- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
Yarin 26.gunum genelde 26 27 28 te olurum bazen cok nadir daha erken yada gec olur ama cok cok nadir .. cumaya kadar olurum heralde senin kac gun var canimİnşallah öyledir canım ya anneler hissedermiş daha çok var mı adet gününe
2 gün daha bekle bakalım canım 6 Aralık adet tarihim canım bakalım hastalanacak mıyımYarin 26.gunum genelde 26 27 28 te olurum bazen cok nadir daha erken yada gec olur ama cok cok nadir .. cumaya kadar olurum heralde senin kac gun var canim
Ben kam vermicektim arkdslar israr etti cunku biliyodum negatif ciksada adete kadar umudum olcak snra bide adete uzulcem diyede
Aynen canim adet olurum muhtemelen ins senin tutar vala burda olumlu sonuxlar gordukce tanimiyorum ama cok seviniyorum2 gün daha bekle bakalım canım 6 Aralık adet tarihim canım bakalım hastalanacak mıyım
al benden de o kadar valla konuları tek tek okuyorum hamile kalanları görünce çok seviniyorum Allahım bize de nasip et diye dualar ediyorumAynen canim adet olurum muhtemelen ins senin tutar vala burda olumlu sonuxlar gordukce tanimiyorum ama cok seviniyorum
Amin canim benim inşallah benim bugun igneden sonra 14.gunum agrilarim artio gibi calisiyorum bide ayakta kaldikca belim agrioal benden de o kadar valla konuları tek tek okuyorum hamile kalanları görünce çok seviniyorum Allahım bize de nasip et diye dualar ediyorum
o çok zor ya bende aşılamanın 2. günü hemen çalışmaya başladım hala adet olmadınız dimiAmin canim benim inşallah benim bugun igneden sonra 14.gunum agrilarim artio gibi calisiyorum bide ayakta kaldikca belim agrio
Yok adet olmadim ama cumaya kadar olurim muhtemelen bakalim canim burdan haberlesirizo çok zor ya bende aşılamanın 2. günü hemen çalışmaya başladım hala adet olmadınız dimi
mutlaka haber ver canımYok adet olmadim ama cumaya kadar olurim muhtemelen bakalim canim burdan haberlesiriz
Tama canim ben galiba 10.mutlaka haber ver canım
aynen öyle valla canım ben ilkinde yıllık izindeydim bide tutar diye çok umutlanmıştım heycandan yerimde duramıyordum şimdi çalışıyorum bide doktorlarda tutması çok zor diyince o kadar sabırsız değilim bugün 5. gün ama zaman çabuk geçmiş gibi hissediyorum test için adetimi bekleyeceğimBende ayın 21inde aşılama oldum.
Doktor 7 aralıkta kan testi yaparız dedi. Yani 17 Gün sonra garanti olsun diye sanırım söyledi. 14 gün öncesinde belli olması biraz güç. Aceleye gerek yok çok zor oluyor ancak vakitte su gibi akıyor gidiyor.
İnsan kendini dinliyor ister istemez.aynen öyle valla canım ben ilkinde yıllık izindeydim bide tutar diye çok umutlanmıştım heycandan yerimde duramıyordum şimdi çalışıyorum bide doktorlarda tutması çok zor diyince o kadar sabırsız değilim bugün 5. gün ama zaman çabuk geçmiş gibi hissediyorum test için adetimi bekleyeceğim
Benimde cumartesi günü oldu. Evet geçiverdi 5 gün bu çarşamba hafta bitti sayılır. İşe vermek kendimizi en iyisi yoksa insan kendisini dinliyor. Adet belirtileriyle benzer belirtiler olduğu için de umudumuzla birlikte. Kafası karışıyor insanın. Olsun yine de şansımız var.aynen öyle valla canım ben ilkinde yıllık izindeydim bide tutar diye çok umutlanmıştım heycandan yerimde duramıyordum şimdi çalışıyorum bide doktorlarda tutması çok zor diyince o kadar sabırsız değilim bugün 5. gün ama zaman çabuk geçmiş gibi hissediyorum test için adetimi bekleyeceğim
Kesinlikle öyle bak mesela ara ara sancı giriyor acaba mı diyorum sonra diyorum ki boşver umutlanma inşallah bir an önce güzel sonuçlar alırız ben de Cuma günü aşılama oldumBenimde cumartesi günü oldu. Evet geçiverdi 5 gün bu çarşamba hafta bitti sayılır. İşe vermek kendimizi en iyisi yoksa insan kendisini dinliyor. Adet belirtileriyle benzer belirtiler olduğu için de umudumuzla birlikte. Kafası karışıyor insanın. Olsun yine de şansımız var.
Aynı zamanlarda belli olacak :) Benimde göğüslerimde hassasiyet var. 14 gün önceden test yapmamak daha doğru olacak. Değişik bir belirti olursa haber edeceğim. Sende sıkılır bunalır heycanlanırsan yaz mutlaka :)
Tabi ki sende öyle ne zaman istersen yazabilirsin çok sevinirim bi değişiklik olursa bende mutlaka haber veririmAynı zamanlarda belli olacak :) Benimde göğüslerimde hassasiyet var. 14 gün önceden test yapmamak daha doğru olacak. Değişik bir belirti oşurs haber edeceğim. Sende sıkılır bunalır heycanlanırsan yaz mutlaka :)
Neden bilmiyorum ama az önce uzanırken 5 dk boyunca göbeğim de sanki iğne batırıp çıkartıyorlarmış gibi bi acı oldu çözemedimAynı zamanlarda belli olacak :) Benimde göğüslerimde hassasiyet var. 14 gün önceden test yapmamak daha doğru olacak. Değişik bir belirti oşurs haber edeceğim. Sende sıkılır bunalır heycanlanırsan yaz mutlaka :)
Ay sorma oluyor öyle şeyler bırakalım akışına olsa da olmasa da değerli şeyler hissedilenler ondan tadını çıkaralım amaaaannn geçiyor zaman :)))Neden bilmiyorum ama az önce uzanırken 5 dk boyunca göbeğim de sanki iğne batırıp çıkartıyorlarmış gibi bi acı oldu çözemedim
dimi aynen öyle bekleyip görelim bakalım :)Ay sorma oluyor öyle şeyler bırakalım akışına olsa da olmasa da değerli şeyler hissedilenler ondan tadını çıkaralım amaaaannn geçiyor zaman :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?