Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda 0.12 çıkmışsa çok zor canım ,sanırım idrar testini yaptıktan birkaç saat sonra böyle oldu yada çok idrar damlattin.idrar testi yarım saatten sonra geçerli olmiyoKızlar merhaba, gecen 13 ekimde asilama olmuştum 26 ekimde regl oldum test sonucu 0.12 bat i 4 gün geçmesine rağmen bu ay hala regl olmadım bugun test aldim yaptim ancak net değil gibi daha once boyle bisey yaşayan oldu mu foto ekliyorum... Eki Görüntüle 2560098
Hamilesin canım,hayırlı olsun.yeni oluşmuş bi gebelik olduğu için şuan silik çıkarO kadar heyecanliyim ki yazdığımı okumadan göndermişimaşılamayı gecen ay yapmıştım negatifi gecen al gordum..
Bu Ay 4 gun geciktim. Testi yeniledim 2. Çizgi aşırı silik
. . Ya da çizgiyi sadece ben mi görüyorum acaba?☹
Heyecanlanmakta o kadar haklisin kiO kadar heyecanliyim ki yazdığımı okumadan göndermişimaşılamayı gecen ay yapmıştım negatifi gecen al gordum..
O kadar heyecanliyim ki yazdığımı okumadan göndermişimaşılamayı gecen ay yapmıştım negatifi gecen al gordum..
Selamün Aleyküm arkadaşım öncelikle hayırlı olsun inşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bende geçen ay aşılamada negatif sonuç aldım ve bu ay tam 5 gündür adetim geçti belirtilerin nelerdi yazarsan çok sevinirim bide hamilelerin duası kabul olur inşaallah bana da dua eder misin arkadaşım ve tüm isteyenlere şimdiden Allah razı olsunbugun tekrarladım testi bhcg 180.6 yükselmiş galiba hamileyim diyebilirim artik![]()
Çok özür dilerim mesajı görmemişim. İnşallah sen de hamilesindir canım. Mesajımı görünce cevap yazar mısın merak ediyorum.Selamün Aleyküm arkadaşım öncelikle hayırlı olsun inşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bende geçen ay aşılamada negatif sonuç aldım ve bu ay tam 5 gündür adetim geçti belirtilerin nelerdi yazarsan çok sevinirim bide hamilelerin duası kabul olur inşaallah bana da dua eder misin arkadaşım ve tüm isteyenlere şimdiden Allah razı olsun❤