- Konu Sahibi mimo55megi
-
Doktorun dediği gibi 14. günü beklemelisin. çatlama iğnesi malesef çift çizgiyi belirginleştiriyor.. progestan hormonu yükseldiği içinde idrarda değer yüksek çıkıyor..
az daha bekle.. Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir[/QU
amin insallahh Allah isteyen herkese versin burda okuduklarima göre 9 veya 10 günde eksiki ignenin geciyormus bu benim 2. asilamam birincisindede 10. gün kan tahlili yaptirmistim 1,00 negatif cikmisti bunda 6.gün yaptirdigimda 6,9 cikti ama ben ona fazla güvenmedim tabii daha cok erken dedim igneden olmali arkadaslarim dün idrar testi yap bu sefer kesin cikar dediler bende yaptim hafifde olsa iki siyah cizgi cikti yinede bi ümit insan 10 senedir test yapiyorum ilk defa iki cizgi cikti mutlu etti beni insallah kisa sürmez Allahtan ümit kesilmez ben tutuguna inaniyorum daha dogrusu inanmak istiyorum
insallah hamilesindir arkadasim ama catlatma ignesinin etkisi 9,10 gun sonra gidiyo bende bu igneden kullandigim icin yaptigim testlerden biliyorum 2 ay sonra filan banada asilama yapilacak umarim bebesin gobisindedir....
merhaba arkadaslar burda daha cok yaniyim bana yardimci olursaniz sevinirim 10.11.11 de asilama oldum 6. gün sonra basimin agirisi yüzünden kan testi yaptirdim ve 6,9 cikti hastanede doktor asilama tutmus sevnie bilirsiniz dedi ama eve geldigimde doktorumu arayip dedim oda yumurta catlama ignesinden olabilir 14. günü beklemeniz lazim dedi düm yine dayanamayip idrar testi yaptiridim ve ikinci cizgi hafif solukta olsa cikti simid ben hamilemiyin deyilmiyimmm nolur tecrübesi olan söylesin yoksa catliyacammmm :))))
bugün dayanamayip tekrar idrar tesi yaptim 12. günüm vee yine hafif ikinci cizgi cikti paketinde hafif ikici ciksada hamilesiniz diyo hamilemiyim deyilmiyimmmmmm
cnm tebrik ederim hamilesin demek ben 9.gun ve 10.gun test yaptigimda ignenin etkisi gecmisti negatif cikmisti zaten hamilede degildim ama sen 12.gun yapmissin cok cok tebrik ediyorum cnm darisi bize artik
evet cnm 2 aşılamamda da yaptım ikiside tutmadı 12. günümde öğrendim 3. de de aynısını yapcam boşuna beklemek istemiyorum çünküAşılama nın 12.gün yapılan kan testi kesin sonuç verir mi
Offf off napcaz biz ya bnde c.tesi yaptırcam 2 si tutmadı çok merak ve korku var senin kaçıncısı tutmadı cnmDün 12. Günüm dü kan testi yaptım sonuç 1.86 offf kafayı yemek üzereyim ne zormuş yaa allahım yardım et bize
canım erken deilmi ben haftaya çarşamba perşembe falan yaptırcam adet olmazsam eger, aynı gün aşılama olmuştuk hatırlıyomusn :)Offf off napcaz biz ya bnde c.tesi yaptırcam 2 si tutmadı çok merak ve korku var senin kaçıncısı tutmadı cnm
Cnm ya daha önceden deneyimliyim 2 aşılamamda da öyle yapmıştım boşuna bekleyip stres olmak istemiyorum hafta sonu bakıyorum hep depresyondan 2 günde çıkayım diye :)canım erken deilmi ben haftaya çarşamba perşembe falan yaptırcam adet olmazsam eger, aynı gün aşılama olmuştuk hatırlıyomusn :)
hmm anladım, inşallah bu sefer pozitifi görürsün canım :) sonucu yaz olurmuCnm ya daha önceden deneyimliyim 2 aşılamamda da öyle yapmıştım boşuna bekleyip stres olmak istemiyorum hafta sonu bakıyorum hep depresyondan 2 günde çıkayım diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?