Kızlar merhaba, gecen 13 ekimde asilama olmuştum 26 ekimde regl oldum test sonucu 0.12 bat i 4 gün geçmesine rağmen bu ay hala regl olmadım bugun test aldim yaptim ancak net değil gibi daha once boyle bisey yaşayan oldu mu foto ekliyorum...
Kızlar merhaba, gecen 13 ekimde asilama olmuştum 26 ekimde regl oldum test sonucu 0.12 bat i 4 gün geçmesine rağmen bu ay hala regl olmadım bugun test aldim yaptim ancak net değil gibi daha once boyle bisey yaşayan oldu mu foto ekliyorum... Eki Görüntüle 2560098
Kanda 0.12 çıkmışsa çok zor canım ,sanırım idrar testini yaptıktan birkaç saat sonra böyle oldu yada çok idrar damlattin.idrar testi yarım saatten sonra geçerli olmiyo
Kan testi yaptırdım 80.40 cikti son adet tarihim 26 ekim buna gore değer cok düşük degil mi offf hep ikilemede kalıyorum 3 yıldır cocuk istiyorum 2 yıldır tedavi oluyorum su an pozitif ise bile sevinemiyorum bu duruma :-( dış gebelik ihtimali var :-((((
Selamün Aleyküm arkadaşım öncelikle hayırlı olsun inşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bende geçen ay aşılamada negatif sonuç aldım ve bu ay tam 5 gündür adetim geçti belirtilerin nelerdi yazarsan çok sevinirim bide hamilelerin duası kabul olur inşaallah bana da dua eder misin arkadaşım ve tüm isteyenlere şimdiden Allah razı olsun
Selamün Aleyküm arkadaşım öncelikle hayırlı olsun inşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bende geçen ay aşılamada negatif sonuç aldım ve bu ay tam 5 gündür adetim geçti belirtilerin nelerdi yazarsan çok sevinirim bide hamilelerin duası kabul olur inşaallah bana da dua eder misin arkadaşım ve tüm isteyenlere şimdiden Allah razı olsun ❤