evet canım eğer değer olarak baktırırsan kesin sonucu öğrenebilirsin.ben vajinal jel kullanıyodum öle fazla bir akıntım yoktu zaten normaldede olmazdı..inş. hamilesindir canım .
bende 14 temmuzda aşılama yaptırdım dün idrar testi yaptırdım negatif çıktı bugünde adet sancılarım arttı çok sinirliyim bu seferde olmadı galiba
slm arkadaşlar 14temmuzda aşılama yaptırdım ve yarın sonuç belli olacak çok korkuyorum kasıklarım çok ağrıyor bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Ya bende 13 ünde yaptırdım..Çıkarmı ki kan testi yapsam??? Doktor nie bekle diyo anlamadım.Ama çok merak ediyorummmmeyvahedigeldismile
bende bugün kan testi verdim yarın belli olacak ama adet sancısı gibi ağrım var ne yapacam çok telaşlı endişeliyim allah yardımcımız olsun
bende bugün kan testi verdim yarın belli olacak ama adet sancısı gibi ağrım var ne yapacam çok telaşlı endişeliyim allah yardımcımız olsun
sonuc ne oldu ecem..ya kime baksam test yaptuircam deyip kaybolmus sonucunu da yazin bi zahmet meraktayiz":)a.s
Ben sonucunu yazayım caım. Aşılamam tuttu.5 haftalık hamileyim..Rabbim isteyen herkese versin inşallah...
cok sevindim harika bi haber bu...ins ben de ay ni sonucu alirimsempatiksalakcinni
bugun asilamamin 12.gunu..goguslerim inanilmaz sisti ve hassaslasti..busabah baktim yesil damarlar da var bir iki tane..ve dunden beri midem yaniyor bulaniyor..bugun oruc bile tutamadim dun fenalasinca..Allah affetsin..pazartesi test yaptirmam gerekiyor ogune kadar adet olmazsam ama hic istem,iyorum test yapmak..olursam adet olurum zaten olmazsam hamileyimdir...sifir sonucunu gormeye dayanamamsenağlamaamiiin en kısa zamanda inşallah..
boshayallersmile
bugun asilamamin 12.gunu..goguslerim inanilmaz sisti ve hassaslasti..busabah baktim yesil damarlar da var bir iki tane..ve dunden beri midem yaniyor bulaniyor..bugun oruc bile tutamadim dun fenalasinca..Allah affetsin..pazartesi test yaptirmam gerekiyor ogune kadar adet olmazsam ama hic istem,iyorum test yapmak..olursam adet olurum zaten olmazsam hamileyimdir...sifir sonucunu gormeye dayanamamsenağlama
canım üzme kendini yap testini olsun bitsin takma bu kadar kafana. bak benimde günüm gelmiş olsa bende yapacam, ama ben daha 19una kadar beklemem lazım. üzme kendini, allahdan hayırlısı neyse onu iste bi tanesi, bu ay olmazsa bile allahın bir bildiği vardır.
tesekkur edrrim canim iyi dileklerin icin..bugun test yapmayi dusundum acikcasi ama adet gunum 15 i..2 gun var..gerci pahalli olan testlerde cikiyormus..aldirsammi esime simndi kafam karistiyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?