Aşılama Aşılamadan sonra bel ağrısı nedeni

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Feride63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
193
42
48
27
Selam kızlar ins tercubeliler yazar ben 5 gündür aşılama oldum ve belim dündendir çok kötü ayakta duramıyorum ve belim sağ tarafı sağ da iki yumurtam var di 21 mm ve belim sag tarafı ağrıyor neden acaba tutunmadimi bebis

Selam kızlar ins tercubeliler yazar ben 5 gündür aşılama oldum ve belim dündendir çok kötü ayakta duramıyorum ve belim sağ tarafı sağ da iki yumurtam var di 21 mm ve belim sag tarafı ağrıyor neden acaba tutunmadimi bebis
Test yaptın mı sonuç ne ☺️ benimde bugün 2. Günüm aşılamada sadece yumurtalığm ağrıyor başka bir şey yok sürekli uzanıyorm ayağa kalkmamaya çalışıyorum

Test yaptın mı sonuç ne ☺️ benimde bugün 2. Günüm aşılamada sadece yumurtalığm ağrıyor başka bir şey yok sürekli uzanıyorm ayağa kalkmamaya çalışıyorum
Henüz yapmadım cnm bugün 12 günüm adet gününü bekliyorum adet belirtilerim var ayın 21 de olmasam yaopacam

Umarım sıkı sıkı türünü bebisin sana canm bol bol dinlen kabak cegirdegi ye havuç suyu ic

Bende 2 defa aşılama oldum canım bel ağrıları kasık ağrıları gayet normal benim tutmamıştı ama tuttuğu zamanda ağrı oluyor inşallah senin bebişin tutar 🤲🏻😊

Bende 2 defa aşılama oldum canım bel ağrıları kasık ağrıları gayet normal benim tutmamıştı ama tuttuğu zamanda ağrı oluyor inşallah senin bebişin tutar 🤲🏻😊
İnşallah cnm ilk günler çok ağrıyordu şimdi agri yok muhtemelen benim de tutmadı hayırlısı olsun

Kuzum valla tüm regl belirtilerimi yaşıyorum yani olursa mucize olur
Hafif bel ağrısı, kasık ağrısı oluyor benimde tutmadı. İnsanları başarısı çok düşük birşeyle yıpratıyorlar. Gereksiz yere hormon veriyorlar. Aşılama işinin tamamen kalkması lazım bence... Hastaları olumsuz etkiliyor her yönden. Tup bebek yapsınlar bitsin gitsin ne uğraştırıyor aylarca insanları...

Hafif bel ağrısı, kasık ağrısı oluyor benimde tutmadı. İnsanları başarısı çok düşük birşeyle yıpratıyorlar. Gereksiz yere hormon veriyorlar. Aşılama işinin tamamen kalkması lazım bence... Hastaları olumsuz etkiliyor her yönden. Tup bebek yapsınlar bitsin gitsin ne uğraştırıyor aylarca insanları...
Benim geçti bel ağrısı Bencede boşa zaman kaybı asilimadan para kazanıyorlar para kazanmak için herşey yaparlar

O kadar haklısın ki boşu boşuna insanın psikolojisini bozuyorlar hemde paralar gidiyor onlarada direk tüp bebek hiç gerek yokmuş aşılamaya bende 2 kere yaptırdım yeni hüsran aonuç

O kadar haklısın ki boşu boşuna insanın psikolojisini bozuyorlar hemde paralar gidiyor onlarada direk tüp bebek hiç gerek yokmuş aşılamaya bende 2 kere yaptırdım yeni hüsran aonuç
Düşün 36 yaşındayım hala tahlillerim normal diye aşılamayla uğraştırıyorlar. Geçen zamanı bana kim verecek. Olmazsa git evlat edin der postalarlar umurlarında bile degil

Ben yedi kere klomen ile denedim tutmadı. Bir kere aşılama ile oldum.yune hüsran bir kere tüp bebek denedim düşükle sonuçlandı bu ay inşallah yine tüp Bebek yaşımın 23 olması birşey dgstrmiyor. Her tedawide beş altı yumos olmasına rağmen olmuyor. Tüp bebek te otuz yumurta dan üç kalması ayrı bir durum zaman kaybetmeyin. Tüp bebek aşılamadan daha iyi tamm tüp bebeğe göre uygun fiyatı ama normal.iliskidrn farkı yıkanmış sperm leri koyuyorlar ama deymez. Okdr yikiliyoryz kim bizi dogrultacak

Back
X