- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
Vala verdim vermicektim amaBugün mü vereceksiniz kanı
Cikolata kisti devlette aldirma ihtimalin yokmu laporoskopik aliyolar genelde ckk gecmis olsunnnnnbende çikolata kisti var baya da büyük aslında doktorlar da aşılama da şansımın çok az olduğunu söylüyor ama tüp bebek için maddi durumumuz yok mecburen aşılama yaptırıyoruz
daha önce sağ tarafımdan ameliyat oldum şimdi ki kistim sol tarafımda doktorlar ameliyat olmamı önermiyorlar yalnızca çok çok iyi bir onkoloji doktoru bulursan yaptır dediler oda çok zor o yüzden hamile kalmaktan başka çarem yok onun içinde en iyi çözüm tüp bebek yani tutmayacağını düşünme sebebim bu yüzden sonucun ne zaman çıkacakmış senin :)Cikolata kisti devlette aldirma ihtimalin yokmu laporoskopik aliyolar genelde ckk gecmis olsunnnnn
İnşaallah pozitif sonuçlar alırız hep birlikte ayın 12 sinde oldunuz değil mi aşılamayı evde kendiniz test yaptınız mıVala verdim vermicektim ama
Daha var canim dua edin yaaaaaadaha önce sağ tarafımdan ameliyat oldum şimdi ki kistim sol tarafımda doktorlar ameliyat olmamı önermiyorlar yalnızca çok çok iyi bir onkoloji doktoru bulursan yaptır dediler oda çok zor o yüzden hamile kalmaktan başka çarem yok onun içinde en iyi çözüm tüp bebek yani tutmayacağını düşünme sebebim bu yüzden sonucun ne zaman çıkacakmış senin :)
13nde oldum vala canim gecen senle yazistik sanki 14.gun demistimde erken verdim bence negatif ama bakalim sen yaptin miİnşaallah pozitif sonuçlar alırız hep birlikte ayın 12 sinde oldunuz değil mi aşılamayı evde kendiniz test yaptınız mı
Evet erken demiştiniz ben de cesaret edemedim yarını bekleyeceğim galiba evde kendim yapıcam olursa kan veririm pko mu vardı sizde13nde oldum vala canim gecen senle yazistik sanki 14.gun demistimde erken verdim bence negatif ama bakalim sen yaptin mi
Negatif canim pko yoktuEvet erken demiştiniz ben de cesaret edemedim yarını bekleyeceğim galiba evde kendim yapıcam olursa kan veririm pko mu vardı sizde
kaç çıktı değerin canım kaçıncı aşılaman buMalesef gene olmadi kizlar ins sizlerin tutar dualarim sizlerle..
Ilk asilama 11.gun <2 yaziokaç çıktı değerin canım kaçıncı aşılaman bu
2 den az o zaman yanlış anlamadıysam hiç üzülme hayırlısıyla bu ay olur inşallahIlk asilama 11.gun <2 yazio
Bu ay asilama yaptirmam canim acikcasi bu surecte eşim nedense benim stresime cok ortak olamadi o yuzden bu ay yaptirmayi dusunmuyorum2 den az o zaman yanlış anlamadıysam hiç üzülme hayırlısıyla bu ay olur inşallah
Anladım canım öyle olunca insanın hevesi de kalmıyor seni çok iyi anlayabiliyorumBu ay asilama yaptirmam canim acikcasi bu surecte eşim nedense benim stresime cok ortak olamadi o yuzden bu ay yaptirmayi dusunmuyorum
Vala ben artik ne hissettigimide sasirdim bilmiyorum artik napiyim olmuyo okdr caba gosteroyosun olmuyo alttan muayenden korkan ben neler neler yaptirdim olmuyo napiyim ...... olmucak galibaAnladım canım öyle olunca insanın hevesi de kalmıyor seni çok iyi anlayabiliyorum
İlk aşılamam tutmadığın da inan bende aynı senin gibi düşünmüştüm yanlış hatırlamıyorsam sende bir problem yoktu en azından eninde sonunda bir gün olacak biliyorsun bak ben tutamayacağını bildiğim halde 2. Aşılamamı yaptırdım ki aynı senin gibi son ana kadar alttan muayene ettirmedim korkudan normal bi grip olduğumda bile iğne vermeyin diye yalvarırım korkudan ama kendi kendime iğneler vuruyorum artık üstelik senin gibi eşimde destek olmuyor bak mesela aşılamadan bi sonraki gün ilişkiye girin gün aşırı devam etsin dedi ama daha hiç ilişki olmadı sende içini ferah tut illaki olacak BirgünVala ben artik ne hissettigimide sasirdim bilmiyorum artik napiyim olmuyo okdr caba gosteroyosun olmuyo alttan muayenden korkan ben neler neler yaptirdim olmuyo napiyim ...... olmucak galiba
Vala biraz gergin bi donemden gectigimiz icin belkide sagol arkadasim bizimde asilamadan snra olmadi bide eV tasidik baya zordu yani adeti bekliyorum ama gitmicem artik gidersemde ozele giderim bi ugrassinlar da anlasinlar bence lafa gelince herkes istiyo cocukİlk aşılamam tutmadığın da inan bende aynı senin gibi düşünmüştüm yanlış hatırlamıyorsam sende bir problem yoktu en azından eninde sonunda bir gün olacak biliyorsun bak ben tutamayacağını bildiğim halde 2. Aşılamamı yaptırdım ki aynı senin gibi son ana kadar alttan muayene ettirmedim korkudan normal bi grip olduğumda bile iğne vermeyin diye yalvarırım korkudan ama kendi kendime iğneler vuruyorum artık üstelik senin gibi eşimde destek olmuyor bak mesela aşılamadan bi sonraki gün ilişkiye girin gün aşırı devam etsin dedi ama daha hiç ilişki olmadı sende içini ferah tut illaki olacak Birgün
aynen öyle kesinlikle ben ilk aşılamamı özelde yaptırmıştım doktorum yine iyiydi ama açıkcası üniversite hastanesinden daha memnun kaldım hemşireler sekreterler çok daha iyi ve güler yüzlüydü bu ay adet olunca birz dinlenin kendinizi toplayın diğer ay gidin daha rahat olursunuzVala biraz gergin bi donemden gectigimiz icin belkide sagol arkadasim bizimde asilamadan snra olmadi bide eV tasidik baya zordu yani adeti bekliyorum ama gitmicem artik gidersemde ozele giderim bi ugrassinlar da anlasinlar bence lafa gelince herkes istiyo cocuk
Aynen canim bende oyle dusunuyorum belimde okdr agriodukiaynen öyle kesinlikle ben ilk aşılamamı özelde yaptırmıştım doktorum yine iyiydi ama açıkcası üniversite hastanesinden daha memnun kaldım hemşireler sekreterler çok daha iyi ve güler yüzlüydü bu ay adet olunca birz dinlenin kendinizi toplayın diğer ay gidin daha rahat olursunuz
her adet olacağınız da ağrır mı yoksa ilaç falan mı kullanıyorsunuz acaba benim normalde adet olacağım zaman sancım olurdu fitilden mi bilmiyorum kasık ağrım sürekli oluyorAynen canim bende oyle dusunuyorum belimde okdr agrioduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?