Aşılama Aşılamadan kaç gün sonra hamilelik belli oluyor??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu gecikme sik sik yasaniyorsa kist falan olabilir..doktor catlamiyor deyip nedenini soylemedi mi?hsg cekilmenin inan bana hiiic bi zorlugu yok..eskidenmis aci cekerlermis aletler simdiki gibi olmadigi icin..korkmana hic gerek yok

bu gecikme sik sik yasaniyorsa kist falan olabilir..doktor catlamiyor deyip nedenini soylemedi mi?hsg cekilmenin inan bana hiiic bi zorlugu yok..eskidenmis aci cekerlermis aletler simdiki gibi olmadigi icin..korkmana hic gerek yok

evet ıste canım yumurtam catlamadıgı ıcın kıste cevırıo ara sıra o yuzden adetlm atıo normalde saatı saatıne bılırdım adetlerımı dusuk yasadım bır kere ondan sonra duzensızlestı gecen sene mayıs ayında dusuk yaptım

benimde sorunum pko 2 yıllık evliyim 2 yıldan beri tedavi oluyorum. inşallah bu ay ikimizde hamile kalırız canım. bu arada eşimde sorun yok, baktırmıştık ona

benimde sorunum pko 2 yıllık evliyim 2 yıldan beri tedavi oluyorum. inşallah bu ay ikimizde hamile kalırız canım. bu arada eşimde sorun yok, baktırmıştık ona
evliligin basindan beri tedavi goruyorsun yani...ya ne enteresan bisey su pko..ne olcagi konusunda doktorlar bile bisey diyemiyor..ganol f vuruldum ben bu ay..doktor cok yumurtada gelisebilir ic gelismeyebilir de dedi..pkolularin vercegi cevap kestirilemiormus..sonra gelismiyor iptal edelim erken ikisi birden gelisti..oyle asilama oldum iste..yarin sonucu alinca paylasirim..sen de 20 sinde yaptir test bence:enbuyukkk:

bende yumurtam çatladığından beri akıntı var, ki adet günüme 4 gün kaldı ve aslında akıntım olmaması lazım, çok enteresan buldum bi o kadarda rahatsiz edici bu sıcak havada.ama öncede demiştim, yorum yapmayacam :)

ben daha öncede klomen kullmıştım, hatta 4 tane günde ama hiç yumurtamda büyüme olmamıştı. şimdiyse günde 2 tane kullandım bi tane ideal boyutlarda 2 tanede küçük, pko gerçekten çok ilginç bir rahatsizlikzemuszemuszemuszemus

benim kan gelmeye basladi...peceteye bulasti baya koyu kirmizi kan..az az geliyo simdi..sokuluyorum sanirim

benim kan gelmeye basladi...peceteye bulasti baya koyu kirmizi kan..az az geliyo simdi..sokuluyorum sanirim

sakın üzlme, allahdan hayırlısı, inşallah bi daha ki ay tutar ama bak ne diycem. bunu çok okudum, tedaviyi bıraktıkdan sonra, yani iğne tedaviyi iğne etkisin, gçstermeye 2 ay devam ediyormuş kimisi tedaviyi bırakınca hamile kalmış

esim tedaviyi biraktirmiyorki bana..igneden de ilaclardan da hormonlaran da biktim..bi kendi halime kalayim istiyorum kimbilir vucudum nelerle mucadele ediyor zorluyoruz resmen bebek diye ..o da veriyor cevabini:)az once test yaptirdim sanirim 2 gibi cikar sonuc..tabi sifir yada 1 falan cikcagina adim gibi eminim..:hulya:

karnima igneler batiyor sanki kan geliyor ama adet gibi sokulemedim hala...bulasiyor sadece pede..off allahim insallah kist degildir hadi bebekten vazgectim

karnima igneler batiyor sanki kan geliyor ama adet gibi sokulemedim hala...bulasiyor sadece pede..off allahim insallah kist degildir hadi bebekten vazgectim

canım inşallah kist değildir. ama ben umudumu yitirmedim, belkide hamilesindir üstüne görme gibi bişeydir... hadi inşallah. sonucu paylaşmaya unutma sakın. benim eşim zorlamıyor tedaviye o benden çok istiyor ama hormon ve ilaçdan yana değil

insallah oyledir canim..simdi baktim dunun rengine donmus aciiik pembe..kan rengi diil..bi gariplik var anlamadim???sonucu paylasicam tabiki burda ol hep takip et:)destege ihtiyacim var kimseye anlatamiyorum:kedi:

insallah oyledir canim..simdi baktim dunun rengine donmus aciiik pembe..kan rengi diil..bi gariplik var anlamadim???sonucu paylasicam tabiki burda ol hep takip et:)destege ihtiyacim var kimseye anlatamiyorum:kedi:

burdayım canım merak etme. bi yandan ev topluyorum bi yandan sayfa güncelliyorum. demin dışarı çıktım 2 tane gebelik testi aldım....çatlıyorum çatlıyorum ben offff

burdayım canım merak etme. bi yandan ev topluyorum bi yandan sayfa güncelliyorum. demin dışarı çıktım 2 tane gebelik testi aldım....çatlıyorum çatlıyorum ben offff

yapicakmisin test simdi?hassas testlerden mi yoksa 5 ytl lik miucuz olansa bosuna yapip moralini bozma..19 unda bile cikmaz varsa bile..benim karnim cok fena agriyor ayni adet sancisi ama sanki gobegimden asagiya bi ip cekiliyor..kalkinca aciyor ..tahlikl sonucunu netten bakicam habire guncelliyorum ne tembeller ya hala yok sonuc

simdi doktorumu aradim anlattim durumu.test sonucumu sordu cikmadi dedim..cikinca konusalim gebe kalsan da kanama olabilir dedi

simdi doktorumu aradim anlattim durumu.test sonucumu sordu cikmadi dedim..cikinca konusalim gebe kalsan da kanama olabilir dedi

aramakla çok iyi etmişin canım. ben testi yapmıycam bugün ama belki yarın sabah niyetim var ucuzlardan aldım, çünkü onlara güvenmiyorum, hani mantiken anlamıyorum, hassas test nasıl olcakda göstercek diye :d

aramakla çok iyi etmişin canım. ben testi yapmıycam bugün ama belki yarın sabah niyetim var ucuzlardan aldım, çünkü onlara güvenmiyorum, hani mantiken anlamıyorum, hassas test nasıl olcakda göstercek diye :d

kanindaki gebelik hormonunu adet gelmeden olcebiliyor o testler..neyse ya bekle bence..ben sancidan yerimde duramiyorum suan..ilac da almiyim diyorum ama agirlasirsa alirim..baya baya kanama oluyorum fakat feci bi sanci giriyor..ustune gorenlerin agrisi olmuyordu bildigim kadariyla

valla kuzum bişey diyemiycem ya... keşke şu testin sonucu çıkmış olsada bilsek en azından ne yapılcağını bilirdik o zaman...benimde akıntım halen devam ediyor, anlamadım gitti, normalde adet önce kup kuru olurdum ben, progestan mı yaptı ki acaba

progestan arttiriyor akintiyi evet..benim de oyle olmustu..sonucu aldim ben koca bir sifir...doktoru ariycam birazdan..bu macera da boylece bitmis oldumafoldumben

progestan arttiriyor akintiyi evet..benim de oyle olmustu..sonucu aldim ben koca bir sifir...doktoru ariycam birazdan..bu macera da boylece bitmis oldumafoldumben

üzülme canım... allah hayırlısını versin... bence eşinle iyice otur konuş akşama, 1-2 ay mola ver ve hiç düşünme sonra tekrar devam edersiniz. sakın üzme kendini, bendede bu ay tolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileutmadı diye düşünüyorum, öyle içime doğuyor.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…