Aşılamadan sonra 8-14 gün arası sabırsızları :)

Merhaba benimde ilk asilamam 9. Günüm goguslerim ve kasiklarim agridi bir hafta bugünde belim ve goguslerim agriyo sadece hamilemiyim acaba çok merak ediyorum. İnş bebeğimiz tutunmuştur bizlere...

Merhaba kızlar benimde 11 günüm idrar testinde negatif çıktı haftaya kontrolum var ilk günlerde daha çok ağrım vardı şimdi pek yok goguslerim aciyo progestan fitil sabah akşam kullanıyorum ilk aşılama ve her şeyi belirti zannediyorum

Merhaba kizlar benimde 8.gunum. 3gundur sabah buyugumu yaparkan vajinadan kan geliyo.(kabizlik sorunum var). Birde asilamanin basindan ber dinmeyen agrilarim. Icimden çalı geciyo sanki sok siddetli. Sizde de kanamasi olup hamile kaldigini ogrenen var lutfen yardim edinnn

Bilmiyorum görüp cevap veren olur mu dün çat.iğnesinin 9 günü aşılamanın 7 günüydü. Sırf ilacın etkisiyle o iki çizgiyi görmek istedim size saçma gelir belki ama öyle. Neyse yaptım ama tabi ki negatif o morel bozukluğuyla fırlattım testi yere bi saat sonra çöpe atmak için aldım ikinci çizgi hafifte olsa çıkmış. Tabi ki bından hamileyim sonucu çıkmaz ama çok mutlu oldum yine de. Çünkü normal de hiç böyle Bişey olmazdı. Bekleyip göreceğiz Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın :anne:

Bilmiyorum görüp cevap veren olur mu dün çat.iğnesinin 9 günü aşılamanın 7 günüydü. Sırf ilacın etkisiyle o iki çizgiyi görmek istedim size saçma gelir belki ama öyle. Neyse yaptım ama tabi ki negatif o morel bozukluğuyla fırlattım testi yere bi saat sonra çöpe atmak için aldım ikinci çizgi hafifte olsa çıkmış. Tabi ki bından hamileyim sonucu çıkmaz ama çok mutlu oldum yine de. Çünkü normal de hiç böyle Bişey olmazdı. Bekleyip göreceğiz Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın :anne:

Asude 1991 ikimizde ayni gun asilama olmusuz.benimde bugun asilamamin 7.gunu.catlatma ignesinin 9. gunu.bende sirf o ikinci cizgiyi gormek icin idrar testi yaptim.asilamanin 3. Gununden itibaren hergun 1 tane yaptim. 3.gunu cizgi cok koyuydu.5.gunden sonra azaldi.dun ve bugunde hafif silik cikti.catlatma ignesinin etkisi yavas yavas geciyor sanirim.doktorum 10 mayista kan testi yaptirmami soyledi.beklemek cok zor.insallah allahim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder bizede isteyen herkesede.

Asude 1991 ikimizde ayni gun asilama olmusuz.benimde bugun asilamamin 7.gunu.catlatma ignesinin 9. gunu.bende sirf o ikinci cizgiyi gormek icin idrar testi yaptim.asilamanin 3. Gununden itibaren hergun 1 tane yaptim. 3.gunu cizgi cok koyuydu.5.gunden sonra azaldi.dun ve bugunde hafif silik cikti.catlatma ignesinin etkisi yavas yavas geciyor sanirim.doktorum 10 mayista kan testi yaptirmami soyledi.beklemek cok zor.insallah allahim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder bizede isteyen herkesede.
Kendim gibi hisseden birini bulmak ne güzel. Bu sabah test yaptım bende artık hiç yok o ikinci çizgi hayırlısı demekten başka çarem yok. Senin de ilk aşılaman mı canım bugün de yaptın mı test

Kendim gibi hisseden birini bulmak ne güzel. Bu sabah test yaptım bende artık hiç yok o ikinci çizgi hayırlısı demekten başka çarem yok. Senin de ilk aşılaman mı canım bugün de yaptın mı test
Bu sabah yine idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti.benim gobek deligimin yaninda sol tarafimda sizlama basladi.oyuzden doktora gittim bugun.doktor catlatma ignesinden olabilir dedi.igneyide o tarafa yapmistim cunku.gitmisken dayanamadim beta hcg yaptirdim.sonucu yarim saat once aldim 2.80 cikmis.cok buyuk hayal kirikligi yasadim.benim anlayamadigim su.idrarda neden ikinci cizgi cikiyor.ilacin etkisi olsa bu etki kandada cikmazmiydi.kafam iyice karisti.moralimde bozuldu.sende durumlar nasil

Bu sabah yine idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti.benim gobek deligimin yaninda sol tarafimda sizlama basladi.oyuzden doktora gittim bugun.doktor catlatma ignesinden olabilir dedi.igneyide o tarafa yapmistim cunku.gitmisken dayanamadim beta hcg yaptirdim.sonucu yarim saat once aldim 2.80 cikmis.cok buyuk hayal kirikligi yasadim.benim anlayamadigim su.idrarda neden ikinci cizgi cikiyor.ilacin etkisi olsa bu etki kandada cikmazmiydi.kafam iyice karisti.moralimde bozuldu.sende durumlar nasil
Benimde ilk asilmam bu arada.anlatsam roman olur.biz asilama icin doktorum muayenehanesine gittik esimle.ilk rahim filmi cekti.sonra onumuzdeki ay asilama yapalim dedi.o ay adetim gelmedi.1 ay gecikmeli geldi.adetim gelince gittik asilama icin puregon igneye basladi doktor.14 gun 150 lik vurdum gobekten.ayriyeten biosteron gunde 3 defa kullandim.14 gun catlatma ignesi yaptim.asilama sabahi doktor asilamaya hazirladi beni.serumla girisi yikadi.sonra isleme baslick.rahim agzini bir turlu bulamiyor.hemsire diyor ki hocam ekrandan takip edin takiliyor ucu diyor yok.bende giruyorum ekrandan rahime girmedi o ince boru.neyse rahime bile girmeden yapti asilamayi.2 tane hemsire vardi birbirlerine anlamsizca napiyo bu der gibi bakiyolardi.o an anladim doktorun yanlis teknikle yaptigini.sonra yaptiktan sonra asilamayi icinden serum akti bolca.dedim ciktimi butun spermler.yok o serumdu dedi.biyle sacmalik olurmu ya.o serumun suyu ile hepsi disari cikti.bir cay bardagi kadar vardi serum suyu.zaten rahimin icine bile bırakmadı spermleri.cok moralim bozuldu.bide iyi olsun diye ozele gittik.ama asilamayi ozel bir tup bebek merkezinde yapti.oranin hemsireleri olana bitene sasirinca iyice moralim bozuldu.rahim agzim darmis.bu kadar zormu ya rahim agzina girmek.cok pismanim o doktira gittigime.muayene ucreti kan tahlili ucrwti rahim filmi ilaclar asilama derken tam 4.000 tl mizi yedi.ama hakkimi helal etmiyorum.doktoruda ifsa ediyorum.şukran cakmak.ankarada muayenehanesi var.asla tavsiye etmiyorum.belkide tutmicakti zaten ama teknigini duzgun yapmamasi cok canimi sikti.halada moralim cok kotu

Bence değerin çok düşük değil belki erken olduğu için düşüktür bi kaç gün sonra yine yaptır inşallah hamiledirsin. Ben çok anlamıyorum ama hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallah. Bende bugün adet ağrıları başladı bu ağrı olduysa bende kesin adet olucam insan kendini biliyo zaten sabah ki test de negatifti hayırlı

Back
X