuya geçiyordum.gögüşlerde hassasiyet ve damarlar çıkmaya başladı .belden üstüm yanarken ayak paramak uçlarım buzdu bu havada çorap patik giydim.İnşallah RABBİM hepimizi sevindirirPeloalico bugün asilamada benimde 5.günüm.Acaba tuttu mu diyorum..bekliyorum öyle.Safrankokusu asilama sonrasi sizin belirtiniz oldu mu hiç?Benim biraz ayakta kalınca kasıkta gerginlik.arada sol kasığımda yanma batmalar oluyor gibi
Allah hayirla sonuclandirsin ben altıncı günden itibaren idrarda bakmaya başladım silikte olsa çıktı.11.gün 12. Gün netti 13. Gün kanda çıkı.Rabbım sana da aynı şekilde yaşatsın inşallahbugün 5. günüm işte daha
Ayyy benimde öyle olmuştu ikinci günü gel demişti benim ikinci günün pazara geliyordu bir şey oldu ilk gunun pazar oldu ikinci pazartesi her şey Allah'tan o günü zamanı bazı sebepler kılarak ayarlıyor biz içindeyken anlamıyoruz ama vakitsiz yaprak bile dalından düşmüyorgeç olsun güç olmasın dedim hep kismete asiri inanırım ben bide mikrocipli yaptırdım şansı arttırıyor diye spermler daha kaliteli yıkamıyormuş söyle birşey de var benim adetim hiç şaşmaz bu doktora gidcegimde 4 gün gecikmiştim ve aşılamaya 2. gün başlaniyormus ben gittiğimde ilk günümdü bence bu bir işaretti bana içim çok rahat nedense olmazsa da hiç uzulmuycem rabbim en iyisini bilir ama bana dua et olur mu sende umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin ❤
Amin inşallah dua niyetine olsun inslalah.Bende de ara ara oluyor işte bakalım kısmet.once bir kimyasal gebelik sonucu düşük oldu iinslalah güzel haberler veririm bu seferOldu karnında ve goguslerimde ateş içten yanma sandalye ve koltukta yaygın bir şekilde oturabiliyordum düz oturunca karnım batıyordu .sağlı sollu kramp bıçak saplanır gibi kasıklarıma ağrılar girdi.iki üç gün ağzımda para tadı oldu ama ben orucum diye sandım .o tat hala daha var bel ve sırt ağrılarım devam ediyor.uyku hali biri ile msjlasirken otuz otuz beş dakika uykuya geçiyordum.gögüşlerde hassasiyet ve damarlar çıkmaya başladı .belden üstüm yanarken ayak paramak uçlarım buzdu bu havada çorap patik giydim.İnşallah RABBİM hepimizi sevindirir
Ayyy benimde öyle olmuştu ikinci günü gel demişti benim ikinci günün pazara geliyordu bir şey oldu ilk gunun pazar oldu ikinci pazartesi her şey Allah'tan o günü zamanı bazı sebepler kılarak ayarlıyor biz içindeyken anlamıyoruz ama vakitsiz yaprak bile dalından düşmüyorgeç olsun güç olmasın dedim hep kismete asiri inanırım ben bide mikrocipli yaptırdım şansı arttırıyor diye spermler daha kaliteli yıkamıyormuş söyle birşey de var benim adetim hiç şaşmaz bu doktora gidcegimde 4 gün gecikmiştim ve aşılamaya 2. gün başlaniyormus ben gittiğimde ilk günümdü bence bu bir işaretti bana içim çok rahat nedense olmazsa da hiç uzulmuycem rabbim en iyisini bilir ama bana dua et olur mu sende umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin ❤
Amin inşallah rabbim nasip etsin inşallah Allah öl dese olurAmin inşallah dua niyetine olsun inslalah.Bende de ara ara oluyor işte bakalım kısmet.once bir kimyasal gebelik sonucu düşük oldu iinslalah güzel haberler veririm bu sefer
kısmet rabbim hayırlısını versin insallahhhAyyy benimde öyle olmuştu ikinci günü gel demişti benim ikinci günün pazara geliyordu bir şey oldu ilk gunun pazar oldu ikinci pazartesi her şey Allah'tan o günü zamanı bazı sebepler kılarak ayarlıyor biz içindeyken anlamıyoruz ama vakitsiz yaprak bile dalından düşmüyor
Amin inşallah rabbim nasip etsin inşallah Allah öl dese olur
aminn inşallahkısmet rabbim hayırlısını versin insallahhh
merhaba öncelikle rabbim bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin belirtiler kaçıncı günden itibaren başladı acaba sizdeaminn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?