Aşılama aşılamadan erken belirti yaşayan var mı kızlaaarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu ay olmadıysa eğer bende gelecek ay yumurta çatlatma tedavisi ve aşılama olacam bu ay hiç bişey kullanmadım geçen ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm sadece olmadı kendiliğinden aşırı kasık ağrılarım oldu dün hatta ağrıdan o kadar halsiz düştüm ki yataktan kalkamadım bugün daha iyiyim ama sağ kasığımda batma şeklinde ağrı var adete de daha 8 gün var dün gebelik testi yaptım negatifti çok mu erken yaptım sizce

12 gün sonra kanda pozitif çıktı çok çükür Rabbim herkesi sevindirsin inşallah

merhaba öncelikle rabbim bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin belirtiler kaçıncı günden itibaren başladı acaba sizde
Amin hepimizi inşallah benim ertesi gün şişlik karainda belde sırtta ateş sağlı sollu gören kramplar oldu altıncı gün silik dokuzuncu gün net çıktı 12. Gün kanda 330 oldu

Amin hepimizi inşallah benim ertesi gün şişlik karainda belde sırtta ateş sağlı sollu gören kramplar oldu altıncı gün silik dokuzuncu gün net çıktı 12. Gün kanda 330 oldu
Çok sevindim sizin adiniza cevabınız için de saolun. Benim ilk üç gün kasik ağrım oldu sonrasında ara ara kasik ağrısı devam etti arada bir bele vurdu avuçlarım yanıyor ateş saçıyor sanki birde üçüncü gün gecesi beş altı damla pembe kanama oldu beşinci gün test yaptim iğnenin etkisi devam ediyor biliyorum ama pozitifi gördüm bugün sekizinci gün test yaptım varla yok arası çıktı korkuyorum negatif olacak aşılamam diye biraz uzun oldu kusura bakmayın

Yok normal bu belirtiler bende de olmuştu sadece kanam 14 gün olmuştu az o da normal dedi doktor inşallah sizin de olur

Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah Cnm kan testine kadar belirtin oldumu hiç akıntın da artma falan

Ben beş dk zor uzandım öğlen arasına gireceklerdi benden sonra bir kişi vardı vs ben işlem sırasında pek umutlu olamadım nedense ama dedim Allah ım senin elinde dile olsun ve çok şükür darısı başına kaçıncı günün benim dokuzuncu sekizinci gün evdeki testte çıkmıştı 12.gun kanda çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…