Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptın mı sonuç neSelam kızlar ins tercubeliler yazar ben 5 gündür aşılama oldum ve belim dündendir çok kötü ayakta duramıyorum ve belim sağ tarafı sağ da iki yumurtam var di 21 mm ve belim sag tarafı ağrıyor neden acaba tutunmadimi bebis
Henüz yapmadım cnm bugün 12 günüm adet gününü bekliyorum adet belirtilerim var ayın 21 de olmasam yaopacamTest yaptın mı sonuç nebenimde bugün 2. Günüm aşılamada sadece yumurtalığm ağrıyor başka bir şey yok sürekli uzanıyorm ayağa kalkmamaya çalışıyorum
Umarım sıkı sıkı türünü bebisin sana canm bol bol dinlen kabak cegirdegi ye havuç suyu icTest yaptın mı sonuç nebenimde bugün 2. Günüm aşılamada sadece yumurtalığm ağrıyor başka bir şey yok sürekli uzanıyorm ayağa kalkmamaya çalışıyorum
Ayy inşalah canım hepimizin sıkı sıkı tutunur da hayırlısıyla kucağımıza alırızUmarım sıkı sıkı türünü bebisin sana canm bol bol dinlen kabak cegirdegi ye havuç suyu ic
Bende 2 defa aşılama oldum canım bel ağrıları kasık ağrıları gayet normal benim tutmamıştı ama tuttuğu zamanda ağrı oluyor inşallah senin bebişin tutarSelam kızlar ins tercubeliler yazar ben 5 gündür aşılama oldum ve belim dündendir çok kötü ayakta duramıyorum ve belim sağ tarafı sağ da iki yumurtam var di 21 mm ve belim sag tarafı ağrıyor neden acaba tutunmadimi bebis
İnşallah cnm ilk günler çok ağrıyordu şimdi agri yok muhtemelen benim de tutmadı hayırlısı olsunBende 2 defa aşılama oldum canım bel ağrıları kasık ağrıları gayet normal benim tutmamıştı ama tuttuğu zamanda ağrı oluyor inşallah senin bebişin tutar![]()
Dur hemen öyle kötü düşünme gün doğmadan neler doğarİnşallah cnm ilk günler çok ağrıyordu şimdi agri yok muhtemelen benim de tutmadı hayırlısı olsun
Kuzum valla tüm regl belirtilerimi yaşıyorum yani olursa mucize olurDur hemen öyle kötü düşünme gün doğmadan neler doğar![]()
Hafif bel ağrısı, kasık ağrısı oluyor benimde tutmadı. İnsanları başarısı çok düşük birşeyle yıpratıyorlar. Gereksiz yere hormon veriyorlar. Aşılama işinin tamamen kalkması lazım bence... Hastaları olumsuz etkiliyor her yönden. Tup bebek yapsınlar bitsin gitsin ne uğraştırıyor aylarca insanları...Kuzum valla tüm regl belirtilerimi yaşıyorum yani olursa mucize olur
Benim geçti bel ağrısı Bencede boşa zaman kaybı asilimadan para kazanıyorlar para kazanmak için herşey yaparlarHafif bel ağrısı, kasık ağrısı oluyor benimde tutmadı. İnsanları başarısı çok düşük birşeyle yıpratıyorlar. Gereksiz yere hormon veriyorlar. Aşılama işinin tamamen kalkması lazım bence... Hastaları olumsuz etkiliyor her yönden. Tup bebek yapsınlar bitsin gitsin ne uğraştırıyor aylarca insanları...
Test yaptın mı ne oldu merak ettimİnşallah cnm ilk günler çok ağrıyordu şimdi agri yok muhtemelen benim de tutmadı hayırlısı olsun
Adet oldum cnm olmadı malesefTest yaptın mı ne oldu merak ettim![]()
cidden.. Ay ya Sağlık olsun sıkma canını vardır bi hayırAdet oldum cnm olmadı malesef
Hayırlısı olsun cnmcidden.. Ay ya Sağlık olsun sıkma canını vardır bi hayır ☺ bi bakarsın bu ay olur inşallah
O kadar haklısın ki boşu boşuna insanın psikolojisini bozuyorlar hemde paralar gidiyor onlarada direk tüp bebek hiç gerek yokmuş aşılamaya bende 2 kere yaptırdım yeni hüsran aonuçHafif bel ağrısı, kasık ağrısı oluyor benimde tutmadı. İnsanları başarısı çok düşük birşeyle yıpratıyorlar. Gereksiz yere hormon veriyorlar. Aşılama işinin tamamen kalkması lazım bence... Hastaları olumsuz etkiliyor her yönden. Tup bebek yapsınlar bitsin gitsin ne uğraştırıyor aylarca insanları...
Düşün 36 yaşındayım hala tahlillerim normal diye aşılamayla uğraştırıyorlar. Geçen zamanı bana kim verecek. Olmazsa git evlat edin der postalarlar umurlarında bile degilO kadar haklısın ki boşu boşuna insanın psikolojisini bozuyorlar hemde paralar gidiyor onlarada direk tüp bebek hiç gerek yokmuş aşılamaya bende 2 kere yaptırdım yeni hüsran aonuç