slm arkadaslar bi sorum olcak karina igne vurulurken rastgelemi vuruluyor yoksa belli sabit bir yeremi vuruluyo
10 nisanda aşılama olup 24 nisanda test yaptık pozitif çıktı şükür:)
Slm arkadaşlar...Aşılama nasıl yapılıyor?...Bende hamilelik için uğraşıyorum..doktorum eğer doğal yolla kalamazsan sana aşılama yaparım dedi..sizler bizzat bu işi yaşamış tecrübe edinmişsiniz.o yüzden beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum kızlar...aşılama yapılırken canı yanıyormu insanın...teşekkürler...bir an evvel inşallah hepimiz hamile kalırız...:ecrin_bebek:
Kızlar merhaba. Bu konuyu açan benim.. Yazdıklarınızı okuyorum da şöyle bir çk değil birkaç ay öncesi aynen bende sizin gibi şeylerle boğuşuyodum. Çok şükür Rabbim yüzüme güldü. 1,5 aylık hamileyim şu anda. Kimisi pko su olduğunu yazmış kimisi beklemede ama adet belirtisi olduğunu. Bende pko yoktu çok şükür. Hatta tedavi sürecimde çatlatması iğnesi dahi vurunmadım hiç. 3 ay seraphone hapını yuttum. İşe yaramadı. Doktorum aşılamayı tavsiye etti sonra. Geçen ay aılama yaptık. Çok korkarak gittim acaba canım yanar mı acaba tutar mı??? Masaya yattığımda çok stresliydim. Ama okadar kısa sürede oldu bitti ki ben bile anlayamadım ne ara yaptığını. Sonrasında kalkıp evime döndüm. İki hafta kadar işyerimden izin aldım. Doktorum gerekmediğini söyledi ama ben garantiye almak istedim. Çünkü 6 senelik evliyim ve 6 senedir çocuğumuz olmuyordu. O adet sancılarının aynısı bende de oldu. Hatta hiç beklemiyodum hamile olmayı. Tuvalete seferliyodum sürekli bu sefer kesin oldum diye. Göğuslerim şişti acıdı, karnım ağrıdı belim ağrıdı, aynı adet belirtilerim oldu yani. Ha bu gün ha yarın derken 3 gün geçti adetim. Eşimin ablası zorladı bi test yap çıkar mutlaka diye. İnanmak istemedim aklım sıra bi 5-6 gün bekliyip kan testi yapıcam. Aklımı karıştırdılar bi dedim yapayım idrar testi. İki çizgi çıkınca gülme krizine tutuldum resmen. İdrar testine inanmadım ertesi günü gittim kan testi yaptım onda da hamile çıktım. Ona da inanmadım Kastamonu ya doktoruma kadar gittim. Ultrasonda bebeğimin kesesini görünce inandım artık. Size söyliycem hiç umudunuzu yitirmeyin. Ben çok umutsuz başladım en başında ama çok şükür sonucumu aldım bakın. Daha aranızda 2-3 senelik evli olanlar var. Acele etmeyin Rabbim hayırlı zamanını bilir. Ben sürekli dua etmeye bile çekiniyodum artık Allah a karşı. Ben istiyorum o vermiyor zorluyomuyum acaba die düşünüyodum. Evet çok zorlamayın ama duanızı da eksik etmeyin. Hamile olduğumu öğrendiğimde tanımasamda bu forumda olup bebek özlemi çeken herkese dua ettim. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi duyarız. En önemli şey kafa rahatlığı bunu unutmayın...Sevgilerimle..olumunekankayizsmile
slm inşallah güzel haber verirsin cevabını beklıyoruztest yaptırdın mı?sonucu paylaşırsan çok sevinirim.benim de 13 gün oldu aşılama yaptıralı.bugün test yaptırıcam artık beklemek istemiyorum.
slm,sonuç pozitif:)keseyi gördüm umarım her şey yolunda gider.
canım hayırlı olsun çok seviniyorum böyle haberlere..bende aşılama yaptıralı bugun 14 gun ama korkuyorum test yaptırmaya...
canım hayırlı olsun çok seviniyorum böyle haberlere..bende aşılama yaptıralı bugun 14 gun ama korkuyorum test yaptırmaya...
canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun. benim bebeğimde aşılama ben 14. gün kanda beta hcg değerine baktırarak öğrenmiştim.umarım bebeğin seninledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?