Aşılama Aşılamadan kaç gün sonra hamilelik belli oluyor??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bende 29 martta aşılama yaptırdım 19 gün sonra kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama
doktorum beklememi ilacın etkisiyle pozitif çıkabileceğini söyledi sizce 19 gün ekenmi test yapmak için lütfen bana bi bilgi verin

kızlar ben de dün aşılama yaptırdım daha önce yumurta takibi yapıldı maalesef tutmadı. bakalım inşallah bu sefer olur

selam arkadaşlar benimde ilk aşılamam 9 gün oldu aşılama yaptıralı ne zaman belli olur bilmiyorum sabırsızlıkla güzel haber bekliyorum rüyalarıma giriyor inşallah hepimiz bebeciklerimizi alırız kucağımıza acaba gebelik belirtisi kaç gün sonra olur nasıl anlaşılır

biraz hissediyorsun tabi ama öyle günlerce ağrısını sürdürecek cinsten değil ben bi hafta önce oldum ilk iki gün biraz ağrı oluyo hafif kanamayla birlikte sonrası normal hayata dönüyosun tabi ağır iş yapmaman kaydıyla inş ona gerek kalmaz normal yolla hamile kalırsın

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun bir yazı yazdım bulabilirseniz, 2 aşılama tecrübemle ilgili, şimdi ben burda şunu söyliyim kısaca ilk aşılamada 10 gün sonra adet oldum ikincisinde ise aşılamadan 15 gün sonra yani bugün! adet oldum hatta kimyasal düşükmüş çünkü iki gün öce yani aşılamadan sonra 13. günde 13 yani pozitifti beta hcg ama bugün baktırdım 0'a düşmüş koca bir sıfır yani hamilelik sevincim 2 gün sürdü. çok kötüyüm çok! size tavsiyem bence normal adet tarihiniz 1 hafta geçsin öyle baktırın kanda bile yoksa benim gibi, dalga geçer gibi bi hamile bi hamile değil olmak çok koyuyor

arkadaslar benim adet gunlerim ayin 14 -17si arasi...ben ayin 11inde asilama oldum cunku yumurtam gec buyudu,merak ettigim bi konu var herkes adeti 1hafta gecince test yaptiriyor,benimkide 21ine denk geliyor fakat doktorum ayin 27sinde kan tahlili yaptirmami istedi,onemli olan adet gecikmesimi yoksa asilamadan sonraki 15gunmu anlayamadim dogrusu???

QUOTE=serap 23;14337402]arkadaşım aşılama öncelikle doğal yolla hamile kalınmazsa uygulanan yardımcı üreme yolu.buda doktorun karar vermesine müteakip adetin 2. gününden itibaren yumurta geliştirme iğneleriyle başlıyor bu iğneler karından kendi kendine vurularak yapılıyor(ama çok can acıtmıyor).iğneler yumurtalar yaklaşık 20 mm olana kadar devam ediyor bunuda 3-4 günde bir dr. kontrolü ile yapılıyor.yumurta olgunlaşması ile çatlatma iğnesi yapılıyor.ertesi günde eşinle birlikte aşılama için gidiliyor.eşinden örnek alındıktan sonra sana transfer edilecek ama korkma acı falan yok yani korkulacak hiçbirşey yok 4 saat sonra dinlenme sonunda eve gidebilirsin bol bol dinlen inşallah hepimeze hayırlısı olur.[/QUOTE]

günaydın arkadaşalr ben de aranıza yeni katıldım. bebek istiyoruz ama olmuyor aşılama denedik, 13.05.2013 tarihinde yaptırdık artık hayırkısı, inşallah rabbim bana ve tüm isteyenlere verir. ancak senin anlattığın gibi 4 saat dinlenme vermediler bana 20 dk bekletip gönderdiler. bol bol dinlen de demediler normal hayatındaki gibi devam et dedi dr.
hatta ertesi gün işime devam ettim.
14. gün belli olur denmiş artık5-6 gün sonra kan tahlili yaptıracağım

test yaptırdın mı?sonucu paylaşırsan çok sevinirim.benim de 13 gün oldu aşılama yaptıralı.bugün test yaptırıcam artık beklemek istemiyorum.

hayırlı olsun inşallah kucagına alırsın bende dün oldum suan beklıyorum ama senin gibi oldum hiç ümitim yok inşallah sonu güzel olur allahım herkese nasip etsin

canım hayırlı olsun çok seviniyorum böyle haberlere..bende aşılama yaptıralı bugun 14 gun ama korkuyorum test yaptırmaya...

çok sağol.korkma hiç ve sonuç olumsuz olursa da üzülme lütfen.tekrar denersin.benim 2. aşılamamdı.ilkinde üzülmüştüm tutmadığı için.2.sinde kafama takmıcam,olana kadar denerim,sağlığım iyi olsun yeter dedim.
olumlu düşünürsen senin de güzel haberlerini alacağıma eminim..

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun. benim bebeğimde aşılama ben 14. gün kanda beta hcg değerine baktırarak öğrenmiştim.umarım bebeğin seninledir.

canım bende fazla belirti yok bugün 8 gün oldu sen nasıldın cevap yazarsan sevinirim allahım kucagına almanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…