bu gecikme sik sik yasaniyorsa kist falan olabilir..doktor catlamiyor deyip nedenini soylemedi mi?hsg cekilmenin inan bana hiiic bi zorlugu yok..eskidenmis aci cekerlermis aletler simdiki gibi olmadigi icin..korkmana hic gerek yokoylede ne bılıyım ben kendımı cozdum artık adetlerım gecıkmeye basladı 9 gun atmaya basladı son 8 aydır fılan kendı kendıme bak yumurtlamam oluyor fakat bence catlamıyor dıyıp duruodum doktora gıttım doktorda bana aynısı dedı
yanı vajınal muayene sık sık gırerım bır acı hıssetmem ama ne bılıyım urktum bır kre pskolojıkman hazır hıssedemıom kendımı ılaclar elımde duruo
bu gecikme sik sik yasaniyorsa kist falan olabilir..doktor catlamiyor deyip nedenini soylemedi mi?hsg cekilmenin inan bana hiiic bi zorlugu yok..eskidenmis aci cekerlermis aletler simdiki gibi olmadigi icin..korkmana hic gerek yok
progestan uyku ve uyusukluk yapiyor ben de kullaniyorum..hadi bakalim insallah ikimiz de hamileyizdir..ya ne zormus bebek yapmak kesinlikle boyle seyler yasiycagimi dusunmezdim..1 yil 2 aylik evliyim hic korunmadik bile geri ilk 5 ay kist oldugundan dolayi duzensiz adetlerim vardi sonra gittim doktora..pko oldugunu ogrendim bende..sende sorun neydi..esinin spermografisine baktirdinizmi?bilmiyorumkismile
evliligin basindan beri tedavi goruyorsun yani...ya ne enteresan bisey su pko..ne olcagi konusunda doktorlar bile bisey diyemiyor..ganol f vuruldum ben bu ay..doktor cok yumurtada gelisebilir ic gelismeyebilir de dedi..pkolularin vercegi cevap kestirilemiormus..sonra gelismiyor iptal edelim erken ikisi birden gelisti..oyle asilama oldum iste..yarin sonucu alinca paylasirim..sen de 20 sinde yaptir test bence:enbuyukkk:benimde sorunum pko 2 yıllık evliyim 2 yıldan beri tedavi oluyorum. inşallah bu ay ikimizde hamile kalırız canım. bu arada eşimde sorun yok, baktırmıştık ona
evliligin basindan beri tedavi goruyorsun yani...ya ne enteresan bisey su pko..ne olcagi konusunda doktorlar bile bisey diyemiyor..ganol f vuruldum ben bu ay..doktor cok yumurtada gelisebilir ic gelismeyebilir de dedi..pkolularin vercegi cevap kestirilemiormus..sonra gelismiyor iptal edelim erken ikisi birden gelisti..oyle asilama oldum iste..yarin sonucu alinca paylasirim..sen de 20 sinde yaptir test bence:enbuyukkk:
bende yumurtam çatladığından beri akıntı var, ki adet günüme 4 gün kaldı ve aslında akıntım olmaması lazım, çok enteresan buldum bi o kadarda rahatsiz edici bu sıcak havada.ama öncede demiştim, yorum yapmayacam :)
ben daha öncede klomen kullmıştım, hatta 4 tane günde ama hiç yumurtamda büyüme olmamıştı. şimdiyse günde 2 tane kullandım bi tane ideal boyutlarda 2 tanede küçük, pko gerçekten çok ilginç bir rahatsizlikzemuszemuszemuszemus
benim kan gelmeye basladi...peceteye bulasti baya koyu kirmizi kan..az az geliyo simdi..sokuluyorum sanirim
sakın üzlme, allahdan hayırlısı, inşallah bi daha ki ay tutar ama bak ne diycem. bunu çok okudum, tedaviyi bıraktıkdan sonra, yani iğne tedaviyi iğne etkisin, gçstermeye 2 ay devam ediyormuş kimisi tedaviyi bırakınca hamile kalmış
karnima igneler batiyor sanki kan geliyor ama adet gibi sokulemedim hala...bulasiyor sadece pede..off allahim insallah kist degildir hadi bebekten vazgectim
canım inşallah kist değildir. ama ben umudumu yitirmedim, belkide hamilesindir üstüne görme gibi bişeydir... hadi inşallah. sonucu paylaşmaya unutma sakın. benim eşim zorlamıyor tedaviye o benden çok istiyor ama hormon ve ilaçdan yana değil
insallah oyledir canim..simdi baktim dunun rengine donmus aciiik pembe..kan rengi diil..bi gariplik var anlamadim???sonucu paylasicam tabiki burda ol hep takip et:)destege ihtiyacim var kimseye anlatamiyorum:kedi:
burdayım canım merak etme. bi yandan ev topluyorum bi yandan sayfa güncelliyorum. demin dışarı çıktım 2 tane gebelik testi aldım....çatlıyorum çatlıyorum ben offff
simdi doktorumu aradim anlattim durumu.test sonucumu sordu cikmadi dedim..cikinca konusalim gebe kalsan da kanama olabilir dedi
aramakla çok iyi etmişin canım. ben testi yapmıycam bugün ama belki yarın sabah niyetim varucuzlardan aldım, çünkü onlara güvenmiyorum, hani mantiken anlamıyorum, hassas test nasıl olcakda göstercek diye :d
kanindaki gebelik hormonunu adet gelmeden olcebiliyor o testler..neyse ya bekle bence..ben sancidan yerimde duramiyorum suan..ilac da almiyim diyorum ama agirlasirsa alirim..baya baya kanama oluyorum fakat feci bi sanci giriyor..ustune gorenlerin agrisi olmuyordu bildigim kadariyla
valla kuzum bişey diyemiycem ya... keşke şu testin sonucu çıkmış olsada bilsek en azından ne yapılcağını bilirdik o zaman...benimde akıntım halen devam ediyor, anlamadım gitti, normalde adet önce kup kuru olurdum ben, progestan mı yaptı ki acaba
progestan arttiriyor akintiyi evet..benim de oyle olmustu..sonucu aldim ben koca bir sifir...doktoru ariycam birazdan..bu macera da boylece bitmis oldumafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?