Aşılama Aşılamadan sonra hareket etmemelimi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
katılıyorum sana mavirüyacım ben 3 kere yaptırdım hastanedeki yarım saat yetiyomuş sonrası allaha kalmış şimdi tüp bebek deniycem ondanda bi beklentim yok allah nezaman uygun görürse ozaman diyorum inş hepimizin bir gün bebeği olur...

merhabalar AayseA sen tüp bebekle mi hamile kaldın acaba merak ettim

off kızlar sizin sözlere katılıyorum benim aşılamaya pek güvenim kalmadı olumsuz sonuc aldım cok mutsuzum doktorumda ne aradi ne sordu ben sonucumu haber verdim insanın böyle durumlarda ilgiye cok ihtiyacı oluyo ama nerdeeee

Arkadaşlar ben 6 yıldir çocuk istiyorum olmuyo tedavi göruyorum olmuyo poliskistik overim var klomen ilaç kullandım 2 gun önce çatlatlma iğnesi yapildi birtane sağ tarafimdaki yumurtam gelisiyo 17 mlm bilmiyorum hamile kalmak icin yeterlimi bilen varsa cvplaya bilirmi eger buay hamile kalamazsam önümuzdeki ay 2ci aşılamam yapilicak

Arkadaşlar ben 6 yıldir çocuk istiyorum olmuyo tedavi göruyorum olmuyo poliskistik overim var klomen ilaç kullandım 2 gun önce çatlatlma iğnesi yapildi birtane sağ tarafimdaki yumurtam gelisiyo 17 mlm bilmiyorum hamile kalmak icin yeterlimi bilen varsa cvplaya bilirmi eger buay hamile kalamazsam önümuzdeki ay 2ci aşılamam yapilicak
Canm kismetse olr benmde klomenle oldu asilamam tek yumurtyla hamile kalan ck kisi var ben brda okudum hatta olmucak buyumedi dyip tedaviyi yarida kesen insanlar hamile kalmis kismet yani allah yazdysa o anda tutmustr zatn

Arkadaşlar ben 6 yıldir çocuk istiyorum olmuyo tedavi göruyorum olmuyo poliskistik overim var klomen ilaç kullaniyorum 2 gun önce çatlatla iğnesi yapildi birtane sağ tarafimdaki yumurtam yumurtam gelisiyo 17 mlm bilmiyorum hamile kalmak icin yeterlimi bilen varsa cvplaya bilirmi eger buay hamile kalamazsam önümuzdeki ay 2ci aşılamam yapilicak
Canm kismetse olr benmde klomenle oldu asilamam tek yumurtyla hamile kalan ck kisi var ben brda okudum hatta olmucak buyumedi dyip tedaviyi yarida kesen insanlar hamile kalmis kismet yani allah yazdysa o anda tutmustr zatn
Amin insallah canim insallah olur cok istiyorum önümüzdeki aya yapicak ikinci asilamam oluyo iki gun oluyo çatlatma ignesini yaptirali 17 cm yetermi diye kafam karisti senin yumurtan kac cmdi

Arkadaşlar ben 6 yıldir çocuk istiyorum olmuyo tedavi göruyorum olmuyo poliskistik overim var klomen ilaç kullaniyorum 2 gun önce çatlatla iğnesi yapildi birtane sağ tarafimdaki yumurtam yumurtam gelisiyo 17 mlm bilmiyorum hamile kalmak icin yeterlimi bilen varsa cvplaya bilirmi eger buay hamile kalamazsam önümuzdeki ay 2ci aşılamam yapilicak

Amin insallah canim insallah olur cok istiyorum önümüzdeki aya yapicak ikinci asilamam oluyo iki gun oluyo çatlatma ignesini yaptirali 17 cm yetermi diye kafam karisti senin yumurtan kac cmdi
18di canm benm asilama ne zaman yapilcak benm catlatma ignrsinn 2.gunu yapildi

18di canm benm asilama ne zaman yapilcak benm catlatma ignrsinn 2.gunu yapildi
Canim drktorum buay bi klomenle ve çatlatma iğnesiyle deneyelim yumurtan iyi belki buay asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsin dedi eger gebelik olmazsa önümüzdeki aya yapalim dedi

Bisey sorcam aşılamada adını hatırlamiyorum ama pahali bir igneydi günlük göbekten yaptırmisti bir kutu iğneyi canım seninde boylemi yapildi

Bisey sorcam aşılamada adını hatırlamiyorum ama pahali bir igneydi günlük göbekten yaptırmisti bir kutu iğneyi canım seninde boylemi yapildi
Ewt canm yumurtalarm gelistgi zaman ovitrelle igne yapildi catlatma ignesi sonra 2 .gun asilama yapildi

Selam kizlar bnde dun asilama yaptrdm ama doktrm bigun oncesi aksam 7de catlatma ignesi yaptrdi ertesi gun 12gbide asilamam oldu 36saat beklemedi braz kafam karisti.bide dun surekli yattm bgnde dikkat ettm ama yrn ev tasicaz ve illaki is yaparm diye dusunuyorm szce bi zarari olurmu uzun sure ayakta kalmanin yrulmanin

İyi akşamlar kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah yarın bende ilk aşılamamı olacağım inşallah tutar

Merhaba arkadaşlar ☺ ben 17 Mart da aşılama oldum. Bu güne kadar kasiklarim da ağrı oldu. Nedenini bilen var mı acaba. Yada başına bole bişi gelen var mı. Teşekkürlee☺

Back
X