Aşılamadan sonraki ay hamile kalanlar.

Havi2121

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
66
161
23
Kızlar merhaba, gecen 13 ekimde asilama olmuştum 26 ekimde regl oldum test sonucu 0.12 bat i 4 gün geçmesine rağmen bu ay hala regl olmadım bugun test aldim yaptim ancak net değil gibi daha once boyle bisey yaşayan oldu mu foto ekliyorum...

Kanda 0.12 çıkmışsa çok zor canım ,sanırım idrar testini yaptıktan birkaç saat sonra böyle oldu yada çok idrar damlattin.idrar testi yarım saatten sonra geçerli olmiyo

O kadar heyecanliyim ki yazdığımı okumadan göndermişim aşılamayı gecen ay yapmıştım negatifi gecen al gordum..

Bu Ay 4 gun geciktim. Testi yeniledim 2. Çizgi aşırı silik
. . Ya da çizgiyi sadece ben mi görüyorum acaba?☹

Eklentiler

• 15750785720991981887928710294677.webp
    8 KB · Görüntüleme: 942
Hamilesin canım,hayırlı olsun.yeni oluşmuş bi gebelik olduğu için şuan silik çıkar

Heyecanlanmakta o kadar haklisin ki Silik de olsa cikan testler pozitif kabul ediliyor. Bugun bence özelde kan ver.

albi ve miratech markalari haric bir marka ile denemeni ya da kan testi vermeni oneririm ins hamilesindir

Kan testi yaptırdım 80.40 cikti son adet tarihim 26 ekim buna gore değer cok düşük degil mi offf hep ikilemede kalıyorum 3 yıldır cocuk istiyorum 2 yıldır tedavi oluyorum su an pozitif ise bile sevinemiyorum bu duruma :-( dış gebelik ihtimali var :-((((

Bence değerin düşük değil, iki gün sonra tekrar verirsin düzenli artış varsa problem yok kendini yoktan yere strese sokma

bugun tekrarladım testi bhcg 180.6 yükselmiş galiba hamileyim diyebilirim artik
Selamün Aleyküm arkadaşım öncelikle hayırlı olsun inşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bende geçen ay aşılamada negatif sonuç aldım ve bu ay tam 5 gündür adetim geçti belirtilerin nelerdi yazarsan çok sevinirim bide hamilelerin duası kabul olur inşaallah bana da dua eder misin arkadaşım ve tüm isteyenlere şimdiden Allah razı olsun

Çok özür dilerim mesajı görmemişim. İnşallah sen de hamilesindir canım. Mesajımı görünce cevap yazar mısın merak ediyorum.

Merhaba birşey soracaktım 24 mm yumurta işe yaramaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…